Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal #3

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3224 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Váhá... Nem terveztél túl kicsit egy "felugunk valamiért és irány haza" szitból? :D De lehet majd olyan is! Csak akkor majd legyen is!!! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
megyünk megyünk:D
meg megyünk bulizni meg sztriptízbárba és kasznióba éééés AW lakását lezúzzuk;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hááááhááááá!!! Csak görbül!!! :D Szal megvan a szigó!!! :D

Elõre is köszönöm minden irigykedõ jókívánságait...

Hja. és valszeg jövõ héten megyek át valamikor a fõ szitibe... Lehet, hogy bõvül a család. Esetleg majd ha ráér valaki, ehetnénk jó kis pizzát a fogasnál. Még a is lehet, hogy Zapat is jön. Akkor meg aztán fõleg. Iljicsnek és Dignek majdnem, hogy kötelezõ lesz fogadni mindket... De majd akkor, ha vannak részletek... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Igaz mostanában sokat fõzök, mert kevés lóvém és sok idõm van, de sokszor hányingerem van az olcsó egysíkú kajától. :-/

Ride everywhere.

.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Hehe lor.
Ad hoc jött ötlet, hogy betekerek - ergo nem volt idõm semmi szendót sem csinálni, más fõtt kaja meg nem fér be a hátiba.
Nagy hátival meg olyan lennék, mint a teve.
Nem arról van szó, hogy éhenhalok, hanem, hogy hgyan lehet ezt még másképp megoldani.
Netpincér egyébként nem is rossz dolog :-)

Amúgy fõzök/fõzünk otthon eleget, ha van rá idõ. Meg azt hozom be melóhelyre is, mert amit rendelni lehet XL adag, nekem abból is a duplája kellene. Ezeket az irodap!csäkra méretezték sztem.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Az erõteljes idõhiány a fõ ok. idõhiány abból is van hogy az ember állandóan dolgozik, vagy mert a munkahelyérõl hazáig annyi idõt tölt utazással mintha Miskolcra menne. Ic-vel hamarabb lennék ott. Ha bikeval megyek (szinte mindig) akkor a "kitérõk" miatti fáratság miatt már nem esik jól kaját csinálni (de ez csak én vagyok). És még van egy pár dolog.

Ride everywhere.

.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
@charon: ilyen hozzaalassal baratocskam ne csodalkozz ha ehen maradsz!

:-)

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
lor: biztos tovább fejlõdtek.. :D

Egyébként nem mindenki ilyen. Én például fõzök eleget. Magamnak nem szeretek annyira, mert a fõzéshez nekem a jó étel párosul, ami meg olyan, hogy kell hozzá a társaság. Olyan ökör iszik magában, csak kajával.. :)
Megjegyzem, a cégnél is elõfordul, hogy nem kaját rendelek, hanem összedobok egy negyedórás meleg kaját. Szokott csorogni a nyál rendesen a környéken.. :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Vagy hazafele vegyel kenyeret/zsomlet, vajat, pick teliszalamit, paradicsomot, hagymat es egyel normalis szendvicset. Sajtal megdobva melegszenya.
En anyam foztjet ennem legszivesebben minden nap, de 30km-re lakik tolem.

Nem figyelted, hogy mire válaszolt.
Alattam az NRS, nem tudok bemenni semmilyen kis boltba.
Utcafrontos kell pl.
Meki/BK/Pizzahut/egykét egyéb aluljárós pizzázó/gyrosozó az pipa.
Egyéb ötlet kék.
Meg nem árt, ha ebben a hidegben meleg az tény. Basszus a melegszendvicssütõt a dinamóra kössem? Posted Image

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts

Vagy hazafele vegyel kenyeret/zsomlet, vajat, pick teliszalamit, paradicsomot, hagymat es egyel normalis szendvicset. Sajtal megdobva melegszenya.

ki is megyek es zuzok egy jo piritost!
vajjal felvagottal kolbasszal kis hagymaval.
ahogy kell.

amugy nemtom miert de nagyvarosokban jellemzo az a felfogas, hogy "nehogy mar otthon csainaljak kajat."
jo par ismi aki itt miskocon meg siman osszedobott vmi kajat maganak pesten mar b@szik fozni inkabb rendel innen onnan meg elmegy ide-oda.

ez miert van?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
1971-es, Stanford Egyetemen - Philip Zimbardo szociálpszichológus vezetésével stb... keress rá google-n

segítek: http://www.prisonexp.org/
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Igen az! Egytõl egyig megtörtént Kb 20 éve. A náci csákót nem is német játssza hanem magyar, mert ezt ott ma már senki nem vállalná fel.
edit elveszi a smilet..

Ride everywhere.

.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
azaz.
És tényleg meghaltak benne?

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Ha ez a börtön-rab "játék", akkor az igaz történet..

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Az a kedvenc filmem :) Ha moziba néztétek volna anno még durvább lenne. Néhányan rosszul lettek, és kitiltották a ezekbõl ;) Az elején mondja is, hogy megtörtént, ezt tekrik el a dvd-n pedig ezért durva.
Inkább gyiros a szeméttel meg a többivel, mint a mûanyag a kamu marketinggel
(junkfood ->shit ezt szülõhazájában így hívják)

Ride everywhere.

.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
Ez igaz történeten alapul?:wtf:

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

Nem egészséges kaja: Mc Donald's Drive In
Egészséges kaja: keress egy jó kis utcai árust (pl.: gyros :) és ott vegyél vmit, aztán ülj le egy padra.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Az egy valodi kiserlet megfilmesitett valtozata. Az emberi termeszet ilyen.

Nézzétek meg: A KÍSÉRLET címû filmet!!!!
Az ott szereplõ börtönõrök viselkedés teljesen meg1ezik az itteni modikéval :) na jó nem fikázom õket, mert legalább elválalták a munkát, de szerintem nem kéne ilyen gyakran hozzászólásokat törölni..

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
OK, köszi.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
Nézzétek meg: A KÍSÉRLET címû filmet!!!!
Az ott szereplõ börtönõrök viselkedés teljesen meg1ezik az itteni modikéval :) na jó nem fikázom õket, mert legalább elválalták a munkát, de szerintem nem kéne ilyen gyakran hozzászólásokat törölni..