Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Please log in to reply
10976 replies to this topic

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
levegõs telóval kell vmit csinálni 2 hét használaton kívüliség után???

vagy indulhatok bicózni??? sürgõs pls.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
duke is jó villa, nekem bevált. jól be kell állítani, és akkor szépen mozog - nem vajpuhán, azt én nem szeretem, de szépen. a csilivel eddig nem volt gondom, egyszer kellett jól beállítanom (+olajcsere ugye..), azóta teszi a dolgát, ahogy kell. és engem nem zavar, inkább megnyugtat, hogy egy kicsit több anyag van a villában, valahogy nekem a SID olyan gizdának tûnik emellet. (V-fékes vagyok)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek melyik teló a jobb? V fékhez kell! Rock Shox SID, vagy Duke Sl? Egyáltalán a RS-nál hogy néz ki a hierarchia? Mi a sorrend a Race, Sl, Team stb között?

a sid konnyebb, a duke merevebb, tartosabb. De a duke-ra hallani panaszt [valakinek tok jol mukodik] csillapitasban vannak hianyossagai talan. nem tudom pontosan. tapasztalatom nincs vele. a sid egy jo villa, erzekeny mozgassal, de ha 80kilo felett vagy, akkor kolbaszolni fog alattad.

Viszont a sid egy versenyvilla, amit rendszeresen es gyakran [kethavonta kb] szervizelni kell ahhoz hogy folyamatosan jo teljesitmenyt nyujtson. tehat nem olyan, mint egy marzo, hogy beszereled, evente olajat cserelsz benne, es ennyi.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Ha kompletten vette a bicajt akkor nem adnak, akkor vennie kell sajna

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
köszi, sala. majd megkérdem haverom, hogy van e ilyenje neki, avagy nincs...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

az lenne a szitu, hogy havernak van most egy R7-je a zsírúj bringájában, de valahogy neki túl kemény meg nem az igazi (nem ilyen hardcore versenyzõ, de hát ezt adták olcsón), viszont van egy lehetõsége rá, hogy elcserélje egy versenyzõvel egy zsírúj REBA-ra a zsírúj R7-t. tehát most van egy tárcsaféke olyan felfogatással, ami az R7-re kell, de ha elcseréli REBA-ra, akkor adapterezi kell, nem?

neked egy PM to IS adapter kell amit általában minden pm fékhez adnak gyárilag

ez kell neked ( nyereg nélkül ;) )

Feltöltött kép

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
sl-race-team-world cup. de amúgy sram.com;)

Menyus01

Menyus01

vendég

• fórumtag
  • 10 posts
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek melyik teló a jobb? V fékhez kell! Rock Shox SID, vagy Duke Sl? Egyáltalán a RS-nál hogy néz ki a hierarchia? Mi a sorrend a Race, Sl, Team stb között?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
az lenne a szitu, hogy havernak van most egy R7-je a zsírúj bringájában, de valahogy neki túl kemény meg nem az igazi (nem ilyen hardcore versenyzõ, de hát ezt adták olcsón), viszont van egy lehetõsége rá, hogy elcserélje egy versenyzõvel egy zsírúj REBA-ra a zsírúj R7-t. tehát most van egy tárcsaféke olyan felfogatással, ami az R7-re kell, de ha elcseréli REBA-ra, akkor adapterezi kell, nem?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
igen. de ha pm-es a féked és 160-as tárcsával használod, akkor az r7-hez nem kell adapter.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
jól tudom, hogy egy R7-nek és egy RS rebának a tárcsafék felfogatása nem ugyanaz és adapter kell? (R7 PM, REBA meg IS?)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
HHEHEEHEHEH
gonosz!!

http://apro.bikemag....ge/HPIM8681.JPG csak mert ez alapján jó lenne rá...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
dehogynem. kifúrkálod, az most úgyis divat itt a fórumon :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
marzo integrált stucni ugye nem jó rs vállal?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

cstomaj rider

cstomaj rider

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Milyen telót vegyek 20e körül?

Durót tudok szerezni...de azért kapna rendesen,szóval bírná?

2,5 évig triáloztam most váltok freeridera.

nagyondinnye

nagyondinnye

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
Kösz a tippet.
nd

nagyondinnye

nagyondinnye

vendég

• fórumtag
  • 16 posts

ha a mars-ról a tulaj tud serial numbert mondani, megmondom, hogy tényleg volt-e frissen szervizelve a velotrade-nél ;)

Köszi!
Kedden napközben nézem meg a villát, majd jól felírom a sorozatszámot.
nd

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Hello!

Tanácsot szeretnék kérni.
Apró, könnyû lánynak vennék teleszkópot, túrázáshoz, v-fékhez.
A következõket néztem ki:
http://www.maxi-bike.../teleszkop4.php
http://apro.bikemag....ct=58082&cat=14
Melyik legyen? Mi a különbség?

elõre is köszi
nd

ha a mars-ról a tulaj tud serial numbert mondani, megmondom, hogy tényleg volt-e frissen szervizelve a velotrade-nél ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Lehetséges ,hogy a bikkmakkos villa újabb lesz, az elsõ az már nagyon régi sztem, bár nem néz ki rossz állapotúnak, de én kérnék pár képet a másodikrõl...a sárgának gondok lehetnek már a mozgásával, mert nem egy mai pipi, bás lehet az is hogy vitrinbe vót sokáig..
lényeg lényeg, én sztem a másodikat venném ha igaz amit ír róla a gyerek

nagyondinnye

nagyondinnye

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
Hello!

Tanácsot szeretnék kérni.
Apró, könnyû lánynak vennék teleszkópot, túrázáshoz, v-fékhez.
A következõket néztem ki:
http://www.maxi-bike.../teleszkop4.php
http://apro.bikemag....ct=58082&cat=14
Melyik legyen? Mi a különbség?

elõre is köszi
nd