Hétvégén nem megy valaki a séi erdõbe akihez csatlakozhatnék?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2010. May 26. - 21:16
Posted 2010. May 26. - 19:51
Holnap tesztnap:)(bocs Andris, tudom hogy most fájdítom a szíved:))
Posted 2010. May 25. - 17:11
Posted 2010. May 23. - 20:37
Én ma erre voltam.(jobbra lent van domborzati ábra is) Nekem 77km lett, mert volt egy két plusz köröm is...
2szer áztam meg, egyszer a 434méter magas hegy elõtt és amikor mentem fel(addigra már elállt) tiszta párás levegõben, brutálisan tûzõ napban és széldzsekiben(kva meleg volt) komoly mentális csatát kellett vívnom hogy megálljak e vagy ne. Nem álltam meg végül, de megszenvedtem...Bár a kilátásért megérte...
2szer áztam meg, egyszer a 434méter magas hegy elõtt és amikor mentem fel(addigra már elállt) tiszta párás levegõben, brutálisan tûzõ napban és széldzsekiben(kva meleg volt) komoly mentális csatát kellett vívnom hogy megálljak e vagy ne. Nem álltam meg végül, de megszenvedtem...Bár a kilátásért megérte...
Posted 2010. May 21. - 18:56
A fékek nem rosszabbak, mint voltak, egész jól fognak. A gumik meg nem hiányosak, csak vágott slicket tettem fel a hülye idõjárás miatt.
The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Posted 2010. May 21. - 14:20
Posted 2010. May 21. - 09:25
Posted 2010. May 21. - 07:55
Hi..
Háát Dani kedves, akkor belevonnám a szakmámat is a hozzászólásba és azt mondom hogy megvannak a kerékpár elhelyezésének a szabályai, és ha nem teszel eleget-akkor fuss a karc után. Egy biztos velem próbáld meg kifizettetni a bringádat..
A hasonló sikátoros akciók közben meg bizton számíthattok rá hogy földre kerültök..
Matt megkaptam, köszönöm szépen...-a posta 4 darabba törte.. de megragasztottam..-úgyhogy fasza..meg alatta végülis mindegy hány darabból áll.
Para már tényleg elhittem..
Háát Dani kedves, akkor belevonnám a szakmámat is a hozzászólásba és azt mondom hogy megvannak a kerékpár elhelyezésének a szabályai, és ha nem teszel eleget-akkor fuss a karc után. Egy biztos velem próbáld meg kifizettetni a bringádat..
A hasonló sikátoros akciók közben meg bizton számíthattok rá hogy földre kerültök..
Matt megkaptam, köszönöm szépen...-a posta 4 darabba törte.. de megragasztottam..-úgyhogy fasza..meg alatta végülis mindegy hány darabból áll.
Para már tényleg elhittem..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2010. May 20. - 20:30
Az egyik kártya az egy budapest taxi törzsutas kártya amiben az a vicces, hogy életemben még sosem ültem taxiban, Pesten meg pláne.
Fixit egyszer kipróbálnám de most amiatt venni egy hátsó agyat. Inkább a peugot felirat P-jét kiegészítem R-re.
Fixit egyszer kipróbálnám de most amiatt venni egy hátsó agyat. Inkább a peugot felirat P-jét kiegészítem R-re.
Posted 2010. May 20. - 20:05
Posted 2010. May 20. - 17:02
csak úgy megjegyzésként: 1éve van nálam a bringa, azóta karcolás nem lett rajt, csak annyi amennyi vételkor is volt!)
Országútinál még valahogy hihetõ is. De montinál ezt lehetetlen lenne kivitelezni. Akármennyire szeretnél is figyelni rá, nem tudod kivédeni, hogy legalább a fényezés ne sérüljön.
És ha majd lesz autód, ugyanez lesz a helyzet. Bármennyire vigyázol rá, lesznek hülye emberek, akik kárt tesznek benne. És nem tudsz ellene mit tenni. Szar érzés, de sajna ez van, kénytelen vagy elfogadni.
Posted 2010. May 20. - 16:59
Posted 2010. May 20. - 15:39
(csak úgy megjegyzésként: 1éve van nálam a bringa, azóta karcolás nem lett rajt, csak annyi amennyi vételkor is volt!)
Vitrííííííín!
Posted 2010. May 20. - 15:35
Õszintén, ezt komolyan gondoltad?
Képzeld komolyan! Túl sok megspórolt pénzem van bent, hogy csak így "tönkretegyék". Nincs gyerekem(még jó) és jelen pillanatban nekem a bringám a legfontosabb, jobban vigyázok rá mint magamra...! Úgyhogy igenis kurvára felbaszná az agyam ha apuci/anyuci nem figyelne a kisgyerekre és emiatt kárt tenne benne! (csak úgy megjegyzésként: 1éve van nálam a bringa, azóta karcolás nem lett rajt, csak annyi amennyi vételkor is volt!)
Más: Pöszó faintos!
Posted 2010. May 20. - 14:04
Jó ez a pözsó, grat!
erre az agyra úgy tudom 16os a legkisebb racsni amit tudsz rakni. de 42-16 az pont jó. pörgetni jó!
mik azok a küllõkártyák? .)
mikor lesz belõle fixi?
erre az agyra úgy tudom 16os a legkisebb racsni amit tudsz rakni. de 42-16 az pont jó. pörgetni jó!
mik azok a küllõkártyák? .)
mikor lesz belõle fixi?
Posted 2010. May 20. - 13:59
Ne aggódj, kissebb helyet foglal, mint a régi.
Sajnos elrontottad. Meg kellett volna kérdezned, hogy komolyan? Mire mondtam volna, hogy nem, de így már nem vicces:D
u.i.: pluszba vettem buszbérlet helyett.
Sajnos elrontottad. Meg kellett volna kérdezned, hogy komolyan? Mire mondtam volna, hogy nem, de így már nem vicces:D
u.i.: pluszba vettem buszbérlet helyett.
Posted 2010. May 20. - 13:47
Azt hiszem erõteljesen fogyunk... És hogy fogjuk ezt feltenni az utánfutóra???
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!