Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2010. April 08. - 19:19
köszi a segítséget, sajnos nagyon tanácstalan vagyok.
valami "márkásat" szeretnék, nem azért mer sznob vagyok, a ktm-et nem érzem annyira drágának, sok gépet megnéztem, az árból meg komoly faragásokat gondoltam, osztrákiában 15 %-al olcsóbban meg tudom venni boltban, mint az itthoni listaár, és lehet még abból alkudni kicsit szerintem.
A fox telók lehet jók, sõt biztos, de úgy hallottam, hogy szervizigényesebbek mint a Rockik.
Elsõ telóban (meg hátsóban is) a technika szerintem már annyit fejlõdött, hogy jók azok is.
még a Giantokat nézegetem, sõt, most hogy voltunk bringázni a könnyû (12 kg körül) össztelósban gondolkodok inkább, mert a konával voltam, és nagyon nagy a különbség egy merev meg egy össztelós között komfort szempontjából.
szervízben van a jenny, fékbetét, teló szervíz meg ilyenek.
a tartósságról meg töréstõl nem félek, 2 év gari van az egészre, meg a vázra valami sok év, vagy élettartam gari.
a Konára ha gondolok, hogy avid single digit fékek, alivio váltó-fékkarok, deore meg alivió váltó, és mennyi mindent kibírt már!
hány ugratgatást, lejtõzést meg esést túlélt szegényem pedig kilóban több voltam, most 90 vagyok, 100-110 között voltam pedig.
na szóval most ezekkel szemezek: ))
Giant Anthem X3, 2010, Gr. L - BikeStore.cc
KTM Score RC 3.0 ,2010 - BikeStore.cc
nem tudom mi lesz ebbõl még!
b
valami "márkásat" szeretnék, nem azért mer sznob vagyok, a ktm-et nem érzem annyira drágának, sok gépet megnéztem, az árból meg komoly faragásokat gondoltam, osztrákiában 15 %-al olcsóbban meg tudom venni boltban, mint az itthoni listaár, és lehet még abból alkudni kicsit szerintem.
A fox telók lehet jók, sõt biztos, de úgy hallottam, hogy szervizigényesebbek mint a Rockik.
Elsõ telóban (meg hátsóban is) a technika szerintem már annyit fejlõdött, hogy jók azok is.
még a Giantokat nézegetem, sõt, most hogy voltunk bringázni a könnyû (12 kg körül) össztelósban gondolkodok inkább, mert a konával voltam, és nagyon nagy a különbség egy merev meg egy össztelós között komfort szempontjából.
szervízben van a jenny, fékbetét, teló szervíz meg ilyenek.
a tartósságról meg töréstõl nem félek, 2 év gari van az egészre, meg a vázra valami sok év, vagy élettartam gari.
a Konára ha gondolok, hogy avid single digit fékek, alivio váltó-fékkarok, deore meg alivió váltó, és mennyi mindent kibírt már!
hány ugratgatást, lejtõzést meg esést túlélt szegényem pedig kilóban több voltam, most 90 vagyok, 100-110 között voltam pedig.
na szóval most ezekkel szemezek: ))
Giant Anthem X3, 2010, Gr. L - BikeStore.cc
KTM Score RC 3.0 ,2010 - BikeStore.cc
nem tudom mi lesz ebbõl még!
b
"ezek ám a gondok, nem a faláb!"
Posted 2010. April 08. - 19:05
Nemrossz ez a KTM, csak az ár fele a három betû.
Skarpea? Magyar cucc, örökélet garit vállalnak a vázra. Ennyiért szerintem sokkal jobban felszerelt bringát vehetnél egy ilyen kisebb márkától. A honlapjuk mondjuk nem túl informatív, de érdeklõdj bicikliboltban. Szerintem lassan itt lesznek a 2010es cuccaik.
de ennyiért fully merida is van, igaz gagyibb cuccokkal: http://bringabutik.h...ekpar-2010.html
Skarpea? Magyar cucc, örökélet garit vállalnak a vázra. Ennyiért szerintem sokkal jobban felszerelt bringát vehetnél egy ilyen kisebb márkától. A honlapjuk mondjuk nem túl informatív, de érdeklõdj bicikliboltban. Szerintem lassan itt lesznek a 2010es cuccaik.
de ennyiért fully merida is van, igaz gagyibb cuccokkal: http://bringabutik.h...ekpar-2010.html
Posted 2010. April 08. - 18:57
Hali!
Nézegettem még sokat a kerékpárokat, kérdeztem az ominózus topikban is, (nem sok sikerrel).
errõl mi a véleményetek?
KTM-BIKES Hungary
üdv
b
Szeva Boci,
szerintem nagyon jó kis bicajt néztél ki, bár az ára is ennek megfelelõ. Ha jól tudom, az SLX az LX helyére jött be a montis palettára, illetve talán annál kicsit jobb, de még nem XT szint. Bár én nem hiszem, hogy bármi különbséget éreznék az XT és az SLX között. Nekem 200g minusz nem számít a bicajon. Én személy szerint a levegõs villától ódzkodom, de biztos bennem van a hiba. Esetleg Foxból kipróbálnék egyet. Persze ilyen kategóriájú CC-bringába vétek lenne egy nehéz rugós villát belerakni. Amikor még a Mongoos egészséges volt, akkor levegõs tag volt benne, és nagyon nem szerettem. Vagy beton kemény volt, vagy nagyon puha, és pogózott, mint az állat. Persze azóta már sokat fejlõdött a technika, és ugye ez elsõ villa, ami ráadásul lezárható. Pozitívum, hogy az elsõ tárcsa 180-as. A váz tartósságáról meg majd beszámolsz. Abba senki nem lát bele, max. a tervezõk valamennyire. Én mondjuk rá sem mernék ülni, mert félnék, hogy eltörik alattam. A CC bicajokat nem ekkora embereknek tervezik, mint én. Nekem a CC a Stinky
Posted 2010. April 08. - 15:10
ennyiért adhatnának rá xt hajtókart is....
amúgy szerintem rendben van.a villát én is elfogadnám..
Slx szerintem sokkal szebb, ha montit vennék(és lenne elég pénzem) full slx lenne rajta, mert annyira gyönyörû:cool2:
Alsóbb kategóriákban próbáltam "szomszédos" szériákat( acera, alivio) én azokon nem éreztem különbséget, nemhiszem, hogy felsõ-közép kategóriában hatalmas különbségek lennének. Max annyi, hogy megzavarja az "Xt harmóniát"...
OFF
Holnap mûtét:/ whááá:S
Posted 2010. April 08. - 14:59
Posted 2010. April 08. - 14:31
Én nem vagyok ezekkel az új shitmanókkal képben, ez az SLX mit jelent?, árban az LX meg az XT között látom.
Posted 2010. April 08. - 13:24
Hali!
Nézegettem még sokat a kerékpárokat, kérdeztem az ominózus topikban is, (nem sok sikerrel).
errõl mi a véleményetek?
KTM-BIKES Hungary
üdv
b
errõl mi a véleményetek?
KTM-BIKES Hungary
üdv
b
Posted 2010. April 07. - 13:06
Posted 2010. April 06. - 22:02
Posted 2010. April 06. - 21:52
Posted 2010. April 05. - 23:57
Posted 2010. April 05. - 22:26
Nem is tudtam, hogy Maul pesti. Egyébként gratula neki, bár néha azért feltünhetne itt is. Lassan forgathatna bicajos filmet is rólunk.
Posted 2010. April 05. - 19:59
Posted 2010. April 05. - 17:38
egyszerûbb ha beviszed az elõzõt és az alapján fognak tudni adni.plusz nem 7 ezer lesz hanem max 700 ft:D annyi hogy nincs ráírva h rock shox.
de sztem már mondtam neked páárszor:DD
Jah tom Csak azthittem h. Matt is itt vette,aztán mégis mennyiért meg mit hogyan
Vmeik nap bennézek.
Posted 2010. April 05. - 13:22
Köszi Matt,Hulp!!
Nekem csak olajzáró kellene,a szimering az jó
De asszem itt Szhelyen a Tar-Csapágy boltba be lehet szerezni..megnézem ott:)
Méreteket kösz mégegyszer
egyszerûbb ha beviszed az elõzõt és az alapján fognak tudni adni.plusz nem 7 ezer lesz hanem max 700 ft:D annyi hogy nincs ráírva h rock shox.
de sztem már mondtam neked páárszor:DD
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.
Posted 2010. April 05. - 13:13
Köszi Matt,Hulp!!