Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal #3
Írta 2006. január 12. - 15:12

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2006. január 12. - 15:05

tehát nekik az a jó ha mûthetnek, még azt is amit antibiotikummal helyre lehet hozni.
mert akkor tudnak venni újabb autót, alufelnit, vagy egy telket.
tessék befáradni pl a nagyváradtéri korházba, és nézni milyen autóval érkeznek az orvosok. nagyon durva.
Írta 2006. január 12. - 15:02

Engem ami bosszant, inkább a hálapénz.. Most, hogy jön az utódom, azért elég jól látom, hogy mennyibe is kerül az ingyenes ellátás. Ha valakinek már van gyereke itt a fórumon, akkor tudja mire gondolok..
Jja, egy érdekes eset velem. Mindig begyullad a garatom. Elmentem egy profi fülorrgégészhez. Mondom mi a baj. Megnézni és azt mondja, be van gyulladva a mandulám, ki kell venni. Mondom neki, hogy de nem lehet-e, hogy azért van, mert.... Erre mondja, hogy de, ennek nagy a valószínûsége. Nna, megörültem, hogy megúszom a mûtétet, mert akkor elég lenne orvosolni azt, ami miatt kialakul. Erre a következõ kérdés: hétfõn 10-kor jó lesz a mûtét?
Írta 2006. január 12. - 14:53

Írta 2006. január 12. - 14:52

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. január 12. - 14:07

ezt annyival egészíteném ki, hogy néha nem csak 14, hanem 24 óra ügyelet, és ebbõl mondjuk 22 esethez hívnak, akkor nemsok idõd marad pihenni. Viszont tény, hogy sok barom van, a nõvérem és a sógorom is orvos, sok durva szitut mesélnek...A magyar egeszsegugyet nem basztatni szerintem sem. Mindenki szokott hibazni. Olyan is van, hogy valaki 12-14 ora utan nem olyan, mint amikor elkezdte a napot. Es persze, mint mindenhol a vilagon, az egeszsegugyben is dolgoznak tetu emberek. De altalanossagban ne szidja senki az egeszsegugyben dolgozokat mert felnyomom a seggebe a fa testapolomat.
Írta 2006. január 12. - 14:05

hálistennek nekem nem sok tapasztalatom van az orvosokkal, de amit látok az nem épp rózsás.. mikor a betegnek magának kell diagnosztikálnia a betegségét, elmondnai az orvosnak, majd az csak rábólint hogy JÉ tényleg....A magyar egeszsegugyet nem basztatni szerintem sem. Mindenki szokott hibazni. Olyan is van, hogy valaki 12-14 ora utan nem olyan, mint amikor elkezdte a napot. Es persze, mint mindenhol a vilagon, az egeszsegugyben is dolgoznak tetu emberek. De altalanossagban ne szidja senki az egeszsegugyben dolgozokat mert felnyomom a seggebe a fa testapolomat.
és nem egy esetben, egy embernél.. persze rálehet fogni hogy alulfizetettek de akkor meg minek mentek orvosnak.. mind1. ez saját vélemény, és örüljön az akinek jó tapasztalata van.
de ebbõl nem kell msot vita, egyszerüen vicces a magyar egészségügy.
Kala: gratula mégegyszer:D mázlista dög!
Írta 2006. január 12. - 14:04

Asszem elvesztettem a fonalat.
:ganja:
megnyugtatlak nem vagy egyedül

többiek: tessék megmagyarázni a mit miért

kala: mákosbejgli.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. január 12. - 14:04

köszike
a pozitív energiák abban realizálódtak,h a tanár kiment klotyóra vizsga közben
és 1 bnõm átrendezte nekem kicsit a tételeket, ráadásul a szerencse azonnal a kezébe adta azt a kb egyedüli darabot amit tudtam az adott 120-ból:D
máksorozat folytatódik
amilyen gázul indult ez a tanév,olyan csodálatos ez a vizsgaidõszak 8-D
Írta 2006. január 12. - 13:59

Let the people speak
vendég_Charon_*
Írta 2006. január 12. - 13:58

Írta 2006. január 12. - 13:56

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. január 12. - 13:55

tanulj!
al: igen, ezt mind lehet vele, fullos protektorban, és csuklóprotézissel késöbb, mert vagy magadat töröd ripityára ha tényleg használod, vagy a csuklód megy szét, vagyis ez nem vagy, hanem és... kb 1 hónapig volt nekem is egy bmx-em így már rendes bicajozás céljából és hát...

Írta 2006. január 12. - 13:54

Egy haverom BMX-e itt van nálam hogy vigyem el szervízbe és vazz tetszik:D
Tök perverz vele menni..
Let the people speak

Bocsi!Ralph: hogy jön a röhögéshez a kép?
Amúgy ne! Csak tréfa volt...
Thez: valahogy mintha elég pontosan ismernéd a szitumat... Csak nem...?!
A zöld meg yooooo!!!
Le vagyok lassulva.
Ingáztam jócskán:meló,kórház,lakás.
Mid1.
Megyek pihenni,vagy valami...

a kedves feleseggel egyutt
meg az egyedi kerekparral
alszom kicsit
figyeljetek a postast.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2006. január 12. - 13:50

Thez: valahogy mintha elég pontosan ismernéd a szitumat... Csak nem...?!

A zöld meg yooooo!!!
Írta 2006. január 12. - 13:49

mert õ ilyen, így vizsga elött mintha kicsit megzizzent volna:)
vagy csak örül a zöld színnek:D
Írta 2006. január 12. - 13:46

Jajjj vazze, elirtam
Mindegy, javitva
Dolgozik a tudatalatti..

Írta 2006. január 12. - 13:46

Töröljem?Hûûû, Jorus, ha leírnám, mindenki röhögne és 1 évre bannolnátok...
:D:D
Mármint a képet?