Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2010. January 18. - 15:38
A videjó szerintem jó lett, csak elálmosodtam..-azt hiszem a nyaralás ezzel megvót.!-nak tekinthetõ..olyan jól sikerült hogy már-már ott is éreztem magam. de eszembe jutott a kazánházba támasztott ruhadarabok szaga..nájsz..egy olyan gyorsított felvétel kellene-ami végigveszi a pályanyüzsgést egy egész nap reggeltõl estig..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2010. January 18. - 14:11
Örülök, hogy tetszik a videó. Zene meg nekem nagyon tetszik, meg szerintem ilyen stílusú videóhoz nem igazán való a zúzós zene. De az tény, hogy más a zenei ízlésünk. De ez nem baj.
Posted 2010. January 18. - 12:24
a felhõk valóban szépek, meg a táj is
a zenét illetõen pedig nem egyforma az ízlésünk, ez van
rohadt jogvédõk:
http://index.hu/tech...letoltesert_is/
arra lennék kiváncsi, hogy a beszedett jogdíjakból mennyi megy vissza a mûvésznek
a zenét illetõen pedig nem egyforma az ízlésünk, ez van
rohadt jogvédõk:
http://index.hu/tech...letoltesert_is/
arra lennék kiváncsi, hogy a beszedett jogdíjakból mennyi megy vissza a mûvésznek
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2010. January 18. - 12:15
Posted 2010. January 18. - 12:14
Posted 2010. January 17. - 21:06
Nekem eszembe se jutott ma tekerni.
Tettem fel újabb videót a youtube-ra. Ezen nincs bicajozás, csak egy rövid klip a leogangi panorámáról:
Ajánlom, hogy inkább holnap nézzétek meg, mert csak most töltöttem fel, és emiatt még kicsit rosszabb a minõsége. Ha esetleg a zenét blokkolnák addig, akkor Joe Satriani - Ten Words szól alatta. Jó szórakozást.
Tettem fel újabb videót a youtube-ra. Ezen nincs bicajozás, csak egy rövid klip a leogangi panorámáról:
Ajánlom, hogy inkább holnap nézzétek meg, mert csak most töltöttem fel, és emiatt még kicsit rosszabb a minõsége. Ha esetleg a zenét blokkolnák addig, akkor Joe Satriani - Ten Words szól alatta. Jó szórakozást.
Posted 2010. January 17. - 20:02
Blog on
Bringázás helyett sífutás és lapátolás kombó lett:)
Blog off
Amúgy Ti ilyen latyakos idõben szoktatok tekerni? Nekem lelkiismeret furdalásom lenne, ha kivinném a "drágaszágom":D
Bringázás helyett sífutás és lapátolás kombó lett:)
Blog off
Amúgy Ti ilyen latyakos idõben szoktatok tekerni? Nekem lelkiismeret furdalásom lenne, ha kivinném a "drágaszágom":D
Posted 2010. January 17. - 13:20
Már megint esik a hó:S Ma sem lesz bringázás... Mondjuk testedzés így is van: lapátolás:)
Posted 2010. January 15. - 14:40
Posted 2010. January 15. - 14:01
Legoland is jó hely, ott is voltam már. A németországiban.
McClane annyira profi, hogy elég neki a Blast is a DH-hoz, freeride-hoz.
McClane annyira profi, hogy elég neki a Blast is a DH-hoz, freeride-hoz.
Posted 2010. January 15. - 12:17
semmering környékén van egy csomó bringás útvonal is nem?
a Blastot meg az olyanokra találták ki..
ha csak úúúgy mennék terepre bringázni, akkor egyértelmûen a Munimulát vinném
ha "zúzni" lefelé, akkor pedig a blast
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2010. January 15. - 10:15
Posted 2010. January 15. - 10:12
Posted 2010. January 15. - 09:54
de mér adod el azér' mer vége a sulinak? :scared:
amúgy lehet én is itthon leszek tavasszal...kéne szerezni jó melót ahol euroban fizetnek .) akkor legoland is összejöhetne.
amúgy lehet én is itthon leszek tavasszal...kéne szerezni jó melót ahol euroban fizetnek .) akkor legoland is összejöhetne.
Posted 2010. January 14. - 23:29
Ez szomorú hír Gygy. Azért valahogy talán lesz majd bicajod.
Matt, semmiképpen nem most foglalnánk le. Tavaly is asszem valamikor júniusban foglaltunk szállást. Egyelõre ott tartunk, hogy a tavalyi nagyon király volt, és jó lenne idén is megismételni. De ha megyünk, akkor tuti ugyanoda megyünk vissza, mert nagyon bejött a hely. 370 EUR volt fejenként, amiben benne volt a kaja, és az egy hetes felvonóbérlet is. Szerintem elég baráti ár, fõleg osztrák viszonylatban. Ezen kívül csak a benzinköltség meg a biztosítás van, de az már nem túl sok.
Matt, semmiképpen nem most foglalnánk le. Tavaly is asszem valamikor júniusban foglaltunk szállást. Egyelõre ott tartunk, hogy a tavalyi nagyon király volt, és jó lenne idén is megismételni. De ha megyünk, akkor tuti ugyanoda megyünk vissza, mert nagyon bejött a hely. 370 EUR volt fejenként, amiben benne volt a kaja, és az egy hetes felvonóbérlet is. Szerintem elég baráti ár, fõleg osztrák viszonylatban. Ezen kívül csak a benzinköltség meg a biztosítás van, de az már nem túl sok.
Posted 2010. January 14. - 22:28
HEhe , míg ti arról beszélgettek, hogy miként mentek hová bringázni, én azon munkálkodok hogy eladjam a bicajt..( Annak is örülnék, ha maradja tavaszra egy kis olcsó cc-s bringám:/
Sajnos sulinak vége lesz...:/
Sajnos sulinak vége lesz...:/
Inkább a protektor korlátozzon a mozgásban, mint a tolószék!
Posted 2010. January 14. - 22:08
Én is gondolkodtam rajta, aztán nem vettem, és miután tavaly egyszer sem voltam, utólag jó döntésnek bizonyult. Azért egy hét Leogang kicsit más. Nekem a semmeringi pálya annyira nem jött be. 8-9-szer kimenni azért nem olyan kevés ám. Bár biztos van olyan, akinek megéri. Meg akkor vennem kéne a kocsira bicajtartót is, mert nem annyira szeretem mindig szétszedni meg összerakni. Meg a kocsi belseje is tiszta dzsuva lesz. Nálad sem jöhet szóba az egy hét Leogang?
nyílván ilyen 1hetes ottalvós móka egész más .)
utóbb mi ketten jártunk Lipivel. sedan astrába meg a mi fabia kombinkba is bepaszíroztuk a cuccot
Nem mondom, hogy nem jön szóba. Ha az anyagiak úgy alakulnak akkor lehetséges. De ilyen már most lefoglalós dologba sajnos nem tudok belemenni.
Posted 2010. January 14. - 21:01
Mariborba kell menni.Közel is van, VK pálya is, és a felvonót is megcsinálták.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.