Mindig szomorú ilyet hallani
Nyugodjék békében!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2009. June 03. - 22:04
Posted 2009. June 03. - 13:09
Hi McClane. Élek bizony.... téged is már vagy ezer éve nem láttalak.Nem rég pattantam újra nyeregbe,remélem majd találkozunk valahol...Biczóval is nagy meglepetés volt a találka.....:-)
Más:
A temetéssel kapcsolatban annyit,hogy hamvasztják a Janit (isten nyugosztalja)...
Mi: Lendvai Szasza,Gál ....stb már rendeltünk egy koszorút közösen...
Sajnos még nem tudom ott tudok e lenni a temetésen,mivel még nem tudok a kib.szott vizsgám pontszámát és ha javítanom kell akkor pont pénteken....:-(
Remélem ott tudok lenni....
Más:
A temetéssel kapcsolatban annyit,hogy hamvasztják a Janit (isten nyugosztalja)...
Mi: Lendvai Szasza,Gál ....stb már rendeltünk egy koszorút közösen...
Sajnos még nem tudom ott tudok e lenni a temetésen,mivel még nem tudok a kib.szott vizsgám pontszámát és ha javítanom kell akkor pont pénteken....:-(
Remélem ott tudok lenni....
Posted 2009. June 03. - 12:52
Posted 2009. June 03. - 10:50
Posted 2009. June 03. - 10:17
Posted 2009. June 03. - 10:11
Hú, ez nagyon szomorú hír. Nyugodjék békében. És jó bicajozást a végtelen ösvényeken.
Szóljatok, hogy mennyivel kell hozzájárulni a koszorúhoz.
Szóljatok, hogy mennyivel kell hozzájárulni a koszorúhoz.
Posted 2009. June 03. - 09:53
kérdésem, hogy csináltassunk közösen koszorút, vagy egyéni virággal gondoltátok?(akire vonatkozik..)
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2009. June 03. - 09:46
Posted 2009. June 03. - 09:37
Hi, mivel VK a munkatársam, Tõle tudom én is..
MEgrendûltem..
Mi a temetésen biztosan részt veszünk.. õ indított el a bicajos életben , ezért én valamilyen formában ezt ki is nyílvánítom és bicajos ruhában érkezek..
Ill. szeretnénk egy koszorút csináltatni-amit úgy gondoltuk hogy Õ általa szerelt kerékre építtetnénk fel. A Forum üzletvezetõjét megkérem segítsen ebben. Ill várnám javaslataitokat, mert akkor már a mai napon le kellene szervezni mindent..!
MEgrendûltem..
Mi a temetésen biztosan részt veszünk.. õ indított el a bicajos életben , ezért én valamilyen formában ezt ki is nyílvánítom és bicajos ruhában érkezek..
Ill. szeretnénk egy koszorút csináltatni-amit úgy gondoltuk hogy Õ általa szerelt kerékre építtetnénk fel. A Forum üzletvezetõjét megkérem segítsen ebben. Ill várnám javaslataitokat, mert akkor már a mai napon le kellene szervezni mindent..!
Posted 2009. June 03. - 08:24
Sziasztok,
Nagyon régen olvastam a fórumot, van vagy 1-2 éve, ide is alig írtam, de azért követtem.
Egy szomorú hírt szeretnék közölni a szombathelyi bicajosokkal:
Hosszú betegség után elhunyt Horváth János (aki ismerte, annak csak Jancsi) a Fórum T-S bicaj- és "mindenes"bolt szerelõje.
A Vas Népében a gyászjelentések között megtalálhatók a szükséges információk aki úgy érzi, hogy érintett.
Üdv mindenkinek,
VK aka. UMFBiker
Nagyon régen olvastam a fórumot, van vagy 1-2 éve, ide is alig írtam, de azért követtem.
Egy szomorú hírt szeretnék közölni a szombathelyi bicajosokkal:
Hosszú betegség után elhunyt Horváth János (aki ismerte, annak csak Jancsi) a Fórum T-S bicaj- és "mindenes"bolt szerelõje.
A Vas Népében a gyászjelentések között megtalálhatók a szükséges információk aki úgy érzi, hogy érintett.
Üdv mindenkinek,
VK aka. UMFBiker
Biking Till Death or Longer
Posted 2009. June 03. - 07:24
Jaja, néha szép nagyokat esnek a fiúk, kisebb kalandok meg szinte minden rallyn vannak. Feszegetik a határokat, és néha sikerül túllépni.
Posted 2009. June 03. - 07:14
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2009. June 03. - 06:32
más:
http://index.hu/bulv...a_hegyoldalnak/
200-al csapódott a hegyoldalnak
céges lexus
no comment
ez elképesztõ:
http://index.hu/belf...n_is_parkolhat/
a hammerrel két mozgássérült parkolóhelyet foglal el
Biczó, nem lehet az ilyet agyonb@szni, úgy izomból?
http://index.hu/bulv...a_hegyoldalnak/
200-al csapódott a hegyoldalnak
céges lexus
no comment
ez elképesztõ:
http://index.hu/belf...n_is_parkolhat/
a hammerrel két mozgássérült parkolóhelyet foglal el
Biczó, nem lehet az ilyet agyonb@szni, úgy izomból?
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2009. June 03. - 06:26
para
na, piciBlastot tegnap bevittem a szervízbe
kiröhögtek, de mondtam, hogy ez a bicikli nagyon sokmindent megélt már, volt már leogangban, pilaban, ....
ma viszem be az országútit
na, piciBlastot tegnap bevittem a szervízbe
kiröhögtek, de mondtam, hogy ez a bicikli nagyon sokmindent megélt már, volt már leogangban, pilaban, ....
ma viszem be az országútit
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2009. June 02. - 22:24
Igen Biczó! A szédülés elég nagy veszély ugyanis egy 5m átmérõjó sziklás, technikás dh ovál pályán lesz a verseny. A másik nehézség, hogy mivel nagyon gyorsan lehet menni a sziklákon a kanyarban ezért félõ, hogy a kormány leér majd a földre.
The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Posted 2009. June 02. - 20:59
-olyan van hogy legkevesebb kör?vagy az csak simán: utolsónak van titulálva.
hány m egy kör?meg is lehet szédülni?folyamatosan be kell dõlni hogy pályán maradjak?
dh szekció is lesz?
hány m egy kör?meg is lehet szédülni?folyamatosan be kell dõlni hogy pályán maradjak?
dh szekció is lesz?
Posted 2009. June 02. - 15:43
10 órán keresztül körbe-körbe bohóckódni egy xc pályán .)
egyéni, páros, csapat. legtöbb kör nyer.
http://www.mtb10liget.skarpea.com/
egyéni, páros, csapat. legtöbb kör nyer.
http://www.mtb10liget.skarpea.com/
Posted 2009. June 02. - 15:38
Hi Stuki (nagyobbik),,
Na látod milyen jó hogy összefutottunk..az egyetlen tekerésem alatt az elmúlt évben..
BÜk-odavissza..->munkahelyi buli volt mcclane és buszozni nem akartam, munkatárssal eltekertünk-ami nem volt rossz, de megáztam, és hideg szél is volt.Azért jól esett.
Stuki vett egy UMF hardy2-t ha jól láttam..
Mi ez a 10órás dolog? mit kell ott csinálni?bohóckodni lehet eltudok menni,..
Na látod milyen jó hogy összefutottunk..az egyetlen tekerésem alatt az elmúlt évben..
BÜk-odavissza..->munkahelyi buli volt mcclane és buszozni nem akartam, munkatárssal eltekertünk-ami nem volt rossz, de megáztam, és hideg szél is volt.Azért jól esett.
Stuki vett egy UMF hardy2-t ha jól láttam..
Mi ez a 10órás dolog? mit kell ott csinálni?bohóckodni lehet eltudok menni,..
Posted 2009. June 02. - 06:57
stuki üdv
te még élsz?
bicajomat ma viszem be a szervízbe, ráfér már
10 órás kilõve
vasárnap ausztria
te még élsz?
bicajomat ma viszem be a szervízbe, ráfér már
10 órás kilõve
vasárnap ausztria
Come on! It's on