Mindegy, javitva

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Hûûû, Jorus, ha leírnám, mindenki röhögne és 1 évre bannolnátok...
:D
Azért én nem biztos, hogy bemertem volna rakni a képet... Dig sztem má' kínlódik, hogy visszafogja magát...
Lor, asszem holnap csatlakozok...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Vole: mien allergia az, amihez rendõrök mennek ki?
A magyar egeszsegugyrol annyit, hogy haver bekerult a korhazba allergias roham miatt ( persze mire kiertek a rendorok mar jol volt ), es olyan gyogyszert adtak neki amit nem szabadott volna. Szerencsere semmit nem szedett be.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Az, ha szúr a szíved, nem feltétlen az emelkedett pulzus miatt van...
ilynem szerintem nekem is sokott lenni, és még frankón be is szúr, vagy hogy mondjam...
de ilyen 1/2-1-2 percig szokott maximum..
kardiológián meg mindent rendben találtak. szóval passz :-/
NE ÍGY! NE ÍGY!
"Supraventricularis paroxysmalis tachycardia: A szívritmus hirtelen felgyorsul az egymást követõ igen gyors ingerületek miatt. Az ingerületek a pitvar területérõl érkeznek. Ez a fajta ritmuszavar hirtelen kezdõdik és hirtelen és véget -általában orvosi beavatkozás nélkül-, és rövid ideig tart (5-10 perc)."
[/url]
Ralph: akkor nagy az öröm. Remélem, innen már csak jobb lesz! Szabad tudni, hogy mi történt?