Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2010. January 09. - 00:55
evvel azért szebb lesz .) jövõ hét szerdán menek sztem hercehurcába. szólj majd akkor, hogy mit hogyan.
Posted 2010. January 09. - 00:41
jah, és a régi nyereg is csak azért volt fenn. hogy lássam, mégis milyen lesz, meg hogy ki tudjam próbálni a kormány fogását...
valszeg ilyet fogok venni:
http://www.kerekpar-...D=119&katID=166
valszeg ilyet fogok venni:
http://www.kerekpar-...D=119&katID=166
SOHA TÖBBET magyar országon!
Flickr
Posted 2010. January 09. - 00:12
Posted 2010. January 09. - 00:04
lehet, hogy jó a conti csak nekem nem szimpi .) sokan használják megelégedéssel.
schwalbét mintha kiskubai szidta volna, kérdezz rá.
schwalbét mintha kiskubai szidta volna, kérdezz rá.
Posted 2010. January 08. - 23:38
mehetünk terepre is,de akkor haza kell vinnem a magellánt
mehetünk országúton is, az a bicó otthon van
végülis mind1 csak menjünk valamerre:D útvonalat rád bíznám:)
akkor menjünk aszfalton..
az útvonal:
http://maps.google.h...4,0.308647&z=12
jó lesz?
nem sok, nem kevés, csak ne legyen nedves idõ..
Matt ezt találtam olcsón 20-ast..
de majd lehet tudok fekete schwalbi luganot(20as), akkor lehet az lesz..
Dani, azé 20, mert a városin van 23..ez meg csak városon(és országon) kívül fog menni..gondolom Te is tudod milyenek az osztrák utak..
Flickr
Posted 2010. January 08. - 18:50
Trueman, télleg ezer éve....
a magam nevében most már inkább futok, mint biciklizek, most meg összeszedtem egy kemény megfázást, meg munkanélküli lettem
biciklik megvannak, nagy ritkán tekerek egyet, ennyi....
nálad/nálatok mizú?
a magam nevében most már inkább futok, mint biciklizek, most meg összeszedtem egy kemény megfázást, meg munkanélküli lettem
biciklik megvannak, nagy ritkán tekerek egyet, ennyi....
nálad/nálatok mizú?
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2010. January 08. - 18:42
Posted 2010. January 08. - 18:13
Szeva Trueman! Nálam minden okés, csak ez az idõ nem annyira bejövõs. Mennék már ki parkosba a pályára. Te bicajozol még?
Posted 2010. January 08. - 17:22
Haló Szhely!
Jézusom millió éve nem olvastem bele a topicba. Mattal tartom a kapcsolatot csak, de mi van veletek McClane, Biczó, Hulp, Maul, Kornrélok? Ejj de rég voltak azok a zeg meg szhely rideok:)
Remélem minden okéság nálatok!
Jézusom millió éve nem olvastem bele a topicba. Mattal tartom a kapcsolatot csak, de mi van veletek McClane, Biczó, Hulp, Maul, Kornrélok? Ejj de rég voltak azok a zeg meg szhely rideok:)
Remélem minden okéság nálatok!
Posted 2010. January 08. - 15:26
mehetünk terepre is,de akkor haza kell vinnem a magellánt
Posted 2010. January 08. - 14:54
a többieknek is:
szavazzatok!
milyen legyen a külsõ az új bringán?
piros futófelület, vagy sárga futófelület?
ebbõl lehet választani:
http://hercehurca.hu/node/242
20-as nem lesz vékony? Amúgy inkább sárga;)
Posted 2010. January 08. - 14:41
én nem vennék continentalt. elvbõl. vittoria rulez .)
szín passz. a pirosuk kicsit narancsos élõben sztem szóval inkább sárgát. avval szebb is lenne. az a nyereg viszont nekem nem illik a képbe :/ valami ilyen deszka kéne rá
itt bp-n elvileg már büntetnek azért mert pl andrássyn nem a bicó uton mész...
szín passz. a pirosuk kicsit narancsos élõben sztem szóval inkább sárgát. avval szebb is lenne. az a nyereg viszont nekem nem illik a képbe :/ valami ilyen deszka kéne rá
itt bp-n elvileg már büntetnek azért mert pl andrássyn nem a bicó uton mész...
Posted 2010. January 08. - 13:35
az országúti bicaj iszonyúan megy ám...amíg nem próbáltad, el sem tudod képzelni, legalábbis nekem hatalmas élmény volt
szinte hangtalanul suhansz az úton, és sokkal gyorsabban, mint más bicajjal
+ lejtõn simán adható 50 felett!
mondjuk városban is mentem már 50-et önerõbõl....
Biczó,
a profik mennek 40-es átlagot a versenyeken..
tehát nekem ezután sem kell a bukó mert nem bírok tartósan 40 felett tekerni...
a körúton meg ha lesz felfestés ha nem, akkor sem fogom a "gyalogos-kerékpárutat" használni,mert lassú mert rossz mert szar állapotban van mert nem törõdnek vele...
____________________-
amúgy vettem kormányt:
http://img690.images...83/olmoform.jpg
Flickr
Posted 2010. January 08. - 13:26
Mcclane valamirõl elfeledkeztél: a kenyérgázról, mert ugye azt hajtani is kell hogy suhanjon.
De nem ez a gond, hanem hogy nem lehet vele semmit átugrani, és semmit sem mozog ki..és hogy Idehaza nincsenek utak, csak kamionnal zsúfolt harckocsicsapások,..
Látom senkinek nem tûntek fel a kreszes badarságok:városon kívûl 40-nél nem kell sityak 50-nél igen-gondoljátok már végig!?->biciklitrafi
-de ki megy 50-el?Aki ennyivel megy eddig nem hordott bukót?
Minden bicajon van km/h?,valami elõírja hogy kötelezõ felszerelni, ha nem akkor honnan tudjam mennyivel megyek?ha egy lejtõn felgyórsítasz akkor menet közbe elõveszed a bukód és felrakod?
Ezzel mit is érnek el?-na ugye..
de még van egy két bõdületes eszetlenség..
De nem ez a gond, hanem hogy nem lehet vele semmit átugrani, és semmit sem mozog ki..és hogy Idehaza nincsenek utak, csak kamionnal zsúfolt harckocsicsapások,..
Látom senkinek nem tûntek fel a kreszes badarságok:városon kívûl 40-nél nem kell sityak 50-nél igen-gondoljátok már végig!?->biciklitrafi
-de ki megy 50-el?Aki ennyivel megy eddig nem hordott bukót?
Minden bicajon van km/h?,valami elõírja hogy kötelezõ felszerelni, ha nem akkor honnan tudjam mennyivel megyek?ha egy lejtõn felgyórsítasz akkor menet közbe elõveszed a bukód és felrakod?
Ezzel mit is érnek el?-na ugye..
de még van egy két bõdületes eszetlenség..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2010. January 08. - 12:40
az országúti bicaj iszonyúan megy ám...amíg nem próbáltad, el sem tudod képzelni, legalábbis nekem hatalmas élmény volt
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2010. January 08. - 10:37
Andris-a sár majd úgyiseltakarja,akkor meg nem mindegy a szín?!?
A koriról jut eszembe hogy voltam egy órácskát a kicsi fiammal-Õ persze csak nézett, meg csajozott egy hasonló korú leánykával, én meg róhattam a köröket-jól meg is fáztam..
A koriról még annyit, hogyhát szomorúan tapasztaltam, hogy a hozzám hasonló korisok eltûntek már-utód nélkül-tehát én egy kihaló faj egyik utolsó példánya vagyok..
azért az egy órában jó jégkorongosként a sarkokat megamortizáltam rendesen..de ha valaki jön korizni egy órára ki tudok menni..
Andris itt vonom vissza amit mondtam , mert látom hogy ezek nem gumik, hanem vékony szíínes szalagok-aszfaltra tervezve..
A koriról jut eszembe hogy voltam egy órácskát a kicsi fiammal-Õ persze csak nézett, meg csajozott egy hasonló korú leánykával, én meg róhattam a köröket-jól meg is fáztam..
A koriról még annyit, hogyhát szomorúan tapasztaltam, hogy a hozzám hasonló korisok eltûntek már-utód nélkül-tehát én egy kihaló faj egyik utolsó példánya vagyok..
azért az egy órában jó jégkorongosként a sarkokat megamortizáltam rendesen..de ha valaki jön korizni egy órára ki tudok menni..
Andris itt vonom vissza amit mondtam , mert látom hogy ezek nem gumik, hanem vékony szíínes szalagok-aszfaltra tervezve..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2010. January 08. - 09:05
az jó is, mert hétvégén éjjeles vok, szóval nappal ki tudok menni eléd a vasútra..
ebbõl lehet választani:
ebbõl lehet választani:
Flickr
Posted 2010. January 08. - 05:31
úú privi! el is felejtettem!
megodható persze. menni akartam én is amúgy is. jövõ héten megyek haza csak. addig majd még egyeztessünk.
megodható persze. menni akartam én is amúgy is. jövõ héten megyek haza csak. addig majd még egyeztessünk.