Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal #3

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3224 hozzászólás a témában

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Váááá... Zolle!!! 8Hehehehe... Vagy 3-szor kellett elolvasnom, hogy rájöjjek, nem a csaj volt számtek zseni... :D

Tin: nincs. De ismerek olyat, akinek van ismerõse, akinek megvan... ;) De minek az? Sztem abból szar tanulni...

Az integrálást abból gyakorolgattam, és nekem bejött. De te kicsit messze vagy tõlem, az ismerõsöd is? Mert hamar kellene. Ha nincs meg senkinek, akkor megveszem, csak gondoltam hátha megspórolok 2000 forintot.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
LOL.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Csamcsogjunk ezen inkabb. :-)

http://it.news.hu/c....mod=10&id=17338

Buzi T-cegek, ingyen van, de azert havi 5 rongy. Es konkretan 1 vonalas 4 mobilost, illetve 4 mobilrol 1 vonalast. Atbaszas, mint mindig. T-cegeknel ez a meno, a sok hulye meg megeszi.

-T---vedés-

...hogy jobb veled a világ...
"In idem flumen bis non descendimus"

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Váááá... Zolle!!! 8Hehehehe... Vagy 3-szor kellett elolvasnom, hogy rájöjjek, nem a csaj volt számtek zseni... :D

Tin: nincs. De ismerek olyat, akinek van ismerõse, akinek megvan... ;) De minek az? Sztem abból szar tanulni...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ja a német T cég:)
persze, de valahogy rá kell repíteni az embereket a vezetékes telefonálás mélypontján... mert eléggé durván eltünnek a vezetékesek, mikor az fillérekért van szemben a mobiltelefonokkal....

telefonálni tényleg 0 ft-ért telefonálsz akkor, csak ki kell fizetni a díját.
mint az ingyenes ADSL.. ingyen netezel egész nap, csak van havidíja...
szal nem adatforgalom érted:)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
2x990Ft igy indul, mert mind a kettore meg kell rendelni. Nem lehet cak egyik iranybol. De van akinek igy is megeri igazad van. Viszont a reklam atbaszas.
A 0% hitel is atbaszas. A 0% THM nem atbaszas es en olyan hitelt vettem fel. Az emberek pedig nem jarnak utana, beszopjak inkabb. A hiteleket is.
Egyebkent a masik szolgaltatonal is van ilyen, hogy adott szolgaltato telefonszamait egymas kozott ingyen havi X osszegert. Csak ez a masik szolgaltato nem hazudta, hogy ingyen van. Es nem tud vonalasra adni ilyen kedvezmenyt, mert nem azonos a ket ceg tulaja ugye. :)

hallottál már átalánydíjról? ha valakit megfog az ajánlat(nyilván mert T-s, és kurvanagy telefonszámlái vannak mert másik T-s mobilszámot hivogat)
az felfigyel, és utánajár. és örül h ez tényleg tökjó, és mi az a 990 ft...

és legalább nem más szolgáltatót fikáz;)

ez kb olyan mint a 0%-os hitelek:)
apróbetüsben ottvan, h ja bocs, mégse 0% hanem 46%.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Két informatikus beszélget:
-Képzeld, tegnap az éjszakai klubban megismerkedtem egy csinos szo›ke no›vel.
-Szerencsés fickó!
-Felhívtam a lakásra, ittunk egy kicsit, átöleltem...
-És aztán, mi volt még?
-Egyszer csak azt mondja: "vetko›ztess le!"
-Nahát...
-Levettem a szoknyáját, aztán a bugyiját is, aztán lefektettem a notebook mellé, az asztalra...
-No, csak vettél egy notebookot? Milyen processzorral?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
hallottál már átalánydíjról? ha valakit megfog az ajánlat(nyilván mert T-s, és kurvanagy telefonszámlái vannak mert másik T-s mobilszámot hivogat)
az felfigyel, és utánajár. és örül h ez tényleg tökjó, és mi az a 990 ft...

és legalább nem más szolgáltatót fikáz;)

ez kb olyan mint a 0%-os hitelek:)
apróbetüsben ottvan, h ja bocs, mégse 0% hanem 46%.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Csamcsogjunk ezen inkabb. :-)

http://it.news.hu/c....mod=10&id=17338

Buzi T-cegek, ingyen van, de azert havi 5 rongy. Es konkretan 1 vonalas 4 mobilost, illetve 4 mobilrol 1 vonalast. Atbaszas, mint mindig. T-cegeknel ez a meno, a sok hulye meg megeszi.

Enyim Paripa

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
nem, semmi mögöttes gondolat nemvolt, csak a lakás és autó úgy jött, mint már picit jobb állapotot mutató ingóság és ingatlan.
ami nem jelent még sokat.

Sala, ne netezz, szerelj!:D
sajnálom h nem tudtam benenni, de f11kor ébredtem.. majd talán hétvégén!;)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Szeretnék lázadni az uj modik ellen :D
Nem lesz ennek jo vége :no:

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Charon: úgygondoltam h összekaparják valahonnan!

Persze, hogy összekaparják, csak úgy tûnt, mintha azt mondanád, hogy azért mert valaki valamire allokál bizonyos lóvét, akkor másra is futja.
Peace.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Ja ön dönt: lakik valahol, vagy család?

Mert tudod, majd ha lakást/házat veszel és nem tud senki segíteni - ergo kettõtök fizetésének fele rámegy a törlesztésre pölö... akkor megvan a 100-as?

Komolyan mondom egyszer megpróbálom, és megkérdezek egy audival közlekedõ nálam is fiatalabb kismamát, hogy csókolom mibõl él és kedves párja úgy név nélkül.

Charon: úgygondoltam h összekaparják valahonnan!
vagy csak fáradok és nemértem;)

Al: logikus, érthetõ persze, csak nem tuti hogy ez így ilyen felállásban jobb is lenne mindenkinek.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Al01 - ezennel hivatalos vagy a szülésünkre, mint meggyõzõ érvelõ. :D :D
(Csak nehogy elvigyen addig az ideg!
....mert akkor a mi tébénkbõl fognak diliházba vinni ;-))

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Sorra nyilnanak a magankorhazak, a jelenlegiek megegyeznenek a biztositokkal es a biztositasokbol lehetne magasabb szinvonalu szolgaltatast igenybevenni. Persze ha az allam nem nyulna bele a szektorba, akkor az egeszsegugy kremje (tehat a jo szakemberek) a magankorhazakba mennenek, tehat a szegenyek jarnanak rosszul. Sok osszetevos jatek ez. De egyszer neki kell esni. MEgnyitni az utat a maganszektor fele es az allamnak komoly penzt olni az egeshzsegugyben dolgozok berebe illetve egyeb juttatasaiba. Bar ez hiu remeny, amig a 13.-ik havi is minden ev vegen egy kulon balhe...

Bár Allal értek egyet, el lehet képzelni milyen lenne a ma is elég hmm... nem túl rózsás helyzet, ha az emberek 20-30%-a magán alapokba fizetne a TB helyett...

Enyim Paripa

Let the people speak

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás
VAlami egészen más kérdésem lenne.
Nincs meg valakinek a Bolyai könyvek sorozatból a deriválás?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

ezt mondom énis...
ha nagyon nincs, akkor is összekaprnak valahonnan legalább egy 20ast...
ha meg már telik lakásra, esetleg kocsira, akkor már megvan a 100as....
kéne csinálni statisztikát. mert lehet mondani h számtalan ember szül fizetés nélkül, de én ezt nem hiszem el.
elvárják, sõt szinte kötelezõ.
..

Ja ön dönt: lakik valahol, vagy család?

Mert tudod, majd ha lakást/házat veszel és nem tud senki segíteni - ergo kettõtök fizetésének fele rámegy a törlesztésre pölö... akkor megvan a 100-as?

Komolyan mondom egyszer megpróbálom, és megkérdezek egy audival közlekedõ nálam is fiatalabb kismamát, hogy csókolom mibõl él és kedves párja úgy név nélkül.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Egyebkent ja. TB jelenti: tarsadalom biztositas. Ugyanaz, mint egy magan ceg, csak allami. Azt fogjatok mar fel, hogy szerintem a megoldas, ha van TB es van magan szektor. Egyik sem kotelezo, mindenki azt fizet, amit akar. Ez lenne jo, ezt hivjak valasztasi lehetosegnek, ami jelenleg nem adott. Ez ez nem jo ahogy most van. Teccik erteni?

Enyim Paripa

Let the people speak

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Bár Allal értek egyet, el lehet képzelni milyen lenne a ma is elég hmm... nem túl rózsás helyzet, ha az emberek 20-30%-a magán alapokba fizetne a TB helyett...

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
de az meg utána csak oda járjon, öregkorában is nagyon kevés nyugdíjával is épp ha valami szerencsétlenség miatt úgy alakul.
kéne erre vmi egyezményes dolgot kitalálni, csak az meg az államnak nem érdeke... csak nekünk lenne az, dehát mi vagyunk az államért, szal fizessünk nekik.