Csákányos felvonót nekem is idõbe tellett megtanulni a végére nálam az lett a nyerõ, hogy kihúzom magam alól és a végén kézzel fogva kicsúszok oldalra így aztán nem is jöttek nekem:)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2009. January 31. - 23:14
Posted 2009. January 31. - 21:15
na hazaértünk mi is .)
mókás volt elég volt bõven ez a pálya nekem tanulgatni a csáklyás felvonóra a felszállás sikerült is viszonylag hamar egyedül, de a leszállásnál akadtak némi problémáim
beleakadt a kabátomba és lógtam lefele aztán Borcsával mentünk ketten és lelökött a végén hogy ne akadjak fenn. Ez a rendszer mûködött. .)
csúszás helyett meg persze estem keltem eleinte. olyan pozitúrákat sikerült felvennem a hóban hogy utána mozdulni se bírtam, csak miután Borcsi kioldotta a kötésem .) Aztán a végére egész belejöttem, szép lassan ide-oda kanyarogva lejöttem esés nélkül. szóval zsír volt! az idõ is faca volt, meg nem is voltak túl sokan szóval birtokba vehettem teljes széltében a pályát ne hogy begyorsuljak .D
és megúsztuk 10euróból a beugrót.
egyszer majd kipróbálom a deszkát is. de bejött ez a sí téma
mókás volt elég volt bõven ez a pálya nekem tanulgatni a csáklyás felvonóra a felszállás sikerült is viszonylag hamar egyedül, de a leszállásnál akadtak némi problémáim
beleakadt a kabátomba és lógtam lefele aztán Borcsával mentünk ketten és lelökött a végén hogy ne akadjak fenn. Ez a rendszer mûködött. .)
csúszás helyett meg persze estem keltem eleinte. olyan pozitúrákat sikerült felvennem a hóban hogy utána mozdulni se bírtam, csak miután Borcsi kioldotta a kötésem .) Aztán a végére egész belejöttem, szép lassan ide-oda kanyarogva lejöttem esés nélkül. szóval zsír volt! az idõ is faca volt, meg nem is voltak túl sokan szóval birtokba vehettem teljes széltében a pályát ne hogy begyorsuljak .D
és megúsztuk 10euróból a beugrót.
egyszer majd kipróbálom a deszkát is. de bejött ez a sí téma
Posted 2009. January 31. - 17:01
szerintem az én lehettem /ha fekete kabátba volt és szólt a zene a fülében, akkor én voltam:)
Posted 2009. January 31. - 13:13
Jövõ héten mi is megyünk sulival egy napra koralpe-re. Mivel sulis csooprtal megyünk 5euró lesz a felvonó bérlet és kapunk hozzá abédet. Múlt héten tanultam meg csúszni 2 léccel szintén sulival. akkor 3napra mentünk wenigzel-ben voltunk 2nap utolsó nap meg stralegben. Tök jól meglehetett tanulni ott is.
The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Posted 2009. January 31. - 12:57
...
majd legközelebb írom véleményem mert most brü-hü-hû
A forum használatáért mikortól kell adózni??
Valaki tekrés?
majd legközelebb írom véleményem mert most brü-hü-hû
A forum használatáért mikortól kell adózni??
Valaki tekrés?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2009. January 30. - 21:40
hát mindegy akkor. legközelebb mire már faszán megy megyünk együtt nagypályára .)
szerencsétlenkedni jó lesz mönichwaldba is .)
szerencsétlenkedni jó lesz mönichwaldba is .)
Posted 2009. January 30. - 19:32
Posted 2009. January 30. - 15:53
Posted 2009. January 30. - 11:42
Posted 2009. January 30. - 11:15
Matt?Igaza van Mcclannek, ebbõl a szempontból.. mert Koralpe-n is kezdheted-jobbak a feltételek-csákány van ott is!de hó, meg pálya is a bérlet utoljára 19 eur volt, de akkor a vihar miatt nem ment minden lift... asszem ha fullos akkor 29 EUR... van kezdõ pálya és tuti élmény!!!!
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2009. January 30. - 10:08
Biczó a koralpe-n 200 cm hó van, ebbõl 01.29-én 50 cm hó esett!!!!
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2009. January 30. - 08:53
Posted 2009. January 30. - 07:29
hááát, elég necces ám egy kocsiba 4 ember + 4 felszerelés
ma még felhívlak, beszélek Biczóval!
ma még felhívlak, beszélek Biczóval!
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2009. January 29. - 23:05
McClane, ha biczó nemjön, akkor simán beférsz hozzánk. Fabia Combi. Nem voltam még így sose, dehát csak be lehet pakolni 4lécet/deszkát meg egykét hátizsákot.
Stuhleck nekünk most elég húzós lenne árban. Fõleg ilyen euro mellett. 9ropi :/ Inkább akkor még 1x vmikor februárban.
Nomeg hogy még nem csusztam soha. Megtanulni sztem kisebb pályán is meglehet, nem kell nekem funpark, meg kabinos felvono .) aztán ha már megy akkor biztos jobban megéri frankóbb helyre menni.
Stuhleck nekünk most elég húzós lenne árban. Fõleg ilyen euro mellett. 9ropi :/ Inkább akkor még 1x vmikor februárban.
Nomeg hogy még nem csusztam soha. Megtanulni sztem kisebb pályán is meglehet, nem kell nekem funpark, meg kabinos felvono .) aztán ha már megy akkor biztos jobban megéri frankóbb helyre menni.
Posted 2009. January 29. - 18:19
Na jóvan. Látom ez a csúszkálás is hasonló a bicajozáshoz. Mire egyre közelebb jön a megbeszélt idõpont, egyre kevesebb ember ér rá.
Posted 2009. January 29. - 12:18
Biczó nem biztos, hogy jön
ha Biczó nem jön, akkor én sem...gondolom nem férek be negyediknek....
Mönicwald elég gáz pálya
csak két csákányos felvonóval lehet feljutni a tetejére..tehát 2x kell sorba állni..ez így nem hangzik túl rosszul, de a valóságban nagyon sok a síelõ, és negyed órákat is soxor ott kell állni
és ha most elõször snowboardozol, akkor az elsõ pár óra azzal megy el, hogy stabilan állj a deszkán
én csak segítséggel tudtam felmenni a felvonóval
én inkább stuhleck-re mennék
5 személyes beülõs felvonók vannak
többe kerül, de jobb is (33 euró, ebbõl 2 a kaució)
Biczó holnap válaszol
ha Biczó nem jön, akkor én sem...gondolom nem férek be negyediknek....
Mönicwald elég gáz pálya
csak két csákányos felvonóval lehet feljutni a tetejére..tehát 2x kell sorba állni..ez így nem hangzik túl rosszul, de a valóságban nagyon sok a síelõ, és negyed órákat is soxor ott kell állni
és ha most elõször snowboardozol, akkor az elsõ pár óra azzal megy el, hogy stabilan állj a deszkán
én csak segítséggel tudtam felmenni a felvonóval
én inkább stuhleck-re mennék
5 személyes beülõs felvonók vannak
többe kerül, de jobb is (33 euró, ebbõl 2 a kaució)
Biczó holnap válaszol
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2009. January 29. - 11:56
na zsír. megkaptam az ótót szóval mi akkor hárman megyünk. hol találkozunk? gondolom nem kõszeg fele akartok kimenni, vagy?
jaja, cuccokér meg bemegyünk pénteken szombathelyre. még nem tudom hogy pubytól vagy máshonnan. amúgy nefelejcs utcába lehet venni 13ajróér moenichwaldba napibérletet
izgulok
jaja, cuccokér meg bemegyünk pénteken szombathelyre. még nem tudom hogy pubytól vagy máshonnan. amúgy nefelejcs utcába lehet venni 13ajróér moenichwaldba napibérletet
izgulok
Posted 2009. January 29. - 10:16
gyere Biczó, menjünk, már régóta tervezzük!!!!
többx úgy sem tudunk menni ezen a télen
Zitusék most jönnek vissza ausztráliából angliába
az ottani orvos pl azt mondta, hogy max napi egy órát tartózkodjanak a napon, olyan veszélyes
úszni sem nagyon lehet, mert állandóak a cápatámadások....
többx úgy sem tudunk menni ezen a télen
Zitusék most jönnek vissza ausztráliából angliába
az ottani orvos pl azt mondta, hogy max napi egy órát tartózkodjanak a napon, olyan veszélyes
úszni sem nagyon lehet, mert állandóak a cápatámadások....
Come on! It's on
Korn
Korn