Réka az attól függ, milyen külsõd van.
a vizes avar száraz aszfalton a legalattomosabb..
amúgy volt hogy -4°C ban nyomtam kõszegen a Pósfalvival, ami felfelé még nem is volt gond, csak lefelé amikor 50-el jöttünk.....kicsit "hüvi" volt..
akkor volt az, hogy a Kocka Dani ráment egy nyomvályúban a jégre, ami beszakadt az elsõkereke alatt és nyomott egy szaltót..:ubytek:
most van egy fasza termós téligatyám, meg egy régi windstop-os dzsekim, ez nekem pont jó...
bár akarok egy feszülõsebb dzsekit mert ez nagyon fogja a szelet..:/
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2009. October 13. - 22:44
Posted 2009. October 13. - 19:57
tudakozó, google, esetleg személyesen keresed fel.
jó idõ még lesz szerinte, de ha nem akkor meg fel kell öltözni jól aztán kész. télen is lehet biciklizni csak megfelelõ öltözék kell.
jó idõ még lesz szerinte, de ha nem akkor meg fel kell öltözni jól aztán kész. télen is lehet biciklizni csak megfelelõ öltözék kell.
Posted 2009. October 13. - 19:12
hulp, ha veled egy élet alatt történik ennyi minden, akkor nem unatkozol? mert nekem már lételemem, hogy történnie kell valaminek. De már olyan szinten, hogy a suliban a 7x, 8x 45 percet alig bírom ki....
nem vág ide, de nekem nagyon fontos: ha vkinek a teljes nevét tudom és gyanítom, hogy melyik városban lakik (2 lehetõség van), nincs fennt iwiw-en, myvip-en, facebook-on, akkor hogyan tudom megtalálni?
szerintetek lesz ilyenkor még "tutijóidõvanmenjünkbiciklizni"? vagy már szépen mossam le a biciklit és tavaszig hagyjam is? meddig szoktatok ti tekerni?
ja és még valami! segítenétek sorbaállítani csúszás szerint sorba?
homok, vizes homok, köves homok, kavics, vizes kavics, vizes asztfalt
elõre is köszi
nem vág ide, de nekem nagyon fontos: ha vkinek a teljes nevét tudom és gyanítom, hogy melyik városban lakik (2 lehetõség van), nincs fennt iwiw-en, myvip-en, facebook-on, akkor hogyan tudom megtalálni?
szerintetek lesz ilyenkor még "tutijóidõvanmenjünkbiciklizni"? vagy már szépen mossam le a biciklit és tavaszig hagyjam is? meddig szoktatok ti tekerni?
ja és még valami! segítenétek sorbaállítani csúszás szerint sorba?
homok, vizes homok, köves homok, kavics, vizes kavics, vizes asztfalt
elõre is köszi
Posted 2009. October 13. - 16:39
Andris igaza van Hulpnak, elsõ osztályú az aszfalt, felmegyünk a tetejére (nem végig Írott-kõig, hanem az emelkedõ tetejéig), oszt húúúúzás haza
Biczó majd megyek
Biczó majd megyek
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2009. October 13. - 14:21
Hi,,Mcclane nincs díja..-csak hogy valamikor elnézhetnél felénk..
Kisbiczó jólvan,,növöget..
Az apaság nehéz, és felelõséggel teli..most már sokmindent értek..amit eddig nem..
-bicajozni nincs idõm..
-a gyerekét már építem-demoja (trike verz.) lesz eldöntöttem..
sárkányeregetni valaki?
Kisbiczó jólvan,,növöget..
Az apaság nehéz, és felelõséggel teli..most már sokmindent értek..amit eddig nem..
-bicajozni nincs idõm..
-a gyerekét már építem-demoja (trike verz.) lesz eldöntöttem..
sárkányeregetni valaki?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2009. October 13. - 12:16
Posted 2009. October 13. - 07:18
Jaaa, hát ha lassan mentek, akkor tényleg. Mondjuk ha ma mennétek, akkor Kõszegtõl hazafelé 70-es átlaggal tudnátok jönni, annyira fúj a szél.
Posted 2009. October 13. - 00:03
Posted 2009. October 12. - 23:18
Ausztria felõl elsõ osztályú aszfaltút megy föl majdnem teljesen az Írottkõig. Csak a legvége erdei út, de gondolom azon McClane sem akar országútival felmenni, meg mondjuk értelme sem sok lenne. Gyertek haza Léka felé, és akkor az egy szép kis kör lesz.
Vazze Réka, veled egy tekerés során történik annyi minden, mint velem egész életemben.
Vazze Réka, veled egy tekerés során történik annyi minden, mint velem egész életemben.
Posted 2009. October 12. - 22:45
Andris nekem pl a hétfõ jó lenne, én kb 3-ra érek haza, mert délelõttös leszek
szal mehetünk amikor mondod
mit szólnál egy Írott-kõhöz Rohoncról?
írottkõ o.útival?
osztrákia felõl kavicsos az út nem?én arra inkább nem mennék rá..
inkább egy olyan, hogy bucsu bozsok rohonc margitkilátó, és visssza ugyan ez?
de még beszélnem kell a többiekkel is..
SOHA TÖBBET magyar országon!
Flickr
Posted 2009. October 12. - 20:30
hát szörnyû mik vannak :D
Ezért kell erdõbe tolni....ilyen sárba legalább Sé is nyújt vmi kis élvezetet
Ezért kell erdõbe tolni....ilyen sárba legalább Sé is nyújt vmi kis élvezetet
Posted 2009. October 12. - 18:07
bár délelött szépen esett az esõ, délután negyed-fél négy körül lementünk csótóhoz. aztán jöttek az akadémiások. a biciklizésbõl szinte semmi nem lett, sütiztünk a focistákkal a tó körül minden csupa víz, a nadrágomon több látszik a sárból, mint a gatyából, biciklimbõl gyakorlatilag szinte semmi. A focisták is sarasak, vizesek lettek, részben miattunk viszont ma azt a lányt ütötték el majdnem, akivel mentem. És rájöttem, hogy nem biztos, hogy mindig én vagyok a hibás. Hazafelé, a Bolyai elött mentünk biciklivel. Kisgyerekek futkoznak, kerülnénk ki õket, az egyik belép elém. Bocsánatot kér, én is tõle, bár semmi gáz nem volt, az anyja meg szinte a fülembe üvölt: MIT CSINÁLSZ TE ITT BICIKLIVEL??? És hogy mi a poén az egészben? A nõ ordibálás közben a biciklijét fogta.... Szépen megmondtam neki a magamét. Szval ma is érdekes egy bicózásunk volt....
Posted 2009. October 12. - 17:38
Andris nekem pl a hétfõ jó lenne, én kb 3-ra érek haza, mert délelõttös leszek
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2009. October 12. - 14:42
Hehh, mi voltunk ma is egyet tekerni (felfele nem:D) egész jó ahhoz képest, hogy ennyi esõ leesett, nem folyik sehol...
Inkább a protektor korlátozzon a mozgásban, mint a tolószék!
Posted 2009. October 12. - 13:14
Posted 2009. October 12. - 11:46
Posted 2009. October 10. - 08:50
Köszi! De már sikerült megoldanom a nyereg problémát:)
"Mindig hálás vagyok a nevetésért, kivéve, amikor az orromon jön ki a tej."
Posted 2009. October 09. - 20:28
hja, én tudok fehér ricsi nyerget. vasárnapig szólj és akkor jövõ hétvégére tudom hozni.
Posted 2009. October 09. - 20:09
Jól tapasztalom azt, hogy 10e alatt nem találok fehér oúti nyerget?
ne vegyél nyerget bakker, jó az a régi celeste nyereg!
vegyél egy liberós gatyát, teljesen más lesz!!
Én is kipróbáltam ma az új termó gatyám a "BMX" nyergen...és hmmmmm
12 fokban(ami igaz még nem túl hideg) nem fáztam, 35-38-nál még nem fúj át rajta a szél..