Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal #3

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3224 hozzászólás a témában

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Ne haragudjatok, de nekem mindig bántja a szemem a mindíg.

nekem is,meg sok más is,de máshol mindig megkapom ,hogy ez nem a helyesírás topic...

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég

jaj istenem, pont reggel volt a hírekben hogy nem vállalkoznak eléggé a magyar fiatalok. ti meg ezt a kezdeményezést is csírájában taposnátok el? hát van nektek szivetek? szerintem nyomassad kerekeske. csak vigyázz mert a legjobb nevek már foglaltak. de lehetnél e.bike.hu vagy bike_discount.hu vagy í-béj.hu ...

kösz a bíztatás. Lehetne ibike.hu is, ez a hülye "i" betû is naon népszerû. :)
bár visszaolvasva kicsit furán hangzik :)

mindig, mindig, mindig, mindig, mindig, mindig is okos voltam. így talán nem fogom elfelejteni. kösz(érettségi elõtt)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Ne haragudjatok, de nekem mindig bántja a szemem a mindíg.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

:Ð üdv! okostojások. :Ð

hú, most jól eltántorítottatok a szándékomtól. aztaaa. én is röhögök... legalább együtt röhögünk.
az van, hogy a bikemag.apró új oldala egy rakás szar. a régi primitív volt, de még mindíg jobb volt, mint ez. ennyit az oda-vissza fikázásról,amúgy sokat nézem és nem vészes. :Ð

Az új oldal(mármint amit 3-as vállalkozásban indítok a rokonsággal) a "legeldugottabb és legszemetesebb helyen nyílik": az interneten. Akkor meg mit jössz, hogy be fog csõdölni. U.akkora eséllyel indul, mint bármi más. reklám, design, és szolgáltatás. ha ezek stimmolnak, a neten sikeres lehetsz. akármekkora balfasz vagy. szvsz.

Miért ne állhatna egy online bolt egy hirdetõi oldal mögé he? hasonló elhatártoltsággal, mint a bikemag egyes oldalai. Ezek sem az újságjukat tukmálják a pofádba. Az online bolt egy külön részleg lesz. És csak távoli terv, ha mindhármunkat kirúgtak már az egyetemrõl 4 évet futákodtunk és nem kellünk kecskepásztornak. (vagy más jószágok mellé)

És végezetül: mindenkinek. Én csak ötletet kértem, azt kaptam amit vártam, és kösz. Aztán ha kész lesz, csak lessétek: kerekeske

én õszintén sok sikert kívánok, szükséged lesz rá.

jé: akkor mi szól ott, ahol én mondom? (elõ kell keresnem azt a filmet...)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás

hú, most jól eltántorítottatok a szándékomtól. aztaaa. én is röhögök... legalább együtt röhögünk.
az van, hogy a bikemag.apró új oldala egy rakás szar. a régi primitív volt, de még mindíg jobb volt, mint ez. ennyit az oda-vissza fikázásról,amúgy sokat nézem és nem vészes. :Ð

Oda-vissza fikázás? Ha zOrg fikázta volna az ötleted, még csak érteném, na de az, hogy Vole, Tommas vagy Burce elmondja a véleményét, arra miért válasz, hogy szar a BM Apró? :) Nade na. Szerintem magyar neve legyen, rövid, lényegretörõ, megjegyezhetõ.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
...szak meg az igazságügyi orvosszakértõk az életüket!ezek rosszabbak mint az adóellenõrök!

Binky

Binky

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Én a www.eznemabajkmagapro.hu-ra szavazok!
...És ha kell hozzá segítség, szívesen beszállok!
Sok sikert!

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ugyanmár... Google. ;) Superheroes 3 nyitójelenetében szól.

lehet igazad van, csak lusta vagyok elõvenni a filmet megnézni...

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég

Az új oldal(mármint amit 3-as vállalkozásban indítok a rokonsággal) a "legeldugottabb és legszemetesebb helyen nyílik": az interneten. Akkor meg mit jössz, hogy be fog csõdölni. U.akkora eséllyel indul, mint bármi más. reklám, design, és szolgáltatás. ha ezek stimmolnak, a neten sikeres lehetsz. akármekkora balfasz vagy. szvsz.

Miért ne állhatna egy online bolt egy hirdetõi oldal mögé he? hasonló elhatártoltsággal, mint a bikemag egyes oldalai. Ezek sem az újságjukat tukmálják a pofádba. Az online bolt egy külön részleg lesz. És csak távoli terv, ha mindhármunkat kirúgtak már az egyetemrõl 4 évet futákodtunk és nem kellünk kecskepásztornak. (vagy más jószágok mellé)

És végezetül: mindenkinek. Én csak ötletet kértem, azt kaptam amit vártam, és kösz. Aztán ha kész lesz, csak lessétek: kerekeske

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
lehet igazad van, csak lusta vagyok elõvenni a filmet megnézni...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nem is ott szól. :D Na, jó lehet, hogy nem CSAK ott.

kerékpárosfilmzene közül egyetlen egy tetszik igazán, azt hiszem a disorder5-ben van amint gracia csapat egy singletrack-en valahol ahol isteni zöld a fû, csodakék az ég, és elvétve hó is akad.
ott szól az: andrew w.k: take it off

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
kerékpárosfilmzene közül egyetlen egy tetszik igazán, azt hiszem a disorder5-ben van amint gracia csapat egy singletrack-en valahol ahol isteni zöld a fû, csodakék az ég, és elvétve hó is akad.
ott szól az: andrew w.k: take it off

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
jaj istenem, pont reggel volt a hírekben hogy nem vállalkoznak eléggé a magyar fiatalok. ti meg ezt a kezdeményezést is csírájában taposnátok el? hát van nektek szivetek? szerintem nyomassad kerekeske. csak vigyázz mert a legjobb nevek már foglaltak. de lehetnél e.bike.hu vagy bike_discount.hu vagy í-béj.hu ...

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Neha mikor maszkalok a varosban, olykor eleg eldugott helyeken, szoktam figyelni az uj boltokat. Nemelyiken elore rohogok hogy mekkora csodot fog nyomni, aztan figyelem mi lesz vele, es altalaban be is igazolodik amire szamitok :)
Valahogy igy vagyok ezzel a kerekeske fele apro + online aruhazzal is :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
nem lehurrogni akarlak, de:

késõbb online bolt is áll majd mögé...

ezt nemtom elképzelni.
..aztán az apró majd ledobja a szappant és jól lesz mindenkinek? :)

egy apró mögé hogy állhat online bolt?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
kereske : igazán kreatív és inteligens ember vagy! grat! csak így tovább, újságot nem akarsz indítani?

szerintem legyen: www.eznemabajkmagapro.hu esetleg [
url]www.eztnagyoncsipaznifogodbringasaprosnincsmoderatoros.hu[/url]
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
apro.bikemag.hu

:rolleyes: :-X
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég
csá!
csinálnék egy új apróhirdetéses(kerékpár) siteot. tudnátok ötletet adni a névhez??? mint pl: bikearéna.hu; bringapró.hu; mtb-rider.hu;...stb.
késõbb online bolt is áll majd mögé...de ez a jöbõ. most egy jó név kéne és még ötletek, hogy mivel lehetne vonzani a hírdetõket. pl.no reg; ilyenek.

Kössz.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
de én nálam ezt ne úgy értsd, hogy éjfél után.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

GreatVictory

GreatVictory

vendég

• fórumtag
  • 141 hozzászólás
Tegnap is ma feküdtem le aludni, meg ma is holnap fogok.