Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Please log in to reply
12295 replies to this topic

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 posts
ok.
The quick brown fox jumps over the lazy dog.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Ok, mehetünk. Maradjunk a 4 óránál, hogy akkor itt nálunk.

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 posts
Akkor majd beépülünk a vaddisznókhoz. Vagy elrejtõzünk és megisztjük az arra járó túristákat õk meg majd: Jajj egy iszap szörny! Futás!.. és elfutnak.
De akkor megyünk? Minél elöbb annál jobb nekem.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Szerintem ezt a szüleikkel kéne megbeszélned. Maullal mi nem egy esetben hívtunk már mentõt kiskölökhöz, mert kicsit túlbeszülte a tudását. A magyar szülõk meg általában megveszik a nagybicajt a tescoban, aztán a gyerek majd hozzánõ. (Persze ennek sajnos sokszor anyagi okai vannak.) Mondjuk szerintem az a jó, ha valaki minél elõbb kezdi el a bicajozást - természetesen a megfelelõ méretû bringával.

Vazze, Para, asszem lesz dzsuva ottkinn. Tegnap is voltam CC-zni egyet, de sok helyen elég nagy volt a sár. Remélem a pályáról valamennyire azért lefolyik magától is, és nem lesz vészes.

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 posts
Sziasztok,

Egy kicsit számomra érthetetlen jelenséggel állok szembe. Egyre több olyan kiskölyköt látok aki 9-10 év körüli és csapat a Freeride bicajjal (ugye egy monti váz már nagy lenne neki). Láttam mennek az oladi kilátóhoz lefele zúzatni.
Csak valahogy mintha aszfalton se mozognának biztonsággal:) Szóval eyhén imbolygósan mozognak.
Ilyen kissrácokat még szülõ nélkül szerintem nem szabadna elengedni.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
engedjétek meg:
OFF
OUTLET VÁSÁRLÓI ÓRÁK - KÜLÖNLEGES LEHETÕSÉG!

Az Outlet Vásárlói Órák keretében egyes termékeinkhez 20-70%-os kedvezménnyel juthat hozzá.
Keresse fel a 4sport - ker webáruházunkat, és a bal felsõ sarokban találja az Outlet Órák menûpontot, ami jelenleg üres, de a visszaszámlálás elindult!
Az elsõ akciónk idõpontja: 2010. június.1. 15:00 - 18:00 (GMT+1).

4sport - ker

ON

köszi :)

most néztem meg az outimat, a múltkori dupla defekt szétcseszte a felniket és a külsõ gumikat is, szal csere :(
persze vasárnap verseny, szal idõben
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts

Egyelõre csak zuhany alatt próbáltam a vízállóságát.

:D

Ok Para, de azért még elõtte majd értekezzünk a Fórumon is, talán nem jön közbe semmi.

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 posts
Akkor szombaton 4körül ott elöttetek a buszmegálló környékén?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
Én most speciel szívesen eláztam volna. Kaptam egy North Face utánzat gore-tex kabátot. Egyelõre csak zuhany alatt próbáltam a vízállóságát. Kiváncsi lennék rá élõben :D

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Jaja, biztos nagyon szép lehetett. Én is nagyon szeretem ezeket a nagyon sötét viharfelhõket, persze csak ha éppen nem bicajozni szeretnék. Nagyon utálok megázni, úgyhogy inkább otthon maradtam.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
tegnap mi Borcsival felmentünk Hörmannhoz, aztán le Velembe így este fele. Szokásos fekete felhõk dörgés, de szerencsére szarráázás nélkül megúsztuk. Kendignél 4-5 jól megtermett vaddisznó állt az út közepén. Még jó, hogy õk jobban megijedtek mint mi :)
Eszméletlen szép volt a kilátás a viharfelhõkkel meg az alacsonyan járó nappal. Sajna csak telefon volt nálunk...

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts

Peti akkor majd egyeztessünk idõpontot. Nekem még nincs semmim hétvégére.

Forma-1-et megnézem, aztán utána mehetünk. Ez olyan 4-körülre tehetõ. Elõbb úgyse mennék, mert az ebédnek is le kell kicsit ülepednie. Remélem nem az lesz, mint szinte egész héten, hogy délutánra befelhõsdik (aztán meg nem esik semmi).

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
hétvégén lehet én is megyek egyet tekerni parkosba attól függ hogy állok a tanulnivalóval

multkorába amit mentem az egész jó volt
úgy szoktam hátul a izé na, ahol az autósmozi meg bmxpálya volt/van ott megyek fel betonon, fenn átmegyek az erdõ szélére az épülõ úton, bezúzok az erdõbe, de nem jobbra megyek megyek a megfelelõ helyen, hogy a temetõnél érjek ki, hanem balra, akkor van egy rész ahol valami nagy tábla szántóföld mifene mellett kellene elmenni rohadtul puha süppedõs földben fölfelé, na ott föltölom :D
aztán ott is vagyok toronyban, ott kicsit keringek amerre megy az út erdõszél magaslesek, tovább dozmatot elkerülöm, tovább tovább, narda elõtt egy jókis lejtõ, le a templom mellett betonon meg haza

szépen el is fáradok

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 posts
Peti akkor majd egyeztessünk idõpontot. Nekem még nincs semmim hétvégére.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
hát Danikám menj Te a .#&@***·~@$ß#ba! :)
nem is baj hogy nem mentem el, mert nem szálltam volna le az alám rakott R3SL-rõl..:D
álombringa!!

csapatpószterért már megéri letekernem güssing-ig...:o
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts
Képek

7es kép jól ábrázolja a bringa súlyát:D

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts
Na szóval:
Mikor kiértünk jó páran voltak ott, addig bementünk körbenézni a boltba és dumáltunk a magyar eladóval. Amikor a tesztre kezdtem hangolódni kiderült hogy kellett volna pedált vinnem, de én nem vittem. Itt egy fejfogás volt, hogy én mekkora hülye vagyok, de no problem kérdezte az eladó hogy milyen stoplim van a cipõn, mondom spd és már hozta is ki az 520 shimano pedált. 11-es gép lett az enyém: Cervélo R3sl, teljes Dura Ace szett, Rotor ovális hajtómû, Zipp fullkarbon kerekek, Fizik nyereg és karbon 3T kiegészítõk. Pontos súlyadatot nem tudok de kb. 6-6.5kg lehetett:D
20 méter után mentem is vissza nyeregállításra, utána uzsgyi neki. Egy idõfutam bringás hapi ment elõttem(szintén tesztkörös) õ helyi volt, tudott utat én meg követtem. Elég jól ment, vagy 10 percig nem tudott nagyon elhúzni, utánna is csak azért hagyott le mert beértünk a faluba és nem láttam akkor már merre kanyarodott le, mert a hajtómûvet tanulmányoztam:D 20 percet mentem kb, tapasztalataim: Dura Ace szett brutális, ahogy behúzom a váltókart, már vált is, sokszor úgy hogy észre se veszem nagyon(sokan ezért szeretik a Campát, mert ott érezni hogy ha váltasz, mondjuk nekem is jobban fekszik az), fékek nagyon harapósak, fékváltókar nekem nem volt túl kényelmes, jobban feküdt a Campa Record(mert olyat is fogdostam boltban:D). Hajtómû durva volt, rendesen érezni lehetett az ovális tányér hatását a holtponton(mintha kisebb tányér lenne rajt). Felnik szépek, jók drágák és hangosak ha fékezek:D Fizik nyereg elég kényelmes volt, bár nem sokat mentem... összegzésként: úgy szálltam le a bringáról hogy idézem: Nekem kell egy ilyen! -szerintem ez mindent elmond!:D

Képek mindjárt jönnek!

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts

majd hozhatnál nekem valami kis prospektust, vagy valami akármit..:)

Hoztam Cervélo Test Team csapatposztert, megteszi?:)
Élménybeszámolót késõbb írok, meg majd rakok fel képeket, most pakolnom kell, holnap osztálykirándulás!:D

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts

Hétvégén nem megy valaki a séi erdõbe akihez csatlakozhatnék?

Ha jó idõ lesz, én megyek. Legalább is most még úgy néz ki.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

Holnap tesztnap:)(bocs Andris, tudom hogy most fájdítom a szíved:))

majd hozhatnál nekem valami kis prospektust, vagy valami akármit..:)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr