Én kussoltam végig? Ki a fene kakukkozott itt veled végig? Az elmúlt három hétben meg nem voltam itthon és nem voltam net közelben, úgyhogy azért nem nagyon irogattam vissza. Na, mindegy. Azért jó lenne, ha te is jönnél velünk bicajozni akár futás helyett is.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2009. április 03. - 12:49
Írta 2009. április 03. - 11:29
asszem én nem csatlakozom
vagy elõször futok, oszt ha marad erõm, felhívok valakit, hogy hol vagytok....
ja és nem nagyon tûnt fel, hogy ez egy biciklis fórum
mivel egész télen nagyjából pár ember beszélgetett, és azok sem a biciklizésrõl
Te Hulp, te pl inkább kussoltál végig
na én legalább beszéltem, igaz, hogy másról, de akkor is "ápoltam a kapcsolatokat"
peace
pizza RLZ!
vagy elõször futok, oszt ha marad erõm, felhívok valakit, hogy hol vagytok....
ja és nem nagyon tûnt fel, hogy ez egy biciklis fórum
mivel egész télen nagyjából pár ember beszélgetett, és azok sem a biciklizésrõl
Te Hulp, te pl inkább kussoltál végig
na én legalább beszéltem, igaz, hogy másról, de akkor is "ápoltam a kapcsolatokat"
peace
pizza RLZ!
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2009. április 03. - 07:23
Remélem az Ent-ek bosszút forralnak..már! Vasparípámmal együtt csatlakozok majd a küzdelemhez..!
Gigi, ez typikus a hegyen..sajnos..
Gigi, ez typikus a hegyen..sajnos..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2009. április 02. - 23:09
Írta 2009. április 02. - 22:29
.... mindenki ? = Andris
akkor Kõszegen van dzsuva, vagy nincs?Matt, valami helyzetjelentést PLZ!
ha nincs, akkor Én is mennék "túrázni", ha van akkor nem..
két hete nem voltam otthon
Gygy, ja... az már egy ideje úgy van bár a fadöntés táblát nem láttam.
Írta 2009. április 02. - 22:24
VAlami új: Nem tom járt-e valaki fent a veres keresztnél,de tök szép-.-'
(a kis erdész ház mögötti fenyves [ a két beton út között ] eltûnt. és felfele a szerpentinen kb 200m-enként kivan írva h "fadöntés". ezen én már csak nevetni tudok de lassan dörtölhetünk a hegyen valami lucernába.....
(a kis erdész ház mögötti fenyves [ a két beton út között ] eltûnt. és felfele a szerpentinen kb 200m-enként kivan írva h "fadöntés". ezen én már csak nevetni tudok de lassan dörtölhetünk a hegyen valami lucernába.....
Inkább a protektor korlátozzon a mozgásban, mint a tolószék!
Írta 2009. április 02. - 19:41
McClane, nem tudom észrevetted-e, de ez egy bicajos fórum, itt a tagok ha tehetik inkább bicajoznak. Tehát ha arra alkalmas az idõ, inkább gyere te is tekerni. Utána még mehetsz futni.
Én ma este tekertem egy kört a parkosban, és nagyon király volt. Persze kondi az nulla, de mindegy. Nagyszerû volt végre csak madárcsicsergést hallgatni az erdõben. Sár az nincs, és szerencsére por sincs, úgyhogy ideálisak a körülmények.
Vasárnap nekem tuti nem jó, mert megyünk tesómékhoz.
Én ma este tekertem egy kört a parkosban, és nagyon király volt. Persze kondi az nulla, de mindegy. Nagyszerû volt végre csak madárcsicsergést hallgatni az erdõben. Sár az nincs, és szerencsére por sincs, úgyhogy ideálisak a körülmények.
Vasárnap nekem tuti nem jó, mert megyünk tesómékhoz.
Írta 2009. április 02. - 16:03
holnap színház, vasárnap pedig bnõmmel leszek
szombaton futni valaki?
szombaton futni valaki?
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2009. április 02. - 15:14
sSjnos szomgbaton nem érek rá, de holnap vagy vasárnap van kedve valakinek tekerni?
The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Írta 2009. április 02. - 10:45
Mi az a dzsuva?egy kõszegi fafajtajafajta?
Dani én csak hülyeséget beszélek..mindent félretéve egyetértek..
Maul, egyetértek.. de a paradicsomot nem eszi meg..egyébként ettem már pizzát onnan-amit én rendeltem annó-és az se ízlett. de ez magánprobléma, nem ezértr akarok menni..mikó megyünk?Görög jólesz, de 4ig dolgozok-5re érek oda legkorábban.
Tekerni,,hétvégén dolgozok...esténként jó -Hulp szólj ha mész,..
Dani én csak hülyeséget beszélek..mindent félretéve egyetértek..
Maul, egyetértek.. de a paradicsomot nem eszi meg..egyébként ettem már pizzát onnan-amit én rendeltem annó-és az se ízlett. de ez magánprobléma, nem ezértr akarok menni..mikó megyünk?Görög jólesz, de 4ig dolgozok-5re érek oda legkorábban.
Tekerni,,hétvégén dolgozok...esténként jó -Hulp szólj ha mész,..
Írta 2009. április 02. - 10:44
Írta 2009. április 01. - 22:42
.... mindenki ? = AndrisHello mindenki!
Hétvégén otthon leszek, szóval mehetünk pizzázni. Továbbá szeretnék szombaton elmenni tekerni! Hulp, McClane, Biczó, Para, Matt .... mindenki ?
akkor Kõszegen van dzsuva, vagy nincs?Matt, valami helyzetjelentést PLZ!
ha nincs, akkor Én is mennék "túrázni", ha van akkor nem..
SOHA TÖBBET magyar országon!
Flickr
Írta 2009. április 01. - 19:40
Jaja, mennyünk tekerni. Én éppen most értem haza idei elsõ bicajozásomból. Már nagyon hiányzott. És most nagyon jól érzem magam. Szombaton mindenképpen kellene egy közös évadnyitó tekerés. Felõlem mehetünk Kõszegre is, ha szép idõ lesz, bár ott szerintem irtó nagy a dzsuva. De jelenleg ez sem érdekel, max sárosak leszünk. Csak már mehessek a szabadba a lakáson és a munkahelyen kívülre.
Ezt a Biczó féle pizzás dolgot én továbbra sem értem, de inkább nem szólok bele. Nekem végül is mindegy melyikbe megyünk, csak a don dzsovánniba ne, mert azért a nyers szarért mégegyszer nem vagyok hajlandó pénzt kiadni. Plusz szerintem a legutolsó alkalommal jól át is csesztek bennünket.
Ezt a Biczó féle pizzás dolgot én továbbra sem értem, de inkább nem szólok bele. Nekem végül is mindegy melyikbe megyünk, csak a don dzsovánniba ne, mert azért a nyers szarért mégegyszer nem vagyok hajlandó pénzt kiadni. Plusz szerintem a legutolsó alkalommal jól át is csesztek bennünket.
Írta 2009. április 01. - 16:49
mi valami nagyobb kört terveztünk Borcsival a hegyen, amolyan túra jelleggel.
Írta 2009. április 01. - 16:47
Hello mindenki!
Hétvégén otthon leszek, szóval mehetünk pizzázni. Továbbá szeretnék szombaton elmenni tekerni! Hulp, McClane, Biczó, Para, Matt .... mindenki ?
Krisztián! Nem akarlak csesztetni, de a Kriszta pizzája valószínû azért volt szar, mert õ sosem kér rá szószt. És a tészta + szalámi + sajt, na az a melegszendvics -- olyan mint a szex orgazmus nélkül
Na de ettõl függetlenül mehetünk máshova is...
Krisztián! Nem akarlak csesztetni, de a Kriszta pizzája valószínû azért volt szar, mert õ sosem kér rá szószt. És a tészta + szalámi + sajt, na az a melegszendvics -- olyan mint a szex orgazmus nélkül
Na de ettõl függetlenül mehetünk máshova is...
Írta 2009. április 01. - 14:32
Írta 2009. április 01. - 14:30
Õrségben :mezõrõl virágot szed.
Mert? Én ha outon megyek 50-el akkor is azt mondom hogy tépek, pedig az Õrségben lakom.
Mert? Én ha outon megyek 50-el akkor is azt mondom hogy tépek, pedig az Õrségben lakom.
Írta 2009. április 01. - 08:41
Matt ez csak Bp-re igaz az iromány szerint..
pl. Kõszegi tájlejtésben a tép: DH géppel hegyrõl szab le..
Bp-en kábszert fogyaszt..
Jó kis hely BP..
pl. Kõszegi tájlejtésben a tép: DH géppel hegyrõl szab le..
Bp-en kábszert fogyaszt..
Jó kis hely BP..