Mindegy, javitva
Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenõfal #3
Posted 2006. January 12. - 13:46
Posted 2006. January 12. - 13:45
Ezért kell úgy, hogy ha tudod, hogy tuti nem lesz meg, inkább kicsit se tanulj, különben az a kicsi fölös volt. Ha meg véletlenül meglesz, akkor mekkora az öröm?!
Egy csop.társam elmélete/érve a nemtanulás mellett: ha van 30 tétel. Akkor is csak 1-et húzol. Ergo nem szabad tanulni, mert mindegyikbõl csak kicsi marad meg és mikor az az egy kéne, a többi 29 csak beavar...
Charon: höhöhöööö... NEm húzol be a csõbe! Így lenne nektek a legjobb, de én ezt nem akarom...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
vendég_Charon_*
Posted 2006. January 12. - 13:43
vendég_Charon_*
Hûûû, Jorus, ha leírnám, mindenki röhögne és 1 évre bannolnátok...
:D
Írd le, nekünk jó lesz így is!
Posted 2006. January 12. - 13:42
Azért én nem biztos, hogy bemertem volna rakni a képet... Dig sztem má' kínlódik, hogy visszafogja magát...
Lor, asszem holnap csatlakozok...
Én már ma. Megint nem sikerült a hülye matek. És csak 3 pont kellett volna.
Posted 2006. January 12. - 13:42
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. January 12. - 13:41
Vole: mien allergia az, amihez rendõrök mennek ki?
Adóbefizetési allergia vagy bíróságon meg nem jelenési:p
Vagy csak nem akart fizetni Vole-nak és szétverték fatestápolóval..aztán "mi a panasza fiam?" "hát csak allergiás" ..
A magyar egeszsegugyrol annyit, hogy haver bekerult a korhazba allergias roham miatt ( persze mire kiertek a rendorok mar jol volt ), es olyan gyogyszert adtak neki amit nem szabadott volna. Szerencsere semmit nem szedett be.
Azért nem mindenhol olyan rossz a helyzet. A sógorom lányának veleszületett szívrendellenssége van (volt). Csak egy kamrája volt, az erek fordítva kötõdtek be, a tüdõartéria ki volt tágulva, és ami másnak probléma az neki az életét mentette meg, mindkét sövényen lyukak voltak. 4 hónaposan már négy nagy szívmûtétje volt. Tavaly nyáron megoperálták, egy olyan mûtéttel, amit itthon még nem csináltak egyben soha. Több nagy mûtétet vontak egybe, és sikerült.
A gyermekkardiológusaink nagyon jók.
Ezt fõleg Ralph-nak üzenem.
Posted 2006. January 12. - 13:40
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2006. January 12. - 13:39
Az, ha szúr a szíved, nem feltétlen az emelkedett pulzus miatt van...
tudom.
de gyorsabban is ver, tehát emelkedetta pulzus. nem?!
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. January 12. - 13:37
Posted 2006. January 12. - 13:36
Lor, asszem holnap csatlakozok...
Posted 2006. January 12. - 13:36
I`m as fast as nobody!
vendég_Charon_*
Posted 2006. January 12. - 13:33
vendég_Charon_*
ilynem szerintem nekem is sokott lenni, és még frankón be is szúr, vagy hogy mondjam...
de ilyen 1/2-1-2 percig szokott maximum..
kardiológián meg mindent rendben találtak. szóval passz :-/
Az, ha szúr a szíved, nem feltétlen az emelkedett pulzus miatt van...
Posted 2006. January 12. - 13:32
amugy megbuktunk minna a pics@
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2006. January 12. - 13:29
"Supraventricularis paroxysmalis tachycardia: A szívritmus hirtelen felgyorsul az egymást követõ igen gyors ingerületek miatt. Az ingerületek a pitvar területérõl érkeznek. Ez a fajta ritmuszavar hirtelen kezdõdik és hirtelen és véget -általában orvosi beavatkozás nélkül-, és rövid ideig tart (5-10 perc)."
[/url]
ilynem szerintem nekem is sokott lenni, és még frankón be is szúr, vagy hogy mondjam...
de ilyen 1/2-1-2 percig szokott maximum..
kardiológián meg mindent rendben találtak. szóval passz :-/
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. January 12. - 13:27
Gondolj arra,hogy mi van (lesz),ha egy bizonyos probléma akkor ér el,mikor egyedül vagy valami kietlen helyen,ahol max. a mobilodtól várhatsz segítséget!
Én is "fosok" a prosztatavizsgálattól,pedig megfogadtam 40 évet betöltvén számomra kötelezõ lesz.
Már számolok vissza.
;-)
Bár szerintem minden ilyenkorú hímnemû egyénnek annak kellene,hogy legyen.
Mármint kötelezõ!
Kiváltképp azoknak,akik sokat kerékpároznak.
Márpedig az ezen sorokat olvasó emberkék "nagyrésze" ebben a cipõben jár.
Posted 2006. January 12. - 13:21
(Megjegyzem, nekem is elkellene mennem kardiológushoz, csak nem tudom magam rávenni..)
Posted 2006. January 12. - 13:14
Posted 2006. January 12. - 13:12
Ralph: akkor nagy az öröm. Remélem, innen már csak jobb lesz! Szabad tudni, hogy mi történt?
Szóval: Supraventricularis paroxysmalis tachicardia a pontos neve.
Az a lényege,hogy teljesen váratlan,kiszámíthatatlan idõpontban jelentkezõ szapora ,meggyorsult szívverésrõl van szó.
"Supraventricularis paroxysmalis tachycardia: A szívritmus hirtelen felgyorsul az egymást követõ igen gyors ingerületek miatt. Az ingerületek a pitvar területérõl érkeznek. Ez a fajta ritmuszavar hirtelen kezdõdik és hirtelen és véget -általában orvosi beavatkozás nélkül-, és rövid ideig tart (5-10 perc)."
Csak éppen Nála 1.5-2 órán át is tartott!
Korábban volt már ilyen panasza a lányomnak és kaptunk is idõpontot egy 24 órás+terheléses EKG-re január 16-ra,de a szervezete ezt az idõpontot nem várta meg és hamarabb jelentkezett Nála.
Mentünk is melegében.Rögtön befektetés, intenzív,infúzió,EKG.
Mellette 4-5 hónapos csecsemõ lélegeztetõgépen.
Gondolhatjátok.
:-(
Ilyen helyen,aki még nem beteg is,kezd egy csöppnyi halálfélelme lenni.
Mindenesetre nem volt szívderítõ a dolog.
De ez már a múlté.
Állapota nagyon jó.
Gyógyszert írtak fel és probléma esetén kontroll vizsgálatot.
Õ volna az:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top