En szeretnem ha eljutnank oda, ahol kanada van. A penzemert szeretnek ellatast kapni. Nem loszart, mint most. Es mi van akkor ha nem kapott azonnali idopontot? Magyarorszagon kap? Anyukamnak vernyomas problemai vannak es eddig a ket komoly vizsgalatra osszesen 6 honapot vart. Ez jobb? Nem igazan ertem mivel cafoltad a biztositasi rendszer mukodeset. Mellesleg nem muszaj elmenni a teljesen biztositasi iranyba. Lasd nyugdij, oda rakom, ahova akarom. TB-nel ugyanez lehetne. Sot, lehet megtartani a TB intezmenyet is, de onkentes alapon. Aki akar hagy mehessen biztositohoz. Szoval nem csak a ket veglet letezik viszont nalunk jelenleg nem mukodik ha en magasabb szintu szolgaltatast akarok tobb penzert mert a TBt kotelezo fizetni es EZ IGY NEM JO.
Erre írtam, hogy vannak magánkórházak, magánrendelések már most is. Ha akarsz mehetsz oda, sõt, van olyan biztosítás is, amivel elérheted, hogy magasabb szintû kiszolgálásban legyen részed, jobb körülmények között, külön osztály van az egyik kórházban erre.
Azért kevertem bele, mert ez egy általános eset. A pajzsmirigyproblémámra én is csak augusztus 1.-re kaptam idõpontot, tavaly májusban, de ha fáj a fogam, akkor azonnal ellátnak, nem kell bemennem elõzetes felmérésre, ami után adnak idõpontot röntgenre, azután meg kapsz egy idõpontot, amikor kifúrják a fogad (nem vicc, minden fogászati beavatkozás elõtt röntgeneznek), mindezt a biztosításodra, ami ettõl aztán rohamosan megcsappan.