Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Én meg ugy vok h street dirt re 24 dh freeride ra meg 26XD.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.883 hozzászólás
Nekem a privát véleményem, hogy montiba 26os kerék való. (mármint 26osnál kisebb semmiképp)

Elcsúfítod az egész bicajt, oszt ha rádjön a hepaj, majd szívsz mert nem megy bele csak a pöttöm kerék.

Vegyél normál villát, oszt próbálkozhatsz a kiskerékkel. Ja tudom a geomatria... Az fontos, el kell rontani.

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
:) én is ugy tudtam de eggyik ismerõsöm állitja h belemegy a 26 osXD is.

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Meglepõ módon csak 24es.

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
hasonlit a 05 öshöz:) csak a váll itt már csavaros. Kinézet nem számit:) amugy nekem tetszik a moongose hardball kinézete. Nem tudjátok lehet használni 26 ossal vagy csak 24 es mármint a marzo dirt street 24:D

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

Igen scrap re gondoltam.tudtomal 06 os nincs is:D szentetek elb@sznám a scrap geoját ha elõl hátul 24 essel használnám és az emlitett teloval?

itten van: http://www.marzocchi...9&Submit=Select
06-os.

A geot meg nem szarná el sztem, csak nekem fura lenne sztem az alacsony monoblokk-magasság. Ja meg sztem bután nézne ki, scrapnek nincs túl rövid tengelytávja meg láncvillája, kicsit olyan Mongoose Hardball beütése lenne a dolognak:)

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

A 2006-osé 473, nemhiszem h a 05ös más lenne..
Gondolom a scrap stuff stb-re gondolsz, sztem az optimális olyan 480-500mm körül lehet, de ez nem biztos, gyárilag a stuff 05-ben a dropoff 500mm magas, most havernak stance van a scrapben, az 480mm magas, és sztem az pont jó bele.

Igen scrap re gondoltam.tudtomal 06 os nincs is:D szentetek elb@sznám a scrap geoját ha elõl hátul 24 essel használnám és az emlitett teloval?

viko.jam

viko.jam

vendég

• fórumtag
  • 113 hozzászólás
Köszi a gyors válaszokat!A marzot illetõleg lenne még egy kérdésem,ami lehet,hogy hülyeség,szóval a 2004-es magassága megegyezik a 2006-oséval?(szerintem igen lesz a válasz,de hátha...) :)
Don't worry about a thing, 'cause every little thing gonna be all right!

Soto

Soto

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás
A 2006-os 130 millis DO-é meg ~520mm, a 150 millisé 540mm

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Sziasztok a kérdésem az lenne,hogy mekkora a beépítési magassága egy Marzo dropp off triplenek,illetve egy RS Pike-nak?

a piké 521 mm
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

viko.jam

viko.jam

vendég

• fórumtag
  • 113 hozzászólás
Sziasztok a kérdésem az lenne,hogy mekkora a beépítési magassága egy Marzo dropp off triplenek,illetve egy RS Pike-nak?
Don't worry about a thing, 'cause every little thing gonna be all right!

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

Csõke. érdekelne engem h mennyi a 2005 öz marzocchi d street 24 es villának a beépitési magassága.??? ja és mennyi az optimális beépitési magasság a konáknál?

A 2006-osé 473, nemhiszem h a 05ös más lenne..
Gondolom a scrap stuff stb-re gondolsz, sztem az optimális olyan 480-500mm körül lehet, de ez nem biztos, gyárilag a stuff 05-ben a dropoff 500mm magas, most havernak stance van a scrapben, az 480mm magas, és sztem az pont jó bele.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Sry nem beszélni magyar csilli=csillapítás???

Nekem inkább a strapabíróság fontosabb, mint 150 g....

ezek közül a rs-ek közül bármi....én 1600 egynáhûny grammos rebá-t használok a nem csekély súlyomhoz....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

igazából mindenki tudja, hogy nem "olcsósítás"-ról van szó, hiszen egy gyárnak
a cromo és az alu között filléres különbözete van - szóval a két becsúszó között
nincs minõségbeli eltérés. itt csak a súlyról beszélhetünk, amit meg el kell dönteni
hogy megéri-e...

termék ily módon történõ pozícionálásán túl azért tuti van árbeli különbség is, fõleg, ha az alu kap vmi jóféle bevonatot is
és minõségben is eltérnek, bár az acél mellett szól, h rendszerint erõsebb és szebben mozog

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Csõke. érdekelne engem h mennyi a 2005 öz marzocchi d street 24 es villának a beépitési magassága.??? ja és mennyi az optimális beépitési magasság a konáknál?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Sry nem beszélni magyar csilli=csillapítás???

Nekem inkább a strapabíróság fontosabb, mint 150 g....

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás

ez nagyjabol ugy van, hogy ugyanazert a penzert a toraban a becsuszok anyagan olcsositottak, es kapunk egy nehezebb villat. cserebe jobb csillit tudtak belepasszintani. a recon viszont konnyebb, meg ha nem is olyan jo a csillije.

kompromisszum. csak azt kell eldonteni, hogy melyik a fontosabb.

igazából mindenki tudja, hogy nem "olcsósítás"-ról van szó, hiszen egy gyárnak
a cromo és az alu között filléres különbözete van - szóval a két becsúszó között
nincs minõségbeli eltérés. itt csak a súlyról beszélhetünk, amit meg el kell dönteni
hogy megéri-e...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ez nagyjabol ugy van, hogy ugyanazert a penzert a toraban a becsuszok anyagan olcsositottak, es kapunk egy nehezebb villat. cserebe jobb csillit tudtak belepasszintani. a recon viszont konnyebb, meg ha nem is olyan jo a csillije.

kompromisszum. csak azt kell eldonteni, hogy melyik a fontosabb.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás

akkor szerinted jobb a Tora???

ár/érték arányban sztem jobb a tora 318, annál is inkább, mivel a srácokkal itt
kivestük, hogy a recon csak könnyebb, de nem tud semmivel se többet
azért a pluszpénzért.

amúgy levegõset akarsz mindenlképp?