Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2010. március 08. - 20:31
CRC-rõl rendelnék felniket
úgy néz ki kõszegi haver is beszáll így már 124font-nál tartunk.
nektek nem kell valami? Jó lenne összehozni a 150fontot hogy ingyenes legyen a futár.
www.chainreactioncycles.com
nézzetek körbe .p
úgy néz ki kõszegi haver is beszáll így már 124font-nál tartunk.
nektek nem kell valami? Jó lenne összehozni a 150fontot hogy ingyenes legyen a futár.
www.chainreactioncycles.com
nézzetek körbe .p
Írta 2010. március 08. - 11:00
Hu srácok nemtom mire mer elég kora van még, de nekem is megint elõjött az allergiám.
ja gyógyszertörténet: Zyrtec - Claritine - Xyzal - Cetirizin
ja gyógyszertörténet: Zyrtec - Claritine - Xyzal - Cetirizin
Írta 2010. március 07. - 16:23
Pénteken Gigi szülinapját ünnepeltük. Garázsban voltunk, és nem volt meleg. De nem fáztunk
Milyen volt a szombat, Gigi? .)))
Milyen volt a szombat, Gigi? .)))
Írta 2010. március 07. - 16:08
Tényleg, tegnap nem volt valaki The Moog koncerten? Ez sem jött össze nekem, mint decemberben a Kaukázus. Hasonló probléma miatt:11kor jön az utolsó vonat, akkor meg még lehet el sem kezdi a fõzenekar. Reggeli vonat meg 4kor jön, addig meg nem várok/várunk ilyen hidegben...
Írta 2010. március 07. - 15:09
Írta 2010. március 07. - 14:31
Nem szeretek szélben, mert túl könnyû vagyok és elfúj:D
Írta 2010. március 07. - 13:03
Írta 2010. március 02. - 23:41
kérjetek felvilágosítást..
ez a csaj felkészült, tudja mirõl beszél...felhívtátok?
ezek nem olyan készítmények, hogy nagy nyomtatott betûkkel rajta van hogy Allergiagyógyszer...
amit én használok a szememre, és az orromra, az pl bõrtisztító is...
az allergiámra meg öregeknek való gyógyszert szedek, ami mellesleg segít neked a tanulásban is...
hívjátok fel, ezt nem lehet tanácsadó nélkül..
nem olyan mint az Avon....
ez a csaj felkészült, tudja mirõl beszél...felhívtátok?
ezek nem olyan készítmények, hogy nagy nyomtatott betûkkel rajta van hogy Allergiagyógyszer...
amit én használok a szememre, és az orromra, az pl bõrtisztító is...
az allergiámra meg öregeknek való gyógyszert szedek, ami mellesleg segít neked a tanulásban is...
hívjátok fel, ezt nem lehet tanácsadó nélkül..
nem olyan mint az Avon....
SOHA TÖBBET magyar országon!
Flickr
Írta 2010. március 02. - 17:58
Andris! Ennek az allergiás bigyónak mi a konkrét neve? Vmi termékkatalógust szerzett anya, de nem találtam olyat, aminél azt írnák, h. jó allergia ellen. vszínû nincs bent minden termék, vagy nem tudom.
Írta 2010. március 02. - 08:23
Ma néztem meg a régi Krankedzone oldalt.
Fura látni hogy változtak a dolgok azóta....sokan abbahagyták..változtak a pályák is.....pláne a Darkwood-i pályáról jutott eszembe sok emlék.....
Na de külön tisztelet Hulpnak aki még mindig,azóta is ugyanolyan intenzívem teker mint anno!
Köszi Punkbiker. Azért néha-néha a többieket is látni bicajon. Én is nagyon sajnálom, hogy a régi csapat ennyire szétesett.
Írta 2010. március 01. - 22:48
Ma néztem meg a régi Krankedzone oldalt.
Fura látni hogy változtak a dolgok azóta....sokan abbahagyták..változtak a pályák is.....pláne a Darkwood-i pályáról jutott eszembe sok emlék.....
Na de külön tisztelet Hulpnak aki még mindig,azóta is ugyanolyan intenzívem teker mint anno!
Írta 2010. március 01. - 17:45
Andris, mikor kapsz fizut? Mikor tudnál Te rendelni leghamarabb?
akkor Te bike24-rõl akarsz? jól látom hogy ott nincsenek külön felnik? :scared:
akkor Te bike24-rõl akarsz? jól látom hogy ott nincsenek külön felnik? :scared:
Írta 2010. március 01. - 17:35
cseresznye, 3-an voltatok? Mert akkor láttalak
Szombaton ketten és kitekerve, vasárnap is ketten de akkor a hegyig autóval.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.
Írta 2010. március 01. - 16:37
Írta 2010. március 01. - 13:07
én szombaton voltam ott, és az aszfalt vastagon sáros volt..
akkor az erdõ jobb állapotban van..
mi szombaton és vasárnap is voltunk és akkor lehet h jobb állapotban van mert az erdõben tényleg nemvolt sár:D .Bár az aszfalt is szinte porzott legalábbis az avar szállóig.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.