Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Please log in to reply
12295 replies to this topic

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
Jah a porlehúzó is kell, nem csak olajzáró szimmering akkor érdemes az enduro fork seals csomagot megvenni. 6-8ezer ft asszem. salát keresd a fórumon.
Nekem csak szimmering kellett.

Sikerült, igen. Apu talált egy 40es vascsövet :D Le flexeltem belõle egy rövidebb darabot aztán avval sikerült beütni.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Punkbiker, én itt szereztem be a fórumon, és Matt hozta el nekem. Enduro ForkSeals a neve, és ha jól emléxem nem volt drága, legalább is a gyárihoz képest.

Tényleg Matt, sikerült beraknod az olajlehúzót? Végül milyen szerszámmal sikerült?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
Tömítésboltban vettem. SuperSeal, budapest. O-ring.hu -n is biztos van, de az is budapest.
Környéken nem ismerek tömítés boltot.
Duplaajkas olajzáró szimmeringet keress. 32es belsõ átmérõ, 42es külsõ, és 7mm magas. Legalábbis a pikeban.

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 posts
Matt!!!

Múltkor még vettél olajzárót a Pike-odba. Nekem a Boxxerbe kéne..asszem az is 32mm-es ha jól tudom.
Hol vettél és mennyiért , ha megkérdezhetem? :)
Kösz elõre is! ;)

Üdv!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts

Hali!

az RM tuti jó, a Nicolai-t ki árulja? közben keresgélem a neten.
A Kona se rossz, de arányaiban az is drága, és az X factor miatt van/volt nálunk felfuttatva, én nem tartom annyira topnak mindent egybevetve, magyarra fordítva az is sok ár/érték arányban.
Meg jó lenne valami könnyû 10 kg körüli gép.

üdv
t

Én ezt a linket találtam a Nicolai bringákhoz: Care-O-Bike | Nicolai distributor
Egy Helius ST-re személy szerint szívesen beneveznék, dehát ennyi pénz a világon nincs, amennyibe ezek kerülnek.

De azért szerintem nézzél be más topicba is, van olyan, ahol tudnak neked segíteni, ha jól tudom van milyen bringát vegyek nevû topic itt a fórumon, és ott valószínûleg vannak nálunk tapasztaltabb emberkék is, akik már több bicajt próbáltak. Nem tom lehet-e itthon kapni, de én a Santa Cruz-t is megnézném.

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts
Boldog Nyulat Mindenkinek!
Fiúknak:
Feltöltött kép:D
Lányoknak meg sok locsolót!;)

Holnapra meg: Biciklivel érkeztem, kva nagyot fékeztem, okos vagyok, szép és laza, locsoljak vagy húzzak haza?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
10kg körül felejtsd el az össztelóst. Fõleg olyat ami masszív.
De merevnél is...9-10kilós gépeket inkább ilyen 60kilós maratonozós alkatú emberek szoktak használni. Hosszútávon egy jól megtermett ember alatt szerintem nem lenne jó vége egy ilyen bringának.

amit el tudnék képzelni neked: valami masszív cc geometriás váz (pl kona hoss), átütõtengely RockShox Reba, mavic xm719 felnik, dt competition küllõk, agyak pénztárcától függõen, xt hajtókar, xt vagy x9 váltás, tárcsafék 180as tárcsákkal stb.

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts
Hali!

az RM tuti jó, a Nicolai-t ki árulja? közben keresgélem a neten.
A Kona se rossz, de arányaiban az is drága, és az X factor miatt van/volt nálunk felfuttatva, én nem tartom annyira topnak mindent egybevetve, magyarra fordítva az is sok ár/érték arányban.
Meg jó lenne valami könnyû 10 kg körüli gép.

üdv
t
"ezek ám a gondok, nem a faláb!"

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 posts

Easton Haven Carbon All-mountain Wheelset Launched - BikeRadar
Karbon FR kerék.

Nemsokára lesz karbon DH kerék is.

Már van karbon dh kerék. vagyis felni.Az Edge karbon felnije dh ra, 190 e ft per darab:) Steve Peaték idén a VK futamokon azt használják majd a SantaC. v10 ekben.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

Sziasztok!

Akit érdekel:
Holnap(szombat) országúti edzõkör. Indulás fél2kor, az uszodától.

mennék, de sajna dolgozok..:(
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts

Csákó!

Nagyon lusta vok keresgélni, Rocky Mountain-t lehet itthon kapni valahol?
Esetleg valami márkát/modellt nem ajánl valaki CC gépnek, össztelós vagy merev mind1.
Olyan kell, ami bírja a kiképzést.

üdv
b

Biztos, hogy Rocky Mountaint akarsz? Szerintem aranyárban van, ha egyáltalán lehet itthon kapni. De ha nem is lehet, Németországból tuti meg lehet rendelni, és ilyen árnál a szállítási költség már elhanyagolható. Ha mindenáron drága bicajt akarsz venni :) akkor ajánlom a Nicolait, azt lehet itthon kapni. Szerintem Specialized és a Kona is bírná a kiképzést. (Kiindulva abból, hogy a kollégák alatt a Blast mit bír.)

sulaco

sulaco

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Sziasztok!

Akit érdekel:
Holnap(szombat) országúti edzõkör. Indulás fél2kor, az uszodától.

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts
Csákó!

Nagyon lusta vok keresgélni, Rocky Mountain-t lehet itthon kapni valahol?
Esetleg valami márkát/modellt nem ajánl valaki CC gépnek, össztelós vagy merev mind1.
Olyan kell, ami bírja a kiképzést.

üdv
b
"ezek ám a gondok, nem a faláb!"

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
Andris kb 2 km-t toltam haza, a külsõk úgy néz ki, hogy kibírták, és ha jól emléxem, van itthon két belsõm...még a felniért aggódtam, de talán az is ok...ez szhely belvárosban történt, a Széll Kálmán utca, talán? szal szinte már mindegy, ismered-e az utat, vagy sem, annyi a kátyú, és fõleg az új kátyú, napról napra :-/
Come on! It's on

Korn

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 posts
Easton Haven Carbon All-mountain Wheelset Launched - BikeRadar
Karbon FR kerék.

Nemsokára lesz karbon DH kerék is.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
Dani, az mindegy hogy meccsen, vagy órán!!
A lényeg, hogy ezek után csak tingli-tangli!! Én se vittem túlzásba a kosarazást tesin a bokasérülésem után..;)

McClane ismeretlen úton ne stéherezz(ez egy hülye magyar szó, ami valami német ragadvány lehet; tök utálom), mert rosszabbul is járhatsz, pl hosszanti rácsos csatornafedél..
sokat kellett tolnod haza?Javíthatók a gumik?

Hulp ne add fel! :D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Egy-két helyen kritikán aluli az útburkolat Szombathelyen is. Még szerencse, hogy nem estél el. A Bembõl a Paragvárira nem tudok úgy kihajtani kocsival, hogy ne kelljen átmenni egy bazi nagy kátyun, pedig próbálkozok minden reggel.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
na ezt a pályakerékpárt csekkoljátok:
4sport Focus pályakerékpár

ma kivételesern az outimmal mentem be Pubyhoz...hazafelé busz mögött stéjereztem, erre átszabtam egy úthibán, egyszerre durrant ki mind a két kerék...6 bar volt benne, kerekenként
Come on! It's on

Korn

Gygy

Gygy

vendég

• fórumtag
  • 213 posts
Tesónak kb. másfél évig mocorgott a levált porcdarab a térdénél(végül mûtötték) De simán bicajozott meg stb, néha volt olyan, hogy lépett és összeesett mert nem kaptak egymásba a "fogaskerekek" :D
Inkább a protektor korlátozzon a mozgásban, mint a tolószék!

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts

Remélem hamar túl leszel rajta. Talán a körülményekhez képest jól jöhetsz ki belõle. Lehetett volna sokkal rosszabb is.

Köszi!
Hát igen el is törhetett volna vagy valami... Így most lesz 2db 1cm-es vágás a térdemen és 1 hónap után olyan lesz mint a régi:)