Pénteken este megyek haza, de tekerni csak szombaton lesz idõm.
Jövõ hétvégén viszont ráérek normálisan is, szóval 24, 25-én este én is tudnék menni.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2008. October 15. - 15:01
Posted 2008. October 15. - 14:23
Posted 2008. October 15. - 11:01
Posted 2008. October 15. - 10:27
fincsi
de ahogy mondtam, részemrõl a t-ma lezárva
Biczó ma este futás!!
Hulp mikor mehetek át?
piciMaul mikor leszel itthon?
pizzázás két hét múlva? Andris akkor ráérsz? többiek?
de ahogy mondtam, részemrõl a t-ma lezárva
Biczó ma este futás!!
Hulp mikor mehetek át?
piciMaul mikor leszel itthon?
pizzázás két hét múlva? Andris akkor ráérsz? többiek?
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2008. October 15. - 07:20
CC-zni akarok!!!!!
Normális vagy? Ez ellentétes az evolúcióval.
Punkbiker, lehet, hogy McClane gyorsabban megy lefelé gyökeres pályán a Blasttal, mint te akármilyen DH bringával. McClane, meg a szalagmunkás... Na ez is vicces volt. Milyen jóhumorú emberkék irogatnak ide. Menjél inkább bicajozni ahelyett, hogy itt rontod a levegõt.
Posted 2008. October 15. - 01:53
Posted 2008. October 14. - 22:12
Posted 2008. October 14. - 22:09
nelegyéhülye vzmeg .)
és mi lesz a triplanyóccal?
ha merevet veszel akkor csakis Mali Boát vehetsz!
és mi lesz a triplanyóccal?
ha merevet veszel akkor csakis Mali Boát vehetsz!
Posted 2008. October 14. - 21:59
Te, itt felettem neked csak gratulálni tudok, oltod a népet, de mire?!
Máté, a vázammal nem tudom mivan, de elméletileg kapok egy újat, amit már fejben el is adtam!
Máté, a vázammal nem tudom mivan, de elméletileg kapok egy újat, amit már fejben el is adtam!
Inkább a protektor korlátozzon a mozgásban, mint a tolószék!
Posted 2008. October 14. - 21:41
:D
micsoda életkép....csak nem életcél??
Igazából nem lenne probléma ha Mclane nem szívta volna fel magát mint egy "szalagmunkás" ahogy ti mondjátok:D
micsoda életkép....csak nem életcél??
Igazából nem lenne probléma ha Mclane nem szívta volna fel magát mint egy "szalagmunkás" ahogy ti mondjátok:D
Posted 2008. October 14. - 21:36
Ne idegesítsétek magatokat!
Ha én nekem is 18-19 évesen szalag mellett kellene dolgoznom, lenne max 2 IQ-m, és az egyetlen szórakozásom az lenne, hogy jól bebasszak, akkor természetesen én is mindenki mást szidnék.
Ha lenne önkritika, akkor az az életük mûködésén is már meglátszana.
Nekünk itt semmit nem kell bizonyítani, ez a mi fórumunk, és jól érezzük itt magunkat.
Beszéljenek amit csak akarnak, õk nem látják azt amit mi.
Ennyi.
Aki kötekedni jár ide, az menjen vissza az utcára, aztán ott próbáljon érvényesülni a nyeszlet 40 kilójával együtt.
Ha én nekem is 18-19 évesen szalag mellett kellene dolgoznom, lenne max 2 IQ-m, és az egyetlen szórakozásom az lenne, hogy jól bebasszak, akkor természetesen én is mindenki mást szidnék.
Ha lenne önkritika, akkor az az életük mûködésén is már meglátszana.
Nekünk itt semmit nem kell bizonyítani, ez a mi fórumunk, és jól érezzük itt magunkat.
Beszéljenek amit csak akarnak, õk nem látják azt amit mi.
Ennyi.
Aki kötekedni jár ide, az menjen vissza az utcára, aztán ott próbáljon érvényesülni a nyeszlet 40 kilójával együtt.
Posted 2008. October 14. - 20:54
Amúgy vki nem akar jönni pénteken Colorstarra?Egyedül nincs kedvem menni:S
Én már estem gyökér és bringa nélkül is:D:D
Én már estem gyökér és bringa nélkül is:D:D
*Revelations ch. XIII v.18*
Posted 2008. October 14. - 20:53
Posted 2008. October 14. - 20:49
Hi..
Punkbiker szerintem mi még akkor is tekerni fogunk, amikor te már rég elfelejted az egészet.. mert ez a fajta tekerés nem arról szól, hogy ki ugrat magasabbra, hanem valami egész másról..
De ittvan elõttetek a lehetõség=fiatalok vagytok, sok mindent tudtok.. miért nem mutatjátok meg?!nem nekünk kell bizonygatni, mert nem akarunk versenyezni veletek...nem is tettük soha.
Mcclane még cc bicajjal se esett el soha 2cm-es gyökéren, én viszont már estem el gyökér nélkül is..
Punkbiker szerintem mi még akkor is tekerni fogunk, amikor te már rég elfelejted az egészet.. mert ez a fajta tekerés nem arról szól, hogy ki ugrat magasabbra, hanem valami egész másról..
De ittvan elõttetek a lehetõség=fiatalok vagytok, sok mindent tudtok.. miért nem mutatjátok meg?!nem nekünk kell bizonygatni, mert nem akarunk versenyezni veletek...nem is tettük soha.
Mcclane még cc bicajjal se esett el soha 2cm-es gyökéren, én viszont már estem el gyökér nélkül is..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2008. October 14. - 20:30
srácok. a fórumnak van egy hasznos funkciója: ignore
Gigi, nem fogok
vázaddal mivan? kikalapálták? .)
Gigi, nem fogok
vázaddal mivan? kikalapálták? .)
Posted 2008. October 14. - 20:16
hát nemtudom aki a 3cm-es gyökereken összeburul gyök2 sebességgel....
Te most tulajdonképpen kirõl beszélsz?
Posted 2008. October 14. - 19:44
Love&Peace&én vagyok a legjobb:D
amúgy ha vkit érdekel van eladó elsõ fékem,elsõ+hátsó kerekem+váltókarjaim+hátsóváltóm.
amúgy ha vkit érdekel van eladó elsõ fékem,elsõ+hátsó kerekem+váltókarjaim+hátsóváltóm.
*Revelations ch. XIII v.18*
Posted 2008. October 14. - 18:25
"ugrató nélküli dh-ba":D Magyarul a cc-be.....de ne a Kõszegi CC(dh)pályába gondolkodj....