nemtudok aludni, egy kurvanagy SAL erõsítõ van a párnámon

ki kellett szedni, mer eladjuk a taligát.. sajnálni fogom
de már csak keveset kell aludni és wagen
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Úgy bruttó 60 forint. Szinte ingyen van.juj VV, azt mennyiért adják? azt néztem és elég tetszetõs :-/
ha vki megy venni vmi fulest szolhatna es vehetne nekem is jo olcson
mert kb 2eft-al olcsobb ezeken a helyeken, mint itt.
az meg postat levonva is 3 gyros.
Nekem 6GB-s Zen Micro van; az nem egy klasszikus mûa. temetõ. Masszív darab, jól szól, csak a fülesét kellett lecserélnem, mert az elb****tt fülemnek az se jó. Nálam is a Sony bedugós játszik.Azert irtam peldanak az Mx400-at mert annal tobbet adni felesleges egy fulbedugos cuccert. Amit az nem tud, azt nem is kell. Raadasul mp3 lejatszokrol beszelunk. Ennek ellenere nem magas az ara es valoban orok darab, nem ma kezdte az ipart a Sennheiser. Itthonra viszont megorulnek egy ilyen fulbedugos vagy kis fulestol. Munkahelyemen egy panasonic hi-fi fejhallgato van, itthon meg technics. Zenebuzi vagyok. De nem audiofil.
Most az ipaq-ot hasznalom mp3 lejatszonak, van benne egy 1gb-os kingston sd kartya. Nekem karcsu, csak 8 album fer ra... (256k-320k, az alatt nem igen szeretem az mp3-mat) De nem az igazi, nem olyan, mint egy kis mutyur, amin egy gombnyomas szamot valtani, stb. Es csak 6 orat bir az akksija, szoval nem eppen idealis. Meg nagy. Mas bajom nincs.
-------------------------------------
Valeria
Creative cuccok jol szolnak, de megneztem a Creative Zen 1Gb cuccot es ennyire gagyi muanyag cuccot regen lattam. Mintha szet akarna hullani. Jol szolt, de nem tunik jol osszerakott cuccnak.
az akkor nagyon drága ott!!!
mx-400 3E Ft :
http://ittveddmeg.hu...cts.php?id=2570
itt még az mx-550 is csak 4Evalamennyi
egyébként a mester utcában egy kis elektronikai boltban vettem én anno ilyesmi áron az mx-400-at
itt vannak a bolt elérhetõségei:
Jendrovill Elektronika
1095 Budapest, Mester u. 22.
Tel.: 216-6592
Nyitva: H-P 10.00 - 17.00
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakNE ÍGY! NE ÍGY!
NE ÍGY! NE ÍGY!
MX200 3e, az MX400 4-6e. Nem emlekszem, majd megnezem media marktban. De tenyleg jo.
http://forum.bikemag...p?t=1281&page=4Tud valaki valami bowdenorientált topicról? Ha igen, áruljátok már el, hogy merre van!
telefon nalam most a Samsung I300.
1.3MP kamera, meg 3GB merevlemez.
Mondjuk lehet hogy a flash memorias megoldas utesallobb, nem?
Az meg, hogy ha tul sok funcio van egyben, akkor hamarabb elromlik, szerintem nem teljesen all, nekem meg nem volt telefonom ami elromlott volna, zarlatos akksi kivetelevel. [2es fel eves 3310]. Kulonben meg van garancia, nem?
ior: 8as XT is jo? a fogaskerekek halalra el vannak kopva. ha kell, majd beleteszem a mikulascsomagba.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
SE W800 telefon + Sennheiser füles + 1GB MemoryStick Duo Pro kártya...
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
sennheiser mx400-at valami 3000 körül vettem asszem és szerintem nagyon jól szól!
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakNE ÍGY! NE ÍGY!