Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2010. June 14. - 22:15
Elõször azt hittem, hogy kamuzol Réka, de aztán láttam, hogy van retusálatlan kép is. Baromi fura, hogy nincs árnyékuk a motorosoknak, meg az elsõ különösen úgy látszik, mintha a levegõben lenne.
Para, ha érdekel a rally, akkor szombaton jöhetsz velem. Valószínûleg a káldi szakaszra megyek ki, de arra számíts, hogy egész napos kaland lesz.
Para, ha érdekel a rally, akkor szombaton jöhetsz velem. Valószínûleg a káldi szakaszra megyek ki, de arra számíts, hogy egész napos kaland lesz.
Posted 2010. June 14. - 19:02
Tényleg. Oda én is lehet, hogy megyek majd. Régen sokat voltam de mostanában már semmi. Akkor majd hétköznap.
The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Posted 2010. June 14. - 16:38
Bocs Hulp nem voltam itthon, de elvileg a hét második felétõl ráérek.
Nekem most hétvége nem jó, mert rally lesz, utána hétvégén meg nem leszek itthon, szóval max hétköznap este hét után.
Posted 2010. June 14. - 16:04
hát, ha lazulás alatt az esõt érted, akkor itt van!
Nálunk 2 percig esett, most süt a nap és ideális bringázó idõ van, szóval mindjárt megyek is:)
Posted 2010. June 14. - 15:42
Posted 2010. June 14. - 15:28
Posted 2010. June 14. - 12:33
Posted 2010. June 14. - 11:53
Bocs Hulp nem voltam itthon, de elvileg a hét második felétõl ráérek.
The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Posted 2010. June 12. - 11:55
Posted 2010. June 10. - 21:08
Posted 2010. June 09. - 23:21
És állítom, hogy ezért kapnak max egy felfüggesztettet.....
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.
Posted 2010. June 09. - 21:55
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2010. June 08. - 21:31
volt úgy 200m-en keresztül le sem tettem a kezem..
anno franciábanmi is így voltunk, aztán a pár nap után eluntuk képtelenség volt köszönni mindenkinek
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2010. June 06. - 16:18
Szép teljesítmény, grat! 6óra sem rossz, én meg is halnék ha 200+km-t kellene tekernem:D
Köszi.
Szerintem neked se lehet olyan lehetetlen ezt megcsinálni. Csak kitartás kell hozzá. Én két éve ilyenkor még egy huszas átlagnak is örültem volna, 200km-en:)
Posted 2010. June 06. - 15:51
Én megálltam, mert nagyon kellett pisilnem meg begörcsölt a derekam ki kellett massíroznom.
De vaaki nem állt meg két kulaccsal végig ment.
Én igazán ott basztam el hogy a déli part végénél lévõ emelkedõn a mezõny hátsó részében voltam. És amikor észrevettem hogy kettészakad a mezõny akkor már hiába sprinteltem. Innentõl már csak kisebb bolyban tudtam haladni.
Valamint jövõre tuti hogy ha megyek akkor a 35 km/h fölötti csoportba ixelem be magam. Mert a déli parton könnyü menni és onnan tudok hova leszakadni.
De vaaki nem állt meg két kulaccsal végig ment.
Én igazán ott basztam el hogy a déli part végénél lévõ emelkedõn a mezõny hátsó részében voltam. És amikor észrevettem hogy kettészakad a mezõny akkor már hiába sprinteltem. Innentõl már csak kisebb bolyban tudtam haladni.
Valamint jövõre tuti hogy ha megyek akkor a 35 km/h fölötti csoportba ixelem be magam. Mert a déli parton könnyü menni és onnan tudok hova leszakadni.
Posted 2010. June 06. - 15:41
Sziasztok!
McClane számát valaki küldje el nekem priviben, SOS!
Köszönöm szépen!
Remélem minden oké.
Jövõ hétvégén otthon leszek, szombaton tekerhetnénk egyet!
McClane számát valaki küldje el nekem priviben, SOS!
Köszönöm szépen!
Remélem minden oké.
Jövõ hétvégén otthon leszek, szombaton tekerhetnénk egyet!
Posted 2010. June 06. - 10:50
MEgvolt tegnap a Pelso. Ma meg hulla fáradt vagyok.
Szombathelyi csapat fele kb 5: 30-as idõvel zárt. Nekem 6óra 7 perc lett.
Sajna nagyon sokat menntem kisebb bojba ahol kellett vezetnem is. Ha ügyesebben helyezkedek akkor tudtam volna jobbat is menni. De majd legközelebb.
Egy két bukást, mentõt láttam. Ez ezzel jár sajna.
Most pedig jöhet az izomláz (reggel alig bírtam kiszállni az ágyból:)
Szép teljesítmény, grat! 6óra sem rossz, én meg is halnék ha 200+km-t kellene tekernem:D
Posted 2010. June 06. - 06:41
MEgvolt tegnap a Pelso. Ma meg hulla fáradt vagyok.
Sajna nagyon sokat menntem kisebb bojba ahol kellett vezetnem is. Ha ügyesebben helyezkedek akkor tudtam volna jobbat is menni. De majd legközelebb.