Igen, csakhogy ahoz még dukál egy agy is.. max. 53 a keretem villára és nem fog bõvülni...
en is voltam olcsojanos.
es most egy csavar van a karomban.
Igen, csakhogy ahoz még dukál egy agy is.. max. 53 a keretem villára és nem fog bõvülni...
a többiek meg nagyon ellenzik, mivel alapvetõen XC villa...
megeri kockaztatni?
inkabb vegyel egy uj x-fusiont alig dragabb es alig nehezebb az emlitett foxnal.
viszont 15mm a papucsa ami azert megnyugtato.
minden bizonnyal:)Nehéz lesz majd az 1" villanyakról leszedett központosítót rárakni a 1 1/8 os villanyakra !!! :S
Neked egy merevvilla kell:)
Egyébként néhány imbuszkulcson kívül sokminden másra nem lesz szükséged. A régi villádról viszont le kell majd mûtened a kormánycsapágy központosító gyûrûjét, amit majd a marzóra fogsz ráütni.
vagy másik fajta teleszkópot válasszak? olyan kéne, ami birja a nagyobb ugratásokat, viszont betonon is megállja a helyét..
Hali
Hát elõször is azt kéne tudni h a Suntour milyen villanyakkal van szerelve.
Mert lehet h már maga a váz sem lesz jó az A-head-hez.
Ha jó akkor meg nem kell új kormánycsapágy mivel a régirõl át lehet rakni! És akkor semmi más nem kell, max hézagoló gyûrû, az esetleges villanyak hosszának eltérésbõl.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy milyen eszközöket kell majd vennem ahhoz hogy a címben szereplõ mozzanatok létrejöjjenek. Tudom hogy új kormánycsapágy kell majd, de ezen kívül?
Köszi elõre is a választ!
Köszönöm,hogy rákérdeztél!Nagyon úgy fest,hogy marad ez a megoldás.Azért idéztelek ,mert te kezdtél el hézagolóról beszélni!
Voltam bent a kerékpár boltban, és azt mondták a szervizesek h náluk nincsen, meg elég kevés esélyt látnak rá h máshol is legyen :S
Azt ajánlották h venni kéne egy olcsó 1,5 os kormánycsapit, és annak kéne rárakni a központosítóját, ami neked kellene.
Engem idéztél az elõbb."Sziasztok!
Erröl lenne pontosan szó,ide kellene nekem egy hézagoló.Tud valaki segiteni?
http://kepfeltoltes.....toltes.hu_.jpg"
A sebesség mindent megold.
Ezt gondold végig még egyszer. Senki nem beszélt hézagolásról.
Azt megköszönném! Sajnos már jónéhány boltot végigtelefonáltam és jártam be személyesen is-sikertelenül.Hát akkor azt kéne csinálni h elmenni egy kerékpár boltba akiknek van szervizük is, és kérni egyet. Háta akad neki vmi bontott, jobb ötletem nincsen.
Holnap ugy is megyek be a boltba, megkérdezem neked hátha tudnak adni.
Akkor másképpen fogalmazok.
Nem szabad ott hézagolni! Nem fogja tolerálni a villanyak, ha esetleg kap egy nagyobb terhelést! El fog törni!!!!
A sebesség mindent megold.