Július 17-18. Mountainbike túra a Semmeringre az Alpannónia turistaúton
Indulás: Szombat 6 óra – Kõszegi Kerékpáros Centrum, Csónakázó-tó
Éjszakázás:Semmeringen
Táv: kb 200 km
Részvétel csak elõzetes jelentkezéssel lehetséges 2010. június 30-ig !!!
http://www.pannonbik....jsp?id=kontakt
McClane, ott csak FIFÁzni meg NBAzni kell éjjel nappal?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2010. June 23. - 13:03
Posted 2010. June 22. - 20:56
a szöveg taposót én cserélném
(vagy rosszul látom?)
OFF
nem akar valaki spanyolba menni melózni?
az EA keres Bilingual Videogame Testers embereket, fluent english és native hungarian nyelvtudással
ON
(vagy rosszul látom?)
OFF
nem akar valaki spanyolba menni melózni?
az EA keres Bilingual Videogame Testers embereket, fluent english és native hungarian nyelvtudással
ON
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2010. June 22. - 18:09
Posted 2010. June 22. - 18:08
Gyakorlatilag ugyanígy néz ki, csak más gumi, nyereg, meg kulacstartó is van rajta...
Mivel nincs már kona dew-m, így felhasználónevet váltottam.
D
vendég_konadew88_*
Posted 2010. June 22. - 17:45
Egy gyönyörû állapotban lévõ Trek 1200-at sikerült bizniszelnem (Bontrager carbon villa és nyeregcsõ, full ultegra szett), hamarosan rákerülnek -ha végre hazaérek- az új Continental 4000s külsõk, és a Selle Italia Slr Kit Carbonio Flow. Már alig várom hogy meghajtsam.
Képet majd teszek fel jövõ héten!
Képet majd teszek fel jövõ héten!
vendég_konadew88_*
Posted 2010. June 21. - 23:01
Tekertem volna simán, csak a Conti Ultra Race oldala megrepedt, belsõ kibluggyant és elsõdefektben teljesedett ki.
De most aztán jól bevásároltam, új gumik, az idõ nem állíthat meg...
De most aztán jól bevásároltam, új gumik, az idõ nem állíthat meg...
Posted 2010. June 19. - 15:44
ehh
végülis most nincs rossz idõ, csak felhõs..
Felénk azért közeledik: Radarska slika padavin - animacija
Posted 2010. June 19. - 15:30
Posted 2010. June 19. - 14:06
biztos mentek tekerni ilyen idõben?
Sisakban jégesõben is lehet...
Posted 2010. June 19. - 13:51
vendég_konadew88_*
Posted 2010. June 19. - 11:46
hahó!
nincs valakinek occóért eladó használt külsõ gumija 700x23c méretben amit még ma 2ig megvehetnék?
hétfõn venném az új gumikat, már meg is vannak, csak tekernék hétvégén a barátaimmal...
lekötelezne ha valaki jelentkezne addig... szombathely elõnyben, de vép, sé minden közeli falu/város játszik... ))
nincs valakinek occóért eladó használt külsõ gumija 700x23c méretben amit még ma 2ig megvehetnék?
hétfõn venném az új gumikat, már meg is vannak, csak tekernék hétvégén a barátaimmal...
lekötelezne ha valaki jelentkezne addig... szombathely elõnyben, de vép, sé minden közeli falu/város játszik... ))
Posted 2010. June 18. - 16:56
Na a vasárnap megoldva. Acsád-Szelestén leszek kint.
The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Posted 2010. June 18. - 00:28
Ok, Para. Azon még én is gondolkodom, hogy tekerjek-e vasárnap, vagy inkább kocsival menjek.
McClane, szerintem sok sorozatgyilkos nincs Magyarországon, de abban igazad van, hogy lenne ennél sokkal fontosabb dolga is a rendõrségnek.
McClane, szerintem sok sorozatgyilkos nincs Magyarországon, de abban igazad van, hogy lenne ennél sokkal fontosabb dolga is a rendõrségnek.
Posted 2010. June 17. - 22:29
Hát úgy nézki majd legközelebb. Eszembe jutott, hogy pénteken lesz bankett, szóval nehezen kelnék fel reggel, vagy le sem feküdnék akkor meg csak zavarna az a sok brummogó kocsi az alvásban. De vasárnap lehet kitekerek majd ide a lõtérre.
Posted 2010. June 17. - 22:00
a rendõrök maximális energiát fektetnek a szerzõi jogvédett tartalmak "megõrzésére", lásd legújabb szerver lefoglalások
a sok sorozatgyilkos és adócsaló meg vígan otthon alszik
a sok sorozatgyilkos és adócsaló meg vígan otthon alszik
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2010. June 17. - 20:04
Amennyiben csatlakoznál, akkor lécci péntek estig jelezd, mert akkor arra megyek. Egyébként szombat hajnali 7-kor vennélek fel, és én maradnék a végéig, vagyis olyan 6-7 között érnénk haza. Ez azt jelenti, hogy 3 szakaszt tudnánk megnézni.
Posted 2010. June 16. - 23:15
Hát lehet, hogy akkor csatalkozok majd hozzád.
Posted 2010. June 15. - 16:00
Jók a képek, tetszettek, most végignéztem az összeset. Andrisét is sikerült..ilyen még nem volt..
VUVUZELA!!!
VUVUZELA!!!
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2010. June 15. - 06:57
Elõször azt hittem, hogy kamuzol Réka, de aztán láttam, hogy van retusálatlan kép is. Baromi fura, hogy nincs árnyékuk a motorosoknak, meg az elsõ különösen úgy látszik, mintha a levegõben lenne.
Para, ha érdekel a rally, akkor szombaton jöhetsz velem. Valószínûleg a káldi szakaszra megyek ki, de arra számíts, hogy egész napos kaland lesz.
Egyik árnyékba véletlen belenyúltam ezért a többit is leszedtem. Ez az elsõ ilyen próbálkozásom, maga a nyersanyag se volt kedvezõ, mert nem egy állásból készültek a képek. Stop motion-nak készült, ahhoz volt jó. Unalmamban csináltam a képet. A motoros is mindig ugyan abban a pózban van, olyan mintha egy képet tettem volna oda 4x. Pedig az 4 külön kép volt...