Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Please log in to reply
12295 replies to this topic

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts

XI. EPCOS- KUPA Országúti Kerékpárverseny - Szombathely

4sport web

Be volt tervezve hogy megyek, de jelenlegi állapotom szerint nem:( Ha térdem meg is javul, kondim egyenlõ lesz a 0-val...

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
XI. EPCOS- KUPA Országúti Kerékpárverseny - Szombathely

4sport web
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Jobbulást Dani talán nincs túl nagy gond, és gyorsan meggyógyul durvább beavatkozás nélkül is.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
ha azt mondta hogy jegeld, akkor viszont kõ keményen jegeled!!!
én is lejegeltem a bokám, és utána már tök jó volt!
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts

Innen is!
Röntgen nem is volt akkor?

Kösz Srácok!

Röntgen már múlt szerdán volt.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
Mountain Bike Diákolimpia Vas Megye és Nyílt Amatõr Mtb Futam bárkinek - versenykiírás:
4sport web
Come on! It's on

Korn

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
Innen is!
Röntgen nem is volt akkor?

hulp, kellemesen elfáradtunk ja .)
most már egyre többet lehet kimenni, remélhetõleg a kondink is arányosan javul :)

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
jobbulást DaniKing
Come on! It's on

Korn

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts
Na voltam dokinál. Rosszul indult, hogy 7:30-tól lett volna rendelés, erre az orvos 8:30ra ért oda. Mikor bementem megnyomogatta kicsit a térdem, megkérdezte hogy történt stb. Kis vizsgálódás után közölte velem, hogy ezt le kell szívni. Elõvette a fecskendõt(ne gondolj rosszra:D) benyomott egy érzéstelenítõt(ez nagyon fájt) utána leszívott 5 fecskendõnyi zselés állagú vért a térdembõl, befáslizták a nõvérek, azt jöhettem haza. Semmit nem mondott, csak annyit, hogy jegeljem. Csütörtökön kell visszamenni, remélhetõleg addig teljesen leapad a dagadás:/

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Azért ez gyalog szép kis kör lehetett. Tegnap én is voltam tekerni, de csak a Parkosban. Elõször csak a városban akartam egy kört gurulni, de aztán gondoltam megnézem mi a helyzet az erdõben, és meglepve tapasztaltam, hogy szinte teljesen száraz az egész. Jó volt, de az erõnlétem a béka segge alatt. Mindenhova mókuskerékben mentem fel.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
Mi sétálgattunk egyett. Kõszeg parkoló, Vörös+, Kendig, Hörmann, Stájer, Vörös+, parkoló.
Jólesett :)

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 posts
Kaptam egy régi használt SPD-s cipõt aminek a talpa még jó volt de a tetején már jukas volt. A cipész ennek a talpát fejtette le és ragasztotta rá az én ortopéd cipõmre. Volt vele utánnajárás meg rábeszélés rendesen nem értette hogy miért kell nekem ilyen.
Én hátizsákozom, tavasszal kevésbé kellemetlen, nyáron már hajlamos rádrohadni.
Ma 150 km alatt két szelet pizzát és kb 100gramm mazsolát fogasztotam. De nekem még jó lenne úgy kb 3-4 kilót leadni. Úgyhogy ezért se eszem magam degeszre.
Az átlag 25-re jött ki úgy hogy volt benne hegy (írottkõ Unterkohlstatten, Onnan vissza Rohoncra majd Kõszeg innen síkvidék Bükkfürdõ és vissza Szombathely) mindez kényelmes zsírégetõ üzemmódban.

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts
Remélem ebben a szép idõben elmentetek tekerni! Én is gondolkoztam rajt, hogy elmenjek e egy lábbal(SPD rulz) pár métert, de elvetettem az ötletet, mert nem lett volna jó lógatni a másikat:D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
mindegy mer' a pikehoz meg átütõs kéne... :S

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

Ha érdekel tudok könyvet adni edzéselméletrõl: Chris Carmichel: Csúcsformában.

meg van, most olvasom! ;)

azt egyébként meg is akartam kérdezni, hogy hogy sikerült betenni a stoplikat a cipõd aljába?
a használható, megbízható technikám 2 hete van meg.. elõtte csak óvatosan bringáztam, mert a 25 éves cucc már nem bír sokat..:)
majd akkor megyek 200K-t ha lesz kocsi, vagy motor ahonnan kiadnak 80nál meg 150nél frissítõt..;)
akkora zsebem nincs a mezemen, hogy ekkora távra elég kaja beleférjen, és a két kulacsomba is csak 1,5l Powerade fér....és nem hátizsákozok!!

Matt miért nem hegesztetsz magadnak valami állványt?
vagy mondok jobbat....szerezz valahonnan egy TESCO bike villát..;)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
Andris, nem álltam még neki. Kerekeket centrírozgattam, de állvány nélkül elég hamar ideges leszek .)
Meg eladtam a hátsóváltóm szóval kicsit késõbb lesz kész a bringa.

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 posts
A profik általában télen tavasszal alapoznak.
Ez kb úgy néz ki hogy relatíve komótos tempóban átlagpulzus kb 140-150 körül napi 4-5 órát tekernek. A max pulzus meg nem megy 185 fölé.
Ezen edzés hatására csökken a nyugalmi pulzus megerõsödnek a vázizomzatban a hosszú távú munkavégzésre képes izmok.
Az alapozás után kezdik meg az egyre nagyobb iramú edzéseket.
Az edzés szempontjából relatíve mindegy hogy hegyen mész vagy síkon de szélben az eltöltött idõ és az átlagpulzus számít.

Az hogy profinak tüntél azt jelenti hogy itt Szombathelyen a legerõsebb bicajosok között vagy:) Akik nemritkán tekertek már napi 200kili felett is.
Én két éve kezdtem el bicajozni. Ahhoz képest ahonnan indultam rengeteget fejlõdtem és tegnap is mondták a srávok hogy sokkal erõsebb vagyok mint tavaly.
De nekem van egy igen erõss handikeppen ebben a sportban úgyhogy Az én állapotomban lehetõségeimmel már az is nagy hogy a többiekkel tudok menni vagy egyáltalán be tudom fejezni a versenyt:)
Ha érdekel tudok könyvet adni edzéselméletrõl: Chris Carmichel: Csúcsformában.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
attól leszek profi, ha hosszú távokat megyek?és az mire jó?
Te mennyiket szoktál menni rendszeresen?Javult az átlagod u.azon a távon?
szoktál menni hegyen?
én pl hegyen szeretek menni..viszont utálom a szelet.
majd akkor leszek profi ha nem kell 4 mûszakban melóznom, és lesz idõm "edzeni" a többi elfoglaltságom mellett..
a kerékpározás számomra egyelõre hobbi, amit szeretek csinálni, de persze szeretnék jó lenni benne, de nem a legjobb..számomra nincs kihívás egy versenyen...inkább hogy a saját céljaimat teljesítsem..
a monti versenyeket sem szerettem, mert mindenki csak vergõdik, hogy valamit virítson, de csak szétcsapják magukat..az elsõ emelkedõre mindenki úgy ment fel, mintha húznák, aztán a második emelkedõn szépen elfogytak elõlem.
ha edzés elõtt 2-3 órával eszel akkor mikor elindulsz egybõl éhes leszel, vagy ha nem akkor 3 óra múltán, mikor hazaérsz, lefordulsz a bringáról...tehát nem érsz semmit...edzés közben kell frissíteni, de nem úgy hogy megállsz, és neki állsz frissíteni, mert leesik a pulzusod, lehûlsz és véged..ezt történ velem is múlt szombaton, mikor Bertiel fel a akartunk menni írottkõre, csak elõtte összevártuk a társaságot.
Hívott Berti hogy vasárnap reggel fél9kor mennek, ha mész, szólj hogy nem tudok menni..:/...majd jövõ vasárnap..

Flickr

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts

Dani semmi képp ne terheld, mert az erõsen hátráltatja a javulást!!

Eszemben sem volt:)
De most boldog vagyok, mert már kezd körvonalazódni a térdkalácsom:) 4 napja most látom elõször:D

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 posts
Infó.

Országúti kör.
Találkozó fél egykor az uszodánál.
Akit érdekel azt szeretel várjuk.

útvonal még nincs eldöntve:)