nyissak neked topikot?endroo egy pots
Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenõfal #3
Posted 2006. January 27. - 17:01
Posted 2006. January 27. - 16:56
ehes vagyok
tegnap litespeed vortexet szereltem
ebedszunet vege
legyetek jok
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2006. January 27. - 15:46
Posted 2006. January 27. - 15:38
Bp. és környékieknek:
jövõ hét kedden valakinek van kedve egy kis fun-ride-ra? Normafa és környéke, vagy éppen amerre tetszik. Aki jönne egy ilyen hordéban tekerésre, az kérem jelezzen. fbalazs@vipmail.hu
na de Mr. Garrison!
28! Öreg, 28! Miért? Csak! Nem érdekel, nyomolunk tovább!
Posted 2006. January 27. - 15:35
http://forum.bikemag...read.php?t=2234
Posted 2006. January 27. - 15:29
Posted 2006. January 27. - 15:19
Edit: ahhha... Tehát igen...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. January 27. - 14:25
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2006. January 27. - 13:54
es ugy keri a tanart, hogy ne adjon 3-ast ill 4-est hanem jo lesz a 2 is.
:-)
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2006. January 27. - 13:42
a pénzes gyerekohh anyám :-D
nekem debrecenben az agráron tonnaszám volt utóvizsgám. kémiából vagy 5-ször voltam, legtöbbször azt mondta a tanár, hogy na menjen innen varga ur, ugy veszem hogy itt se volt :-D
általában minden tárgyból kétszer voltam, de inkább háromszor. elsõre megnéztem a hangulatot, ismerkedtem a tananyaggal, másodikra figyeltem a kérdéseket, hogy harmadikra sikerüljön
Nálunk a Bánkin volt egy tanár,Dr.Legeza,na az ha 4est kapott vmibõl kérte h írják be a karót h mehessen az 5ösért
más: az orrod jobban van?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2006. January 27. - 13:34
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. January 27. - 13:21
gyakjegyen tan 2 de azt most nem szamoltam
meg vki?! :-)
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2006. January 27. - 13:16
Posted 2006. January 27. - 13:11
a becses neve alibi egyes.
(ez egy oder ket gy?)
vmikor megszamoltan akkor tan 47 karo volt az indexemben
asszem en leszek az uv kiraly
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2006. January 27. - 13:05
Rob: ismerõs. Elméleti matekból vltam így 5-ször egy vizsgaidõszakban... Volt egy raklap "kamuidõpont", aztán ha véletlenül összejött, beadminisztráltak...
Posted 2006. January 27. - 12:59
Eddig még nem kellett egyik tárgyat sem kétszer felvennem, és nem is akarok. De könnyen elõfordulhat, hogy az 5 éves terv megnyúlik egy kicsit.
Tudjátok, hogy milyen sz*r érzés, hogy itt áll mellettem a kedves biciklim és nem mehetek el tekerni, mert immár 2. IV-re kell készülnui?
ohh anyám
nekem debrecenben az agráron tonnaszám volt utóvizsgám. kémiából vagy 5-ször voltam, legtöbbször azt mondta a tanár, hogy na menjen innen varga ur, ugy veszem hogy itt se volt
általában minden tárgyból kétszer voltam, de inkább háromszor. elsõre megnéztem a hangulatot, ismerkedtem a tananyaggal, másodikra figyeltem a kérdéseket, hogy harmadikra sikerüljön
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. January 27. - 12:50
Azt hiszem igen. De magamat ismerve ilyenkor annyira a bringára koncentrálok, hogy addig úgysem tudok tanulni, még nem tekertem egy gyorsat... ;)
mindig csak a drog
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2006. January 27. - 12:49
Jogot.Jogot vagy történelmet? És min hasaltál el?
Töri a BTK-n van,mint "Római történelem"
És azon,h összekevertem a keresetek között az Actio Pauliana-t az Actio Publiciana-val, ha ez így mond vmit :-/
Posted 2006. January 27. - 12:46
Posted 2006. January 27. - 12:26
Tudjátok, hogy milyen sz*r érzés, hogy itt áll mellettem a kedves biciklim és nem mehetek el tekerni, mert immár 2. IV-re kell készülnui?
na de Mr. Garrison!
28! Öreg, 28! Miért? Csak! Nem érdekel, nyomolunk tovább!

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top