nekem már most nincs pénzem pizzára..
maradjunk a tekerésnél!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2009. május 14. - 00:24
Írta 2009. május 13. - 14:24
hétközben ráérnék egyet kajálni
Biciklon kupa volt Biczó, majd elmesélem, hosszú lenne leírni
Biciklon kupa volt Biczó, majd elmesélem, hosszú lenne leírni
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2009. május 13. - 13:09
Mcclane milyen verseny volt ez? mi miatt akadtál ki? Én kikérem magamnak Hulp, nekem csak bicajozni nincs idõm...
Közös alvás?
közös ülés?
Közös alvás?
közös ülés?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2009. május 13. - 13:05
Írta 2009. május 13. - 12:42
izé
összetett 8. kategória 3.
tegnap tudtam meg
majd pizzázáskor (vagy mást eszünk, mind1) részletesebben elmesélem, kiakadtam a végére, lehetett volna akár jobb is
közös tekerés RLZ
összetett 8. kategória 3.
tegnap tudtam meg
majd pizzázáskor (vagy mást eszünk, mind1) részletesebben elmesélem, kiakadtam a végére, lehetett volna akár jobb is
közös tekerés RLZ
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2009. május 13. - 11:10
A bankkártyát hogy használod ha a küllõk közt tartod?
ne is kérdezd...
fél évembe telt, mire érvényteleníteni tudtam azt a citibankos hitelkártyát. kiküldték postán, meg hogy ha nem érvényesítem telefonon 10 napon belül akkor cseszhetem. persze közben rájöttem hogy nem kell nekem hitelkártya, szóval nem érvényesítettem. ennek ellenére meg küldték a nulla forintos számlákat hónapokon keresztül. idióták. amúgy rámentem egy lyukasztógéppel biztos ami biztos
Írta 2009. május 12. - 21:07
Egy közös tekerésben és is benne lennék majd. Országúti híján azomónban marad csak a monti. Hétvégén valaki Sébe?
The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Írta 2009. május 12. - 20:05
fék opcionális. van aki használ valaki nem. nekem van egy elsõ a biztonság kedvéért. fixi gondolom azért került ki pályáról az utcára, mert egyszerû, nem romlik el, és mert aki egyszer kipróbálta az vagy megutálja, vagy beleszeret.
ugratni lehet vele lásd http://www.macaframa.com/videos/ , http://mashsf.com/videos.php , stb
teleszkóposat még nem láttam, de gondolom ez nehezen is kivitelezhetõ a rugózásból adódó láncfeszesség változás miatt. mert igen, legtöbbször lánccal megy, de láttam már (yutubon) szíjhajtásos megoldást is.
annyira azért már ismerlek amugy hogy tudom nem írtad komolyan
Írta 2009. május 12. - 19:57
Matt, úgy értettem , hogyha felemeled a lábod-akkor nem gátol nem?-és akkor szágúldhatsz lefelé, hogy hogyan teszed visszanemtudom, az ilyen fixin van fék egyeltalán?
Nagy sebességnél lapos gumi kell mert a levegõ amúgy is nekifeszûl a tömlõ falának és kifeszítti a súlyából fakadó centripetális nyomóerõnek köszönhetõen..
vagyilyesmi.
kérdeztem már hogy mi az a fixi?az evolúció mellékága? az OUti BP-en lecsupaszított(lelopott) hatások eredménye?vagy egyfajta izé ami jó?Matt ugratni lehet vele?rugóstag van benne?
Mcclane: Fix ideálom a MTBika..
Nagy sebességnél lapos gumi kell mert a levegõ amúgy is nekifeszûl a tömlõ falának és kifeszítti a súlyából fakadó centripetális nyomóerõnek köszönhetõen..
vagyilyesmi.
- ez persze nem tény, tehát ha titokban olvasol, és azt hiszed ezt komolyan írtam, akkor nem ismersz és hasra fogsz esni.
kérdeztem már hogy mi az a fixi?az evolúció mellékága? az OUti BP-en lecsupaszított(lelopott) hatások eredménye?vagy egyfajta izé ami jó?Matt ugratni lehet vele?rugóstag van benne?
Mcclane: Fix ideálom a MTBika..
Írta 2009. május 12. - 18:00
Írta 2009. május 12. - 16:49
Akkor indulj kisebb nyomású tömlõvel. Gondolom addig nincs gond, amíg csak leemeled a lábadat a pedálról. A gáz a visszalépésnél van. Fõleg 200-as fordulatnál.
Írta 2009. május 12. - 15:12
nem emelhetem meg a lábam?
de megemelhetem általában úgy szoktam leszállni is
fénysebesség csak a tömlõs gumi miatt para. másképp viselkedik a levegõ a gumiban akkora sebességnél, és nagy a rizikója egy defektnek. fénysebességgel defektelni meg szerintem tuti esésben végzõdne :/
de megemelhetem általában úgy szoktam leszállni is
fénysebesség csak a tömlõs gumi miatt para. másképp viselkedik a levegõ a gumiban akkora sebességnél, és nagy a rizikója egy defektnek. fénysebességgel defektelni meg szerintem tuti esésben végzõdne :/
Írta 2009. május 12. - 13:23
tegnap egy laza szhely-kõszeg-szhelyet mentem, és nagyon jóól esett!
régen éreztem ezt, és nagyon jóóó volt
Hú de jó lenne.. azt hiszem ha a kõmívesek munkába lendûlnek, akkor én hátradõlök, és megyek egyet ha valakike eljön veleme..
Ja egyébként a falunk fejlõdik : ekt líder község lettünk!!
Matt a fixcizés közben nem emelheted meg a lábad?-és ha jól tudom akkor pörög a pedál..és elérheted a fénysebességet is..vagy nem ..?
Írta 2009. május 12. - 10:48
Írta 2009. május 12. - 10:16
abban a tóban lehet csobbanni?
ha nem akkor inkább rohoncot preferálnám
onnan meg haza oberkohlstatten fele. fixivel lehet nem pörgetném ki a 70-80km/h azokon a lejtõkön
200-230 pedálfordulat/perc .)
nekem végülis mindegy, de mikor akartok menni?
mikor jössz haza a fixivel?
SOHA TÖBBET magyar országon!
Flickr
Írta 2009. május 12. - 10:02
tegnap egy laza szhely-kõszeg-szhelyet mentem, és nagyon jóól esett!
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2009. május 11. - 23:56
mondjuk lékára, vagy a várhoz, vagy alá a tóhoz..
abban a tóban lehet csobbanni?
ha nem akkor inkább rohoncot preferálnám
onnan meg haza oberkohlstatten fele. fixivel lehet nem pörgetném ki a 70-80km/h azokon a lejtõkön
200-230 pedálfordulat/perc .)
Írta 2009. május 11. - 18:50
már csak pár hét és végre nekem is lesz otthon országútim. illetve a fixi. kéne nyomni majd valami virsligumis túrát is egyszer.