csakis mák nélkül eszem meg! ohne mohn a varázsige...az jó hely. ott voltam én is sokat
. ejj.
gõzgombóc mák nélkül fini

csakis mák nélkül eszem meg! ohne mohn a varázsige...az jó hely. ott voltam én is sokat
. ejj.
gõzgombóc mák nélkül fini
MediaMarkt nem igazán ajánlott (õrült zaj van - hogy csak egy apró negatívumot említsek...). Ezer éve nem jártam Pesten vásárolni, de mindenképp valami szakbolt-jellegût keresnék (ahol "lefülelhetõ" a cucc).
NE ÍGY! NE ÍGY!
Ha már itt tartunk, akkor milyen fejhallgatót ajánlotok ebben a két kategóriában 1: max 10e 2:max 20e Ft. Amire kéne: zene, kicsit film, játék 0. Fontos, hogy nagyon jó basszusa legyen. Szóval techno, dance ilyesmi.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakA 20 kiloforintos sávba talán már belefér: Sennheiser HD-485. Szerintem klasszikus. Nyitott füles, kiegyenlített hangképpel és elektronikus zenén is nagyon nagyot tud szólni.Ha már itt tartunk, akkor milyen fejhallgatót ajánlotok ebben a két kategóriában 1: max 10e 2:max 20e Ft. Amire kéne: zene, kicsit film, játék 0. Fontos, hogy nagyon jó basszusa legyen. Szóval techno, dance ilyesmi.
LL: lépj be te is a megfáradt élet crew-ba......
depi on
legyen tavasz, talán jobb lesz....:-/
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Pár napja halálra dícsérték többen is a Sennheiser MX-400 füllhallgatót. Mivel az ezer éves Sony-m néha már recsegett (kábel), beszaladtam a Jendrovill elektronikába és vettem is egyet.
Hát kapjátok be!
A régi Sony MDR-E805 (vagy mi), sokkal hangosabb és szerintem jobban is szól. ráadásul a kábele is hosszabb...
MPIO lejátszóval. Talán a gyárinál jobb kicsit, bár lehet az is sennheiser.
Úgyhogy ennyit az mx-400ról, pedig tényleg több fórumon is erõsen magasztalták, még jó hogy 3 rongyból megúsztam.
Panaszkodás vége!
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakfuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Hát nem pont...és? rúgjam hátba?