Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
boxxerben kb igy van fehér sárga piros szürke az mi?
de pl a marzomban is egy piros meg egy sárga rugó van

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

milyen színû rugók léteznek? - erõsségi sorrend? melyik a leggyengébb, legerõsebb?

a piros az a legkeményebb?

milyen villaban?

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
kicsivel többért tora?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
Sziasztok!

RST capa t5 telóm elég lestrapált állapotban van, de az idei idényt még kibírja szerintem. Télen tervezek telóvásárlást. Mit ajánlotok helyette 20-30k körül?

Ha számít, kb 85% város, 15% terep, ahol használom, évi 3-4 maratonnal megfûszerezve.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem,mivel nem vagyok egy "nagy rájder",h általános használat mellett (90% város,10% nem nagyon durva terep) SR Suntour Axon mennyire megfelelõ? Most Judy SL van,nem akarok csalódni az új telóban...
Köszi a segítséget...remélem kapok...http://forum.bikemag...cons/icon11.gif
Red face

Tökéletesen megfelelõ, de a Judy sem rossz, miért akarod lecserélni, mikori?

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
milyen színû rugók léteznek? - erõsségi sorrend? melyik a leggyengébb, legerõsebb?

a piros az a legkeményebb?

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem,mivel nem vagyok egy "nagy rájder",h általános használat mellett (90% város,10% nem nagyon durva terep) SR Suntour Axon mennyire megfelelõ? Most Judy SL van,nem akarok csalódni az új telóban...
Köszi a segítséget...remélem kapok...Feltöltött kép
Red face

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

exxpert: nem, sajnos kell venned egy új, kifejezetten boxxer adaptert!

Köszönöm a segítséget!

[highlight] The bike way of life [/highlight]

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

soha nem értettem ezt a fox örületet, nagyon jó kis rugóstagjaik vannak, de hogy a villákban mi az az extra..?! én ugyan csak nyomogattam meg "parkolóztam" foxokkal és ami azt illeti mozgásra egy sem gyõzött meg. nem rossz, de egy 888hez képest nem voltak sehol...

Málna, amig nem mentem pár ezer kilcsit vele, én se tudtam......most meg úgy bánom hogy eladtam mint a kutya amelyik 7 et......

dh villákról nem tudok /nem is szoktam/ nyilatkozni, de kis telókban /36-ig/ mindent ütnek abban úgy többé kevésbé biztos vok......és nem sznobságból mondom..../mer mondjuk a marzo sem olcsó, és pl a marathon xc nem nagyon tegezhet le egy talast semmilyen szempontból -esetleg szebb, de az + az uccsó szempont nálam-/

szal ha lesz pénzem a merevfarúban, f80 rlt lesz, a fulliban meg talas rlc ..../vagy 36, ha esetleg a váz változik/
de tényleg ne csináljunk belõle 8 oldalt
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

A hátrány, hogy nekem nincs pénzem egy 40-re:p

pontosan:D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

:)
miért, nem ez az egy dolog a hátrány a fox cuccoknál?:)

A hátrány, hogy nekem nincs pénzem egy 40-re:p

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
:)
miért, nem ez az egy dolog a hátrány a fox cuccoknál?:)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Jó hát akkor bármelyik vázért amit kérnek az hihetetlenül irreális ár, de mégis boldogan csengeted, szerintem reális, legalábbis a 40 meg a 36, a kicsiket nem ismerem.
Szerintem egyébként a Manitou-kért nem éri meg fizetni akár 10 forintot, de egyesek mégis megteszik:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
egy szimplavállast bármikor becsattintanék a kisbicóba... szépek, jók, de azért a pénzért amit kérnek érte, már nem reális.
egyedül ezzel van a gond valószinüleg.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

soha nem értettem ezt a fox örületet, nagyon jó kis rugóstagjaik vannak, de hogy a villákban mi az az extra..?! én ugyan csak nyomogattam meg "parkolóztam" foxokkal és ami azt illeti mozgásra egy sem gyõzött meg. nem rossz, de egy 888hez képest nem voltak sehol...

Jók azok, nem 888, de pld a 888 sem monster, ami a legjobb:D
A fox könnyû és majdnem tökéletesen mozog, ezért olyan jók.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Boxxer Race 2005höz az Avid Juicy 5 203-as gyári adaptere passzol?

[highlight] The bike way of life [/highlight]

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
jó, csak leírtam a véleményemet, de bocs így utólag is
néha túl elhamarkodottan alkotok én is véleményt, akkora sokk most az elsõ telóm a merevvilla után :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Az adott kérdésben/témában a SID off. Nem CC villáról beszéltünk ezért nem értettem, mit keres most itt. A másik dolog meg flémet indítana, Druszám alatt meg bizony rengeteg villa megfordult, így nagy hülyeséget nem fog leírni.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Most a SID hogy jön ide? Ne kezdjünk offolni és flémelni.

Telótopikban teló, már megint OFF ... ;)
Amúgy erre volt felvetés;

és lehet elfogult vagyok elõre is, de azt most borítékolni merem hogy egy levegõs RS soha nem fog úgy mozogni mint egy fox....

nem mind1, mit tekintünk fontosabbnak a szép mozgás esetén, az érzékenységet, vagy a csillapítás milyenségét, elsõben a SID a nyerõ hála a kis átmérõknek meg a dual air rendszernek, a másodikban viszont veri a Fox az RS-t, emellett a SID elég érzékeny a karbantartásra és jó beállításra, ami szintén ellene szól
na elmélkedés kikapcs :)