a bikemag évfolyam csak 10 számos, télen meg nyáron szünet van
majdnem

nyáron nincs szünet.
nov-dec, jan-febr az összevont szám. (ha jól rémlik ?!)
/vagy okt-nov, dec-jan/
a bikemag évfolyam csak 10 számos, télen meg nyáron szünet van
NE ÍGY! NE ÍGY!
NE ÍGY! NE ÍGY!
akkor már tegyünk hozzá kis Steve Vai-t is, bár az kissé borultabb Zene, és Yngwie J. Malmsteen elsõ lemezét.....
ja és akármit mond a kritika az üvegtigris2 qrva jó......sztem
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakakkor már tegyünk hozzá kis Steve Vai-t is, bár az kissé borultabb Zene, és Yngwie J. Malmsteen elsõ lemezét.....Ezeket mindenkeppen. A kilencvenes evek beli albumait nemreg szereztem meg, azokat meg nem hallgattam eleget, de ezt a harmat batran ajanlom mindenkinek aki szereti a rock zenet es tudja ertekelni ha valaki tud gitarozni.
Joe Satriani
1989 - Flying in a Blue Dream
2002 - Strange Beautiful Music
2004 - Is There Love in Space
Te ez tényleg király! Melyik albumok a legjobbak? Melyikeket érdemes megszerezni?
Let the people speakmi lenne ha lemosnád a bringád kerékpározás után? nem csak várni hogy ne sózzák? befujod bármivel a láncot... etc etc.Ok, legyen. Csak oldják meg valahogy, hogy ne sóval szórjanak, hanem valami környezet- és kerékpárkímélõ megoldással intézzék el a havat az utakon. Tegnap is alig voltam kinn 3 órát, estefelé már rozsdált a lánc a ganétól.
Faxomer maradt abba a havazas? Ha esik, akkor essen rendesen. Van valaki budaors/torobalint fele? Van ott ho?
Addig is egy kis rock 'n roll. Joe Satriani - Hands In The Air. Toltsetek, amig fent hagyom. Finom.
Miért jó az hogy esik? Mennek a sószórók. Holnapra tiszta sólé minden, ami miatt nem merem kivinni a bringát. Jó ez?
Let the people speak