Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Please log in to reply
10976 replies to this topic

Pöcörõ

Pöcörõ

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
kösz mindenki, beindul a gondolkodás.....

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 posts

35-ért láttam már jó állapotú Duke XC-t is apróban, ami azért sokkal jobb mint egy Mz vagy egy J3

Tény, de 25 alatt volt szó a dologról ;). És mint én is, sokan csak kis idõ elteltével jönnek rá, hogy megéri egy jobba befektetni. Engem se gyõzött volna meg senki, h szánjak rá még pénzt, amikor az enyémet vettem.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
35-ért láttam már jó állapotú Duke XC-t is apróban, ami azért sokkal jobb mint egy Mz vagy egy J3

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
gyûjtsél még egy 10-est, annyiért már jobbfajta használt telókat is kaphatsz. e ha duplaennyit szánnál rá és kibírnád a mostani telóval, akkor azért már nagyon jó telót is lehet kapni..

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 posts

Szívem szerint lecserélném a 327-es zoomomat valami élhetõbb telóra, valami suntour, vagy más, érdekelne, hogy mit tudtok tanácsolni, mire cseréljek, kisebb-nagyobb túrára használnám. olyan 25 alatt lenne érdekes, köszi elõre is: p

Hasonló probléma, mint az elõzõ oldal. De 25ért belefér egy RS j3, vagy egy MZ comp. Vki okosabb meg azt is megmondja, h melyik a jobb.

Pöcörõ

Pöcörõ

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Szívem szerint lecserélném a 327-es zoomomat valami élhetõbb telóra, valami suntour, vagy más, érdekelne, hogy mit tudtok tanácsolni, mire cseréljek, kisebb-nagyobb túrára használnám. olyan 25 alatt lenne érdekes, köszi elõre is: p

spa

spa

vendég

• fórumtag
  • 114 posts
Üdv!
Nem verseny xc-re sima Black Elite , R seven comp, vagy Tora 302 u-turn legyen? (Ennyim van...)

vicsorka

vicsorka

vendég

• fórumtag
  • 92 posts
körbejártam a szegedi boltokat, arra jutottam, h a mostani gépre kár komolyan költeni, városi harcosnak jó így is, max kipofásítom és megpróbálok túladni rajta, vad terepezésre meg kompletten veszek majd vmi csodát, a jelenlegi pénzecskémbõl meg a klipszes technikáról próbálok váltani spd-re

és köszönöm a tippeket és válaszokat :)

gloss

gloss

vendég

• fórumtag
  • 45 posts
szerintem is.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Ezek az óccsó "bringák" mindig többe kerülnek hosszú távon, mintha alapban valami mininálisan elvárható szinvonalú bicót vettél volna. Szerintem ne költs rá, tedd félre a pénzt egy jobb bringára...

Nem rosszak, ha mondjuk kisebb hétvégi kiruccanásokra kellenek csak, meg városi tekergésre. Ha teheted, add el a komplett kerót, és egy másikat véve lépj szintet. Amúgy, ha olcsó telót keresel, ami nem használt, akkor inkább Suntour mint RST, szerintem.

h0o2a7j6

h0o2a7j6

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 posts
Milyen 1"-os menetes teleszkópot tudnátok nekem ajánlani, ami nem gagyi, de nem is irreális árban van!?

most hirtelen nem tudom milyen hosszú nyakkal kellene, de legyen minél hoszabb, max meg lesz vágva+menet rá.

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts

25-be került nekem eddig ez a bicikli, hát most elkerülhetetlennek látszik, h ne költsem rá az árát /monoblock+telo/, marhára el is gondolkoztam azon, h biztos ki kéne-e tartani ezen gép mellett :/

Ezek az óccsó "bringák" mindig többe kerülnek hosszú távon, mintha alapban valami mininálisan elvárható szinvonalú bicót vettél volna. Szerintem ne költs rá, tedd félre a pénzt egy jobb bringára...

vicsorka

vicsorka

vendég

• fórumtag
  • 92 posts
hmm, rs j2-rõl "jókat" írnak a neten, kösz a tippet :)

kalaius:
25-be került nekem eddig ez a bicikli, hát most elkerülhetetlennek látszik, h ne költsem rá az árát /monoblock+telo/, marhára el is gondolkoztam azon, h biztos ki kéne-e tartani ezen gép mellett :/

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 posts
"50 alatt ne vegyél..." hogy milyen igények vannak... amúgy meg 20ért egy RS j2 mozgolódik annyira, amennyire neked kell. Kõnehéz, meg nem is egy álom, de a célnak megfelel. Kétlem, hogy gyenge is lenne, ennyi anyaggal.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
én meg nem vennék új telót többért, mint amennyibe a keród kerül, mert még egy kicsit többért már olyan komplett kerót kapsz, amiben van olyan villa, amit most vennél :)

vicsorka

vicsorka

vendég

• fórumtag
  • 92 posts
glass:
ebike nem rossz :)
nekem azt tanácsolták, h újonnan 50 alatt ne vegyek, szal ezért gondolkozom használtban, ebike így kilõve : (

ViktoRider:
bombatölcsér, kissebb ugratók /szeged környéki hegyek ugyebár/ jelentenék a kihívást a villának

gloss

gloss

vendég

• fórumtag
  • 45 posts
hát néz körül pár netes shopon www.ebike.hu szerintem ez a legjobb

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 posts
még a 20-25 után is gyûjtenék sztem..addig inkább merevvilla. lehet hogy nem kényelmes de legalább nem kell attól félned h kitörik alólad.

mod: asszem félreértettem...bocsi..mire is használnád amugy? mert olyan durvulósnak vettem azt úgy válaszoltam.

vicsorka

vicsorka

vendég

• fórumtag
  • 92 posts
köszönöm a válaszokat

jólvan, úgy látszik egy kicsit naív elképzeléseim voltak/vannak árak terén :)
akkor majd 20-25 ropis árkategóriához tartom magam

gloss

gloss

vendég

• fórumtag
  • 45 posts
hát igen 10-15-bõl Rst Capa jön ki vagy Mozo vagy egy olcsó Sr Santour. Tényleg nem tudsz még legalább egy 10 összekaparni és akkor szerintem elég egy mz comp vagy nem tudom