Nekem ok!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2009. May 23. - 00:41
Posted 2009. May 22. - 16:58
Posted 2009. May 22. - 15:13
McClane! Miért nem mondtad, hogy új munkád van?
http://kep.index.hu/...1bca7c7a_wm.jpg
Holnap tekerés??
http://kep.index.hu/...1bca7c7a_wm.jpg
Holnap tekerés??
Posted 2009. May 22. - 13:28
Posted 2009. May 22. - 11:30
Tegnap nem, mert Maulnak nem volt jó, aztán én sem indultam neki, mert kezdett eléggé beborulni, és nagyon esõre állt az idõ. De kedden meg szerdán voltunk. Srácok egész jó kis pályát hoztak össze. Van egy csomó nyomvonal, meg jópár ugrató is. Bár van köztük néhány, amelyikre ugyancsak rá kell tekerni, ha át akarod vinni. Van jópár döntött kanyar is. Már csak egy kis meredekség hiányzik, de azt ugye a természetnek kellett volna elintézni pár millió évvel ezelõtt. Szóval ezen nem lehet változtatni sajnos. De minden dícséret megilleti a pálya építõit.
Posted 2009. May 22. - 11:19
Posted 2009. May 22. - 07:20
Ja, én is olvastam tegnap. Korábban láttam már egy hasonló képet, csak ott az ûrrepülõn kívül az ûrállomás is rajta volt. A csávó felszerelése sem egyszerû.
Posted 2009. May 22. - 06:33
jó olvasni az ilyet is!
de baromian ritka, szvsz a következõ ezer évben hasonló eset nem fog történni
a fotósoknak:
http://index.hu/tudo...tt_az_atlantis/
de baromian ritka, szvsz a következõ ezer évben hasonló eset nem fog történni
a fotósoknak:
http://index.hu/tudo...tt_az_atlantis/
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2009. May 21. - 16:42
Posted 2009. May 21. - 14:36
lukácsháza:
eléhezve vánszorgok haza a konával, kb 15-el tekertem nagytányérkónuszon, mert nem bírtam gyorsabban forgatni, mondom meg kell kérnem valakit, adjon egy szelet vajaskenyeret..
egy hapi pont az elõkertben tett-vett.
mondom itt megállok..lesz ami lesz
megszólítottam, elmeséltem miújság, meg már hívott is be, hogy mindjárt hoz kaját..
megsózott vajaskenyér, paradicsom, paprika, meg kínálgatta a cseresznyét a fáról, hogy milyen finom az Õ cseresznyéje..
szóval van még ilyen Magyarországon...
eléhezve vánszorgok haza a konával, kb 15-el tekertem nagytányérkónuszon, mert nem bírtam gyorsabban forgatni, mondom meg kell kérnem valakit, adjon egy szelet vajaskenyeret..
egy hapi pont az elõkertben tett-vett.
mondom itt megállok..lesz ami lesz
megszólítottam, elmeséltem miújság, meg már hívott is be, hogy mindjárt hoz kaját..
megsózott vajaskenyér, paradicsom, paprika, meg kínálgatta a cseresznyét a fáról, hogy milyen finom az Õ cseresznyéje..
szóval van még ilyen Magyarországon...
SOHA TÖBBET magyar országon!
Flickr
Posted 2009. May 21. - 07:26
Maullal pont hasonló következtetést vontunk le, mint te. Hogy jöhet itt akármilyen kormány, akármilyen megváltó, amíg az emberek mentalitása meg nem változik, nem lesz itt semmi változás. És nem nagyon látom, hogy az emberek törnék magukat a változás/változtatás miatt.
Posted 2009. May 21. - 06:53
piciMaul kicsit késõn írtad a hozzászólást, én akkor már nem dolgoztam
mind1, akkor majd legközelebb
a Biczó bicaja egy elképesztõen jó bicaj, és valóban jó lenne megvenni, de nincs rá keret, másra kell a pénz, meg már nem gondolom oylan komoylan az ugra-bugrát (sem?), meg valszeg kirúgnak, mint hallhattátok
szal csak reménykedem, hogy talán megmarad a bicikli a jelenlegi tulajdonosánál, bár teljesen egyetértek, hogy a pénz nagyon kell Biczóéknak (is)
tegnap mondom elmegyek egyet Rohoncra, megyek országúton egy Írott-kõt...
erre elsõ defektem lett az ou bicajommal Rohoncon, a második templom után, és nem volt nálam SEMMI
se tartalék belsõ, se pumpa, se gumileszedõ, se telefon
ilyen egy hülyét
aztán megkértem egy nénit, engedje meg hogy hazatelefonáljak
tök rendes volt, még ásványvízzel is meg akart kínálni...
megnézném ezt is kis hazánkban
hasonló volt anno franciában is...Döncike elõrement, defektet kapott, mire odaért haver, addig kb. hárman álltak meg autóval, hogy tudnak-e segíteni....éééértitek? SEGÍTENI
itthon mi lenne?
még rá is húznák az autót, de az a minimum, hogy kicentizve mennének el mellette, vagy szétnyomnák a dudát, hogy a tetves biciklis takarodjon a ......
elég sokat tekertünk anno ausztriában, ha egy autós utolért minket, és kanyar jött, TÜRELMESEN, még1x: türelmesen megvárta, amíg be nem látta az utat (amíg kiértünk a kanyarból), és utána elõzött meg minket...ezek valahogy nem kapkodnak, nem rohannak, nem idegeskednek, még is jobban élnek, érdekes, nem?
a múltkor lukácsháza környékén egy autós mellémért, és lemosatta a szélvédõjét, de oylan jó alaposan....mondom köszi szépen, további szép napot
ennyi
mit akarunk, hiába "dübörögne a gazdaság", hiába lenne "jólét", amíg a magyar ember alapban nem változik, addig teljesen mind1
bõven van mit tanulnunk, elég csak körülnéznünk
mind1, akkor majd legközelebb
a Biczó bicaja egy elképesztõen jó bicaj, és valóban jó lenne megvenni, de nincs rá keret, másra kell a pénz, meg már nem gondolom oylan komoylan az ugra-bugrát (sem?), meg valszeg kirúgnak, mint hallhattátok
szal csak reménykedem, hogy talán megmarad a bicikli a jelenlegi tulajdonosánál, bár teljesen egyetértek, hogy a pénz nagyon kell Biczóéknak (is)
tegnap mondom elmegyek egyet Rohoncra, megyek országúton egy Írott-kõt...
erre elsõ defektem lett az ou bicajommal Rohoncon, a második templom után, és nem volt nálam SEMMI
se tartalék belsõ, se pumpa, se gumileszedõ, se telefon
ilyen egy hülyét
aztán megkértem egy nénit, engedje meg hogy hazatelefonáljak
tök rendes volt, még ásványvízzel is meg akart kínálni...
megnézném ezt is kis hazánkban
hasonló volt anno franciában is...Döncike elõrement, defektet kapott, mire odaért haver, addig kb. hárman álltak meg autóval, hogy tudnak-e segíteni....éééértitek? SEGÍTENI
itthon mi lenne?
még rá is húznák az autót, de az a minimum, hogy kicentizve mennének el mellette, vagy szétnyomnák a dudát, hogy a tetves biciklis takarodjon a ......
elég sokat tekertünk anno ausztriában, ha egy autós utolért minket, és kanyar jött, TÜRELMESEN, még1x: türelmesen megvárta, amíg be nem látta az utat (amíg kiértünk a kanyarból), és utána elõzött meg minket...ezek valahogy nem kapkodnak, nem rohannak, nem idegeskednek, még is jobban élnek, érdekes, nem?
a múltkor lukácsháza környékén egy autós mellémért, és lemosatta a szélvédõjét, de oylan jó alaposan....mondom köszi szépen, további szép napot
ennyi
mit akarunk, hiába "dübörögne a gazdaság", hiába lenne "jólét", amíg a magyar ember alapban nem változik, addig teljesen mind1
bõven van mit tanulnunk, elég csak körülnéznünk
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2009. May 21. - 02:43
Posted 2009. May 20. - 21:58
Posted 2009. May 20. - 17:53
Posted 2009. May 20. - 16:06
Az én vasam is eladó
Sõt, egy fasza deuter zsákom ugyancsak elmehetne:)
Sõt, egy fasza deuter zsákom ugyancsak elmehetne:)
Posted 2009. May 20. - 15:44
Posted 2009. May 20. - 13:14
McClane! Mindig is akartál ugra-bugra dh bicajt, most itt lenne a lehetõség, és krisztián is biztosan szívesebben adná el neked! (ennél barátibb áron biztosan nem kapsz)
Amúgy meg gyere ma tekerni, nekem a holnap nem jó.
Amúgy meg gyere ma tekerni, nekem a holnap nem jó.