Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

Milyen volt a Balaton Bike Fest? Eurosport 2-n néztem az elõ közvetítést a pénteki DH versenyrõl. Hát amit Polc meg Minaar mûvelt az nagyon durva. Szerintem hiányoztak a suliból amikor a fizikát oktatták? Vazze, nekik a vizes fû/aszfalt meg a sár nem csúszik? De miért nem? A magyar élmezõny meg......hát jó messze van a nemzetközi szinttõl.

Érdekes volt. A pálya elég lájt ra sikeredett, bár amit lehetett kihozták az ottani adottságokból. Ehhez képest rengeteg baleset volt, koponya alapi törés, kóma stb.. . Mondjuk Minaaréknak ez eléggé ilyen poén pálya volt. a step up utáni erdõs részen amibe ijen rázók vtak ásva pl szó szerint kiröhögte :D
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
A hegyek is kisebbek mint máshol, meg kevesebb is van-ez nem ok persze..de majd felfejlõdünk PÍZ nélkül is..a ,,magyar az ilyen.."
Mcclane remélem tud úszni..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Nekem valószínûleg idén kimarad Semmering forráshiány miatt. Meg ugye megyünk egy hétre Leogangba. Jelenleg már annak is nagyon örülnék, ha a parkosba kijutnék. Már legalább egy hete nem ültem bicajon. Elvonási tüneteim vannak.
Milyen volt a Balaton Bike Fest? Eurosport 2-n néztem az elõ közvetítést a pénteki DH versenyrõl. Hát amit Polc meg Minaar mûvelt az nagyon durva. Szerintem hiányoztak a suliból amikor a fizikát oktatták? Vazze, nekik a vizes fû/aszfalt meg a sár nem csúszik? De miért nem? A magyar élmezõny meg......hát jó messze van a nemzetközi szinttõl.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Köszi hulp :)

Szerencsére mi megúsztuk. Csak a szokásos mennyiségû 1-2cm víz állt a pincében, ami nagyobb esõknél beszivárog. Viszont jópáran elúsztak sajna :/ Fura ez az idõ... 2 hét kánikula, 2 hét esõ...

Kéne menni majd Semmeringre. Gigi má' naon be van sózva .)

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi.. valakinek van pénze bárkára??Mert ha van, akkor legyen a neve :NOÉmi!?

Pénteken láttam egy embert Rábahídvégen a híd mellett a kertek alatt:Télapó ruhában...
ma láttam a tv-ben hogy át akarta úszni a rábát, de elsodródott, és nem találják-> a hülyeség halálos..

Ma volt két ,,komoly" érdeklõdõ a bringa iránt-az Egyik egy csavart nézett ki a vázon,, a másik a tesója lehetett, mert Õ meg a vázat nézte ki csavarok nélkül-és mindketten az árakra voltak kíváncsiak.. szerintetek mennyivel olcsóbb egy stab váz csavarok nélkül?:)
Háát, nem tudtam válaszolni a kérdéseikre.

NE ennyit a ma estére..

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Kõszegi videókat meg képeket láttam neten, az is nagyon durva volt.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi.. háát Qva -ra nem élveztem a vizet.. Szerdán Oberwartból nem tudtam hazajönni..4 óra volt a haza út, mert Bozsok elúszott, Cál elúszott, Kõszegszerdahely elúszott,Kõszeg elúszott.Szerintem ilyen dúrvát nem láttatok ami ott folyt. Bozsokon háztól -házig 50cm víz hömpölgött lefelelé-keresd meg az utat!

Tegnap Zalaszentbalázson nem tudtam átmenni-videókat majd keresek a neten, mert valaki biztos rakott fel.
2x 50m en vízátfolyás kerékdob tetejéig ért a víz..egy pár szuzukinak(kilón alúli volt a sofõr) nem sikerült átjutni-õket a sodrás lemosta az útról-aztán mentették õket.mertéletértküzdöttek.
Visszafordúlni nem lehetett mert a mögötted jövõk letóltak volna..
Ami tetszett hogy megkérdezte tõlem az egyik ipse-7,5millás kocsiból hogy mély-e.Mondtam neki hogy igen.Na neki nem jött össze-kitolták, de a motornak gondolom hogy nyekk.Rajtam kívûl nem volt ember aki ennek ellenére megnézte volna hol érdemes menni, hol mekkora a víz..szardínia -effektus.

Vízbõl elég volt..mert ilyet mostanában nem b@tam..És a RÁbáért még lehet izgulni..Segíteni megyek bárkinek -a víz ellen-ha igényli.

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
http://bluebus112.co...alba-naked.jpeg

Ezt érdemes megnézni....ilyen szépet még nem láttam :)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Gratula Matt a 6000. hozzászólásodhoz. :)

Pár kép volt fenn az indexen a tegnapi özönvízrõl. Pont a Vidámék utcájáról készültek. Hát nagyon durva látvány volt, hogy az egész utca folyóvá változott. Titeket nem árasztott el a víz? Esetleg házatokat vitte odébb a víz? Képek, esetleg?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
volt elõnye is az esõnek. a tegnapi zuhé kb. lehozta a hegyet szóval nem kell felmenni bringázni.
mondjuk ennek asszem a lakók nem örültek akiket kitelepítettek, mert bement a házba is a víz... durva "mi folyik itt Gyöngyösön" .p

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás
Végre süt a nap:beer:

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Kb. csak 60 órája esik folyamatosanFeltöltött kép

annyi nincs is!!
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás

De jó idõ van! Annyira szuper itthon ülni!

Menj el egyet sétálni.

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

Kb. csak 60 órája esik folyamatosanFeltöltött kép

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
én is :)
nagyon
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Mindkettõre nagyon kíváncsi vagyok.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
csütörtökön indulunk, Korfura

közös tekerés RLZ, meglesz a kicsiBlast, megjövünk nyaralásból, és mehetünk!
közös pizzázás is RLZ
Come on! It's on

Korn

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
De azért így is nagyon jó volt.

Amúgy tényleg meg kellene szervezni egy nagy tekerést, amikor minimum 4-5-en vagyunk. A régi szép idõk emlékére.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Te nem nyaralsz még? Egyébként hova mentek?