nekem is,meg sok más is,de máshol mindig megkapom ,hogy ez nem a helyesírás topic...Ne haragudjatok, de nekem mindig bántja a szemem a mindíg.
Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal #3
Írta 2006. január 18. - 21:55

vendég_kerekeske_*
Írta 2006. január 18. - 21:53

jaj istenem, pont reggel volt a hírekben hogy nem vállalkoznak eléggé a magyar fiatalok. ti meg ezt a kezdeményezést is csírájában taposnátok el? hát van nektek szivetek? szerintem nyomassad kerekeske. csak vigyázz mert a legjobb nevek már foglaltak. de lehetnél e.bike.hu vagy bike_discount.hu vagy í-béj.hu ...
kösz a bíztatás. Lehetne ibike.hu is, ez a hülye "i" betû is naon népszerû.

bár visszaolvasva kicsit furán hangzik

mindig, mindig, mindig, mindig, mindig, mindig is okos voltam. így talán nem fogom elfelejteni. kösz(érettségi elõtt)
Írta 2006. január 18. - 21:52

Írta 2006. január 18. - 21:51

:Ð üdv! okostojások. :Ð
hú, most jól eltántorítottatok a szándékomtól. aztaaa. én is röhögök... legalább együtt röhögünk.
az van, hogy a bikemag.apró új oldala egy rakás szar. a régi primitív volt, de még mindíg jobb volt, mint ez. ennyit az oda-vissza fikázásról,amúgy sokat nézem és nem vészes. :Ð
Az új oldal(mármint amit 3-as vállalkozásban indítok a rokonsággal) a "legeldugottabb és legszemetesebb helyen nyílik": az interneten. Akkor meg mit jössz, hogy be fog csõdölni. U.akkora eséllyel indul, mint bármi más. reklám, design, és szolgáltatás. ha ezek stimmolnak, a neten sikeres lehetsz. akármekkora balfasz vagy. szvsz.
Miért ne állhatna egy online bolt egy hirdetõi oldal mögé he? hasonló elhatártoltsággal, mint a bikemag egyes oldalai. Ezek sem az újságjukat tukmálják a pofádba. Az online bolt egy külön részleg lesz. És csak távoli terv, ha mindhármunkat kirúgtak már az egyetemrõl 4 évet futákodtunk és nem kellünk kecskepásztornak. (vagy más jószágok mellé)
És végezetül: mindenkinek. Én csak ötletet kértem, azt kaptam amit vártam, és kösz. Aztán ha kész lesz, csak lessétek: kerekeske
én õszintén sok sikert kívánok, szükséged lesz rá.
jé: akkor mi szól ott, ahol én mondom? (elõ kell keresnem azt a filmet...)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. január 18. - 21:50

Oda-vissza fikázás? Ha zOrg fikázta volna az ötleted, még csak érteném, na de az, hogy Vole, Tommas vagy Burce elmondja a véleményét, arra miért válasz, hogy szar a BM Apró?:Ð üdv! okostojások. :Ð
hú, most jól eltántorítottatok a szándékomtól. aztaaa. én is röhögök... legalább együtt röhögünk.
az van, hogy a bikemag.apró új oldala egy rakás szar. a régi primitív volt, de még mindíg jobb volt, mint ez. ennyit az oda-vissza fikázásról,amúgy sokat nézem és nem vészes. :Ð

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2006. január 18. - 21:49

Írta 2006. január 18. - 21:49

...És ha kell hozzá segítség, szívesen beszállok!
Sok sikert!
Írta 2006. január 18. - 21:47

lehet igazad van, csak lusta vagyok elõvenni a filmet megnézni...
vendég_kerekeske_*
Írta 2006. január 18. - 21:46

Az új oldal(mármint amit 3-as vállalkozásban indítok a rokonsággal) a "legeldugottabb és legszemetesebb helyen nyílik": az interneten. Akkor meg mit jössz, hogy be fog csõdölni. U.akkora eséllyel indul, mint bármi más. reklám, design, és szolgáltatás. ha ezek stimmolnak, a neten sikeres lehetsz. akármekkora balfasz vagy. szvsz.
Miért ne állhatna egy online bolt egy hirdetõi oldal mögé he? hasonló elhatártoltsággal, mint a bikemag egyes oldalai. Ezek sem az újságjukat tukmálják a pofádba. Az online bolt egy külön részleg lesz. És csak távoli terv, ha mindhármunkat kirúgtak már az egyetemrõl 4 évet futákodtunk és nem kellünk kecskepásztornak. (vagy más jószágok mellé)
És végezetül: mindenkinek. Én csak ötletet kértem, azt kaptam amit vártam, és kösz. Aztán ha kész lesz, csak lessétek: kerekeske
Írta 2006. január 18. - 21:45

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. január 18. - 21:35

kerékpárosfilmzene közül egyetlen egy tetszik igazán, azt hiszem a disorder5-ben van amint gracia csapat egy singletrack-en valahol ahol isteni zöld a fû, csodakék az ég, és elvétve hó is akad.
ott szól az: andrew w.k: take it off
Írta 2006. január 18. - 21:33

ott szól az: andrew w.k: take it off
Írta 2006. január 18. - 20:53

Írta 2006. január 18. - 20:41

Valahogy igy vagyok ezzel a kerekeske fele apro + online aruhazzal is

I`m as fast as nobody!
Írta 2006. január 18. - 20:36

ezt nemtom elképzelni.késõbb online bolt is áll majd mögé...
..aztán az apró majd ledobja a szappant és jól lesz mindenkinek?

egy apró mögé hogy állhat online bolt?
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2006. január 18. - 20:22

szerintem legyen: www.eznemabajkmagapro.hu esetleg [
url]www.eztnagyoncsipaznifogodbringasaprosnincsmoderatoros.hu[/url]
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2006. január 18. - 20:11

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
vendég_kerekeske_*
Írta 2006. január 18. - 20:10

csinálnék egy új apróhirdetéses(kerékpár) siteot. tudnátok ötletet adni a névhez??? mint pl: bikearéna.hu; bringapró.hu; mtb-rider.hu;...stb.
késõbb online bolt is áll majd mögé...de ez a jöbõ. most egy jó név kéne és még ötletek, hogy mivel lehetne vonzani a hírdetõket. pl.no reg; ilyenek.
Kössz.
Írta 2006. január 18. - 19:11

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. január 18. - 19:06