Köszi MATT! Kár ha bicajjal lett volna azt hiszem még neveztem ovlna is:)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2008. October 21. - 16:09
Posted 2008. October 21. - 09:55
Szia Tamás!!!!!
... ajjaj-azért mosolygok, mert eddig minden hétvégén el tudtam volna menni, viszont most pénteken megyek Pécsre..vasárnap jövök vissza, viszont ezen már nem tudok változtatni.. tényleg ez az egyetlen hétvége 3 hónapja...
Ezért most nemtudok menni..
... ajjaj-azért mosolygok, mert eddig minden hétvégén el tudtam volna menni, viszont most pénteken megyek Pécsre..vasárnap jövök vissza, viszont ezen már nem tudok változtatni.. tényleg ez az egyetlen hétvége 3 hónapja...
Ezért most nemtudok menni..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2008. October 21. - 09:35
Biczó!
Krankedzonra nézzé be pls.
Paintballozni mennyünk el.
Szombaton jó, Kornél, Maul, meg én is tudunk menni, még te köllesz hozzá.
Palackot kéne elhoznotok, hogy fel tudjam tölteni, meg nézd meg mennyi lõszered van.
Írd meg melyik idõpont a jó!
üdv
tamás
Krankedzonra nézzé be pls.
Paintballozni mennyünk el.
Szombaton jó, Kornél, Maul, meg én is tudunk menni, még te köllesz hozzá.
Palackot kéne elhoznotok, hogy fel tudjam tölteni, meg nézd meg mennyi lõszered van.
Írd meg melyik idõpont a jó!
üdv
tamás
"ezek ám a gondok, nem a faláb!"
Posted 2008. October 20. - 20:36
Szóval én Irottkõ 35-ön részvételezek.. részvét a szervezõknek..
Para! Végkiárusítás?!Jót tesz az üzletnek..
A fudzsigámá jó márka-azt is kis kínaiak rakják össze...
Para! Végkiárusítás?!Jót tesz az üzletnek..
A fudzsigámá jó márka-azt is kis kínaiak rakják össze...
Posted 2008. October 20. - 20:26
Posted 2008. October 20. - 20:14
"Fudzsigámá- de belül Sony" annak aki látta.
A héten péntektõl jó nekem de jövõ hét már sokkal jobb.
Miaza I35 vagy 70? Gyalog vagy kerékpárral van?
A héten péntektõl jó nekem de jövõ hét már sokkal jobb.
Miaza I35 vagy 70? Gyalog vagy kerékpárral van?
The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Posted 2008. October 20. - 19:27
Ja, és ez a 3000. hozzászólásom, szóval legközelebb ti fizetitek a pizzámat.
ja ilyen van?
akkor legközelebb én is megyek
már csak 7
Posted 2008. October 20. - 16:45
Még annyit a témához, hogy az lehet, hogy ugyanúgy kínai cuccokból épül fel az egész, de lehet, hogy egy bizonyos tûréshatárnál szarabb cuccot a Sony már nem épít be a lejátszójába, míg a Yamada igen. De persze így is úgy is kifoghatod a szart. Eddig egyébként én is azt hallottam, hogy DVD-lejátszóból minél olcsóbb, annál jobb, mert az mindent megeszik, és még olcsó is.
Biczó, holnap mehetnénk tekerni egyet. Mondjuk 5 körül az emlékmûnél találka? Mert ugye 6-kor már sötét van.
Biczó, holnap mehetnénk tekerni egyet. Mondjuk 5 körül az emlékmûnél találka? Mert ugye 6-kor már sötét van.
Posted 2008. October 20. - 16:44
Ma már csak szar tégléból építenek a legtöbben, mert nem kell hosszútávon gondolkozni..a termelési ráta számít nem a minõség..tökmindegy hogy sony vagy nem sony.. na megyek, mert a macskám bemászott a szgépbe, és leállt a ventillátor..
Posted 2008. October 20. - 16:14
hát ez az hogy házat is általában ugyanabból a téglából homokból kavicsból fából építik mégis van különbség kõmûves és kõmûves ács és ács között.
na de inkább megyek bicózni, mer jó idõ van .) szombat nem hiszem h jó de szerdától otthon vagyok!
na de inkább megyek bicózni, mer jó idõ van .) szombat nem hiszem h jó de szerdától otthon vagyok!
Posted 2008. October 20. - 16:09
Hi, én most hétköznaponként érnék rá tekerni.. Hulp?Para
Matt hmm- a sonyban lévõ ellenállást a sony építti be õk ellenõrzik az egész minõségét, de az ellenállást vásárolják kínai cégtõl..persze ami kínai nem mind rossz.. csak ahogy mondtad õk a végeredményt máshogy gondolják mint egy kínai összeszerelõ cég.. de ha jobban belegondolsz az építõkövek ugyanazok, a panelek tervei lehet hogy amerikaiak, de kínábanban gyártják le..-most rendûltem spéci amcsi cuccot-made in china vigyorog rajt.. mármint a panelen..akkó meg? illesztési hiba a végén?!-ha nem ér bele a burkolat a mechanikába nem érdekel..na meg songyoung van rá írva.. illúzióromboló..
Maul -te más esett vagy véleményem szerint, mert pl. ha veszek egy csavarozüó gépet B&D -jó márka 9000HUF, vagy qva jó MAKITA 50000HUF .amiért a 2. sokba kerül az az hogy profiknak szánták-reggeltõl estig való nyüstülésre, viszont nekem az elsõ is jó mert amatõr vagyok, és5db ot vehetek az árából.De van egy csalóka dolog benne, mégpedig hogy az 5Xdrágább nem jobb 5Xhosszabb idõre..
Maulnak profi gép kell, nekem kiskínai is jó.. én már dvd lejátszónál megtanultam hogy az occsó is jó-sokesetben sokkal jobb mint a drágább.
Azt kell megfizetni hogy márkát veszel-és az megnyugtat..
Én ezt így gondolom, persze ez így nem mindig igaz.. de DVD-lejátszóra tuti.. felvevõre szerintem szintén...abból is megkell nézni mitveszek, mert kínai-kínai közt is van különbség...
Vegyél Oriont az Japán.. kís aprószemû kiskínaiak rakták össze, kis darabkákból..
Mégegy dolog: a mai nap tanulsága--minden márkának megvan a maga szar szériája?TI tudjátok ,hogy az amit vesztek az éppen melyikbe esik? a jóbavagyarosszba?
Mcclane megerõsíthet mit mondtak neki a VW-szalonba!
HP-annyit mondtak szar széria, ez mindegyikben rossz-Sorry 100éert kijövök, 100ért megnézem..
I35-re megyek Matt!
Gratulálok Hulpnak az MMM-ikhozzászólásához!
Matt hmm- a sonyban lévõ ellenállást a sony építti be õk ellenõrzik az egész minõségét, de az ellenállást vásárolják kínai cégtõl..persze ami kínai nem mind rossz.. csak ahogy mondtad õk a végeredményt máshogy gondolják mint egy kínai összeszerelõ cég.. de ha jobban belegondolsz az építõkövek ugyanazok, a panelek tervei lehet hogy amerikaiak, de kínábanban gyártják le..-most rendûltem spéci amcsi cuccot-made in china vigyorog rajt.. mármint a panelen..akkó meg? illesztési hiba a végén?!-ha nem ér bele a burkolat a mechanikába nem érdekel..na meg songyoung van rá írva.. illúzióromboló..
Maul -te más esett vagy véleményem szerint, mert pl. ha veszek egy csavarozüó gépet B&D -jó márka 9000HUF, vagy qva jó MAKITA 50000HUF .amiért a 2. sokba kerül az az hogy profiknak szánták-reggeltõl estig való nyüstülésre, viszont nekem az elsõ is jó mert amatõr vagyok, és5db ot vehetek az árából.De van egy csalóka dolog benne, mégpedig hogy az 5Xdrágább nem jobb 5Xhosszabb idõre..
Maulnak profi gép kell, nekem kiskínai is jó.. én már dvd lejátszónál megtanultam hogy az occsó is jó-sokesetben sokkal jobb mint a drágább.
Azt kell megfizetni hogy márkát veszel-és az megnyugtat..
Én ezt így gondolom, persze ez így nem mindig igaz.. de DVD-lejátszóra tuti.. felvevõre szerintem szintén...abból is megkell nézni mitveszek, mert kínai-kínai közt is van különbség...
Vegyél Oriont az Japán.. kís aprószemû kiskínaiak rakták össze, kis darabkákból..
Mégegy dolog: a mai nap tanulsága--minden márkának megvan a maga szar szériája?TI tudjátok ,hogy az amit vesztek az éppen melyikbe esik? a jóbavagyarosszba?
Mcclane megerõsíthet mit mondtak neki a VW-szalonba!
HP-annyit mondtak szar széria, ez mindegyikben rossz-Sorry 100éert kijövök, 100ért megnézem..
I35-re megyek Matt!
Gratulálok Hulpnak az MMM-ikhozzászólásához!
Posted 2008. October 20. - 15:55
Alapvetõen Matt-el értek egyet. Nem elsõsorban az a lényeg, hogy hol készül, hanem hogy a gyárban milyen minõségbiztosítás van. Európában is gyárhatnak vackot, ha nem jó a minõségellenõrzés.
A Panasonic nem jó példa, mert az tényleg vackabb bárminél. Én már rég lemondtam róluk, tehát fel sem merült az õ termékük.
Matt, én megyek, de csak I35-re.
Para, elvileg nekem jó a hétvége. Remélem az idõjárás is úgy gondolja, és még kitart ez a szép idõ.
A Panasonic nem jó példa, mert az tényleg vackabb bárminél. Én már rég lemondtam róluk, tehát fel sem merült az õ termékük.
Matt, én megyek, de csak I35-re.
Para, elvileg nekem jó a hétvége. Remélem az idõjárás is úgy gondolja, és még kitart ez a szép idõ.
Posted 2008. October 20. - 15:46
értem amit mondasz. a cipõm is Vans, jeee amerika és ott benne a made in china felirat..
de egy nagy cég nem engedheti meg magának hogy szar kerüljön a piacra, ezért durva minõségellenõrzés van, esetlegesen olyan szempontokra is figyelnek amikre a kisebb nevek nem. Persze benne van a sznobizmus is.. nyáron láttam mit mûveltek a japánok a flextronicsban a tv gyártásnál. Tized miliméteres illesztési hibákon veszekedtek, amik pusztán a dizájnra mennek rá.. tévénél meg ugye általában az ember a mûsort nézni nem a keretnél a réseket
a sony mp3 lejátszómon keresztül ment egy VW passat..miután felvettem a földrõl a darabjait, bedugtam a fülesem és szólt a zene. Egy Yangcsung tele2000 tipusú lejátszó lehet nem mûködött volna.
mondjuk tény hogy mûszaki cikkeknél kb olyan gyorsan jönnek ki az új dolgok, hogy mire tönkremenne a cucc újat veszel.. de hosszabb távon azért szerintem a drágább jobb.
pénteken nem jön tud senki í70re jönni aki akart :/ nem gondoltátok meg magatok?
de egy nagy cég nem engedheti meg magának hogy szar kerüljön a piacra, ezért durva minõségellenõrzés van, esetlegesen olyan szempontokra is figyelnek amikre a kisebb nevek nem. Persze benne van a sznobizmus is.. nyáron láttam mit mûveltek a japánok a flextronicsban a tv gyártásnál. Tized miliméteres illesztési hibákon veszekedtek, amik pusztán a dizájnra mennek rá.. tévénél meg ugye általában az ember a mûsort nézni nem a keretnél a réseket
a sony mp3 lejátszómon keresztül ment egy VW passat..miután felvettem a földrõl a darabjait, bedugtam a fülesem és szólt a zene. Egy Yangcsung tele2000 tipusú lejátszó lehet nem mûködött volna.
mondjuk tény hogy mûszaki cikkeknél kb olyan gyorsan jönnek ki az új dolgok, hogy mire tönkremenne a cucc újat veszel.. de hosszabb távon azért szerintem a drágább jobb.
pénteken nem jön tud senki í70re jönni aki akart :/ nem gondoltátok meg magatok?
Posted 2008. October 20. - 15:06
Posted 2008. October 20. - 13:51
Én sosem vennék ilyen szarokból drágát..vagy márkásat.. a koby is márka, meg a yamada is...
ez nem olyan mûszaki cikk aminek hosszútávon szerepe van.. és én már vittem vissza 24ezres dvd lejátszót-ami panasonic volt és mûködik 3 éve az orion ami 6ezer volt.. DVD felvevõ dettó ez a ketegória...olcsót kell venni-minden kínai..
Maul én értem mire gondolsz de ebben az esetben a szar nem SZAR, mert egy bizonyos kategoria alatt ugyanaz a szenny van mindegyikben.
Jó példám van- már sok amerikai kultusz márkát is kínában készítenek..KÍNA,KÍNA, KÍ-NA... nemhogy az alsókategóriás márkát.. csak a névben különbözik.. Hulp ti gyártjátok az alkatrészt-kinek szállítotok gondolj bele..!minden kínai végeredményben még a száni is...meg a többi kacat..mert amit apró pici kínai gyerekek raknak össze az sosem lesz annyi mint amit egy Belga díszpolgár rak össze,... tehát minden kínai
a pénzügyi válság fõ oka...
Ha én vennék most, akkor vennék egy occsó oriont aztá jóvan.. az is kínai de a neve japán, és megfizetem, hogy megnyugodjak, hogy nem kínai, de az..
Matt -mit gyárt az LG? mikrót? abban is kínai alkatrész és kínai panel, és kínai üregrezonátor van.. vedd le a hátulját!
ez nem olyan mûszaki cikk aminek hosszútávon szerepe van.. és én már vittem vissza 24ezres dvd lejátszót-ami panasonic volt és mûködik 3 éve az orion ami 6ezer volt.. DVD felvevõ dettó ez a ketegória...olcsót kell venni-minden kínai..
Maul én értem mire gondolsz de ebben az esetben a szar nem SZAR, mert egy bizonyos kategoria alatt ugyanaz a szenny van mindegyikben.
Jó példám van- már sok amerikai kultusz márkát is kínában készítenek..KÍNA,KÍNA, KÍ-NA... nemhogy az alsókategóriás márkát.. csak a névben különbözik.. Hulp ti gyártjátok az alkatrészt-kinek szállítotok gondolj bele..!minden kínai végeredményben még a száni is...meg a többi kacat..mert amit apró pici kínai gyerekek raknak össze az sosem lesz annyi mint amit egy Belga díszpolgár rak össze,... tehát minden kínai
a pénzügyi válság fõ oka...
Ha én vennék most, akkor vennék egy occsó oriont aztá jóvan.. az is kínai de a neve japán, és megfizetem, hogy megnyugodjak, hogy nem kínai, de az..
Matt -mit gyárt az LG? mikrót? abban is kínai alkatrész és kínai panel, és kínai üregrezonátor van.. vedd le a hátulját!
Posted 2008. October 20. - 13:48
félév múlva meg majd azt mondja hogy áá inkább megvárom a blurayt .)
LG-t én nem vennék, maradjanak a mikróknál..
LG-t én nem vennék, maradjanak a mikróknál..
Posted 2008. October 20. - 11:49
Ezzel én is egyetértek. Ilyen termékbõl nem vennék noname-et. Maul, te esetleg nem tudsz valamit ezekrõl. Néztem LG-t meg Samsungot. Az LG jó írókat csinál, a Samsung meg jó vinyókat. Namost ez egy merevlemezes asztali DVD felvevõ. Vennék én Pioneert is, de az már majdnem kétszer annyiba kerül.
Posted 2008. October 20. - 10:45
Pityu-nekem van.. ha eljössz érte és visszahozod-odaadom nagyoon szívesen..
Hulp azt tudom ajánlani, hogy vedd meg a legoccsóbb amihez ugyis ti gyártjátok az alkatrészeket, és vedd meg.
Szerintem ezeknél a termékeknél nem szabad márkát venni, mert az is kínai, meg a koby is kínai, meg szoni is... szóval a legócsobbat..
Ezzel nem értek egyet. Igenis van különbség a noname kacat, és a drágább márkás dolgok között...
Pizza nekem kilõve
Posted 2008. October 19. - 20:20
Pityu-nekem van.. ha eljössz érte és visszahozod-odaadom nagyoon szívesen..
Hulp azt tudom ajánlani, hogy vedd meg a legoccsóbb amihez ugyis ti gyártjátok az alkatrészeket, és vedd meg.
Szerintem ezeknél a termékeknél nem szabad márkát venni, mert az is kínai, meg a koby is kínai, meg szoni is... szóval a legócsobbat..