ok, akkor négy után tépünk
de csak szépen, lassan, nem sokat
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2009. March 31. - 15:29
Posted 2009. March 31. - 12:10
Posted 2009. March 31. - 11:44
péntek-szombat-vasárnap nekem nem jó
április 2?
Andris jövp héten milyen mûszakos vagy?
délután 4 körül mehetnénk egyet....
április 2?
Andris jövp héten milyen mûszakos vagy?
délután 4 körül mehetnénk egyet....
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2009. March 31. - 10:57
Posted 2009. March 31. - 08:28
Hi,
A pizza az a kerek izé-melegszendvics-tükörtojival a közepén??akkor azt azért nem eszem, mert a görögben nem jó.. egyébként Krisztáét kostóltam a múlt alkalommal..
De nem érdekes, mert akkor nem eszek,,, Dzsovánniban szoktam pizzát enni...ott fonom volt.. Görögbe nem fogok.. de az én problémám-mikor megyünk?
A pizza az a kerek izé-melegszendvics-tükörtojival a közepén??akkor azt azért nem eszem, mert a görögben nem jó.. egyébként Krisztáét kostóltam a múlt alkalommal..
De nem érdekes, mert akkor nem eszek,,, Dzsovánniban szoktam pizzát enni...ott fonom volt.. Görögbe nem fogok.. de az én problémám-mikor megyünk?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2009. March 30. - 23:14
Posted 2009. March 30. - 16:22
bemegyünk a görögbe, és hozatunk oda Biczónak és asszonyának máshonnan pizzát
szerintetek mekkorát néznének?
de persze csak miután mi már megkaptuk a kajánkat
nehogy belekerüljön vmi meglepi ezért cserébe
szerintetek mekkorát néznének?
de persze csak miután mi már megkaptuk a kajánkat
nehogy belekerüljön vmi meglepi ezért cserébe
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2009. March 30. - 07:54
Posted 2009. March 29. - 23:56
rég voltam a görögbe de, amikor voltam akkor nekem is bejött. nem nagy (kerületre) pizzák, de mégis alig bírja megenni az ember
Posted 2009. March 29. - 12:50
benne vagyok mármint nem a csaj miatt, hanem mert egyébként mindegy.., vagy mehetünk a görögbe is..majd nem eszek..
Posted 2009. March 28. - 13:21
A szobában vagyok...de melyikben?
sajnálom, én nekem annyira nem tetszett amit ott elénk tettek, hogy oda nem megyek..
sajnálom, én nekem annyira nem tetszett amit ott elénk tettek, hogy oda nem megyek..
Posted 2009. March 28. - 12:38
Posted 2009. March 28. - 09:36
Azt hittem pizzázni indulunk..beszúrgúnyossmájli ->de látom egyedül fogok enni, ésmost kiábrándító leszek, mert én oda soha az életbe többet nem teszem be a lábam..förtelmes volt a kaja..a többirõl nem is beszélve!sorry
Mostanában el szoktam menni kõszegre pizzázni, hát egy elcseszett, véletlen megtaposott,lehányt pizza finomabb ott, mint a görög legnagyobb igyekezettel elõállított bármely darabja..ez persze NEM azt akarja jelenteni hogy menjünk oda, mert NEM, csak ez a véleményem az ottani kajáról, az árai meg nem jók annyira, sõt kifejezetten drága hely, és a fenti termüknek Óvoda a köbön hangulata van..Tehát oda nem követlek bennetek..
Egyébként szép lenne ha zavarnánk egy a vendégek számára fenntartott helyen-vagy valahol zavartunk valakit?vagy fogunk valaha?Na mert oda nem megyek ahol kijelentik hogy zavarni fogunk..Én kérek elnézést hogy elkölthetem majd ott a pénzem...
Pizza?
Mostanában el szoktam menni kõszegre pizzázni, hát egy elcseszett, véletlen megtaposott,lehányt pizza finomabb ott, mint a görög legnagyobb igyekezettel elõállított bármely darabja..ez persze NEM azt akarja jelenteni hogy menjünk oda, mert NEM, csak ez a véleményem az ottani kajáról, az árai meg nem jók annyira, sõt kifejezetten drága hely, és a fenti termüknek Óvoda a köbön hangulata van..Tehát oda nem követlek bennetek..
Egyébként szép lenne ha zavarnánk egy a vendégek számára fenntartott helyen-vagy valahol zavartunk valakit?vagy fogunk valaha?Na mert oda nem megyek ahol kijelentik hogy zavarni fogunk..Én kérek elnézést hogy elkölthetem majd ott a pénzem...
Pizza?
Posted 2009. March 27. - 23:12
Valamikor mehetünk pizzázni, már régen voltunk. Én megint a görögre szavaznék, nekem nagyon bejött a pizzájuk, meg az a különterem is jó hely. Nem zavarunk senkit.
Posted 2009. March 27. - 21:24
Mi az a suli?
Hi én dolgozik a munkahelyen, de mire beborúl hazaérek, fõ ez..
Mcclane szép gondolat.. én már csak messzirõl nézem..
Azért leporolhatnánk a Mulát ami Muni és Konát ami Blast...ok?
Mcclane, Hulp, Maul többiek egy pizza, mert hiányoztok!;
Hi én dolgozik a munkahelyen, de mire beborúl hazaérek, fõ ez..
Mcclane szép gondolat.. én már csak messzirõl nézem..
Azért leporolhatnánk a Mulát ami Muni és Konát ami Blast...ok?
Mcclane, Hulp, Maul többiek egy pizza, mert hiányoztok!;
Posted 2009. March 27. - 20:51
Én mennék. Jó kis levezetés lesz suli után.
The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Posted 2009. March 27. - 18:11
Szombaton délután jó idõ esetén kinek lenne kedve egy kicsit kimenni a parkosba bicajozni? Szép napos idõ esetén én megyek.