Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Cannnndale Lefty visszahívás
http://www.cannondal...bulletin_en.pdf

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

JaniKirály

JaniKirály

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Már bontogattam pár villát, de suntourral még nem volt dolgom.
Értem, és köszönöm a segítséget!
Jani

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

(Ha a villaszáron lévõ alsó csavart kilazítom-kiveszem akkor mi történik?)

akkor szétjön a villa. kitakaritod a dzsuvát, bezsirzod, és visszateszed. ennyi.
évente egyszer elég ha nem mész sokat sárban/porban.

Sziasztok
1 új suntour teló állításában kellene nekem 1 kis segítség:

SR Suntour XCR LO lockout

Leírás:
Rugóút: 80mm (állítható 100 vagy 120mm is belülrõl)

Ezt a rugóút növelést belülrõl hogy lehet megoldani? Ebben kéne
pár instrukció.
elõre is köszi

manual a honlapon mondjuk? csak kérdem, nem próbáltam. amugy a fentebb vázolt módon: alul csavar kicsavar, felül kicsavar, villa széthuz, nyomórud kivesz, fej alól távrató kiszed, rugó alá visszarak.
ha nem érted mirõl beszélek, egy kerékpárszervizes lesz a te embered.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás
Helló!

Van egy RST Gila TNL 100 telóm. Egész jól mozog, igaz csak 6 centit, de üsse kõ ez van. Lényeg hogy nem tudom mitõl, de ha lemegyek egy patkán akkor fémes ütõdés hallatszik?? (pedig nem koppan le, figyeltem) Mitõl lehet ez a hang? Néha egészen kis útburkolati hibába belemenve is ezt hallom, kicsit idegesítõ. Terepen sosem hallom.
Mellesleg, szerintem elég puha benne a rugó, nem tudja valaki hogy ki lehet-e cserélni benne valami keményebbre? Ha ráülök a biciklimre alapból benyomódik vagy 2 centit, szal nem sok marad a mozgásra. Ha van milyet ajánlotok, és mennyibe fájna nekem?

(Ja és szerintem nem kotyog a villaszár.)

JaniKirály

JaniKirály

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Sziasztok
1 új suntour teló állításában kellene nekem 1 kis segítség:

SR Suntour XCR LO lockout

Leírás:
Rugóút: 80mm (állítható 100 vagy 120mm is belülrõl)

Ezt a rugóút növelést belülrõl hogy lehet megoldani? Ebben kéne
pár instrukció.
elõre is köszi
Jani

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás
A kormánycsapágy leírásában az van h 1 1/4 nah már most akkor a teló nyakának elméletben lötyögnie kellene benne nem?! És valójában totálisan passzol bele csak hát a villanyak alján volt az a vastagodás:confused:
Noh mind1 érdekes annyi biztos.

tivacs

tivacs

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Hi!

Tudna valaki segíteni abban, hogy a Suntour Mg 80 as telót hogyan kell szervizelni. Milyen idõnként, és mit kell benne leápolni. (Ha a villaszáron lévõ alsó csavart kilazítom-kiveszem akkor mi történik?) Mivel kerószervíz messze van, így csakis otthoni szerelés jöhet szóba. Esetleg vkinek robbantott ábrája a teloról?
Mottó: Amit szétszedtem, azt össze is tudom rakni... ;-)
Kösz!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
marzó kissé kövérdeik alul,nekem is így volt-a z150re ütni kellet,a boxxerre meg siklott szinte-

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a klein meg a yeti is hasznalt ilyen atmerovel merevvillat ugy a 90es evek elejen.

reges-regen kihalt ez a szabvany.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
cannondale superoversize szabvány.
szerintem gyárilag csak fatty lehetett ilyen vállal vagy lefty

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás
van egyáltalán olyan teló aminek 1 1/4" os a nyaka??:confused:

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ha 1 1/4esre tervezték akkor a normálra (1 1/8osra) rá kellene esnie nem pedig csak reszelve rámennie. Szóval biztos 1 1/8hoz tervezték, lehet a marzonak szélesebb picit alul a nyaka, mint a foxnak.

A sebesség mindent megold.

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás
probléma a következõ: woodman kormánycsapágyam van, ennek az aljában van egy tûgörgõ is amire az alsó zárt csapágy felfekszik ( a tûgörgõ két acél lemez között van ) nah most az az alsó "csésze" amiben a tûgörgõ van a fox nyakára finom kocogtatásra ráment, a marzocchira (z1 sport 2006)nem ( reszelés ütlegeslés után arra is rá ment:confused: ) namármost én megnéztem a kormány csapágy specifikációit és ott az van h 1 1/4 es villanykra tehetõ rá. A foxnak (vanilla 2004 ) 1 1/4 es nyaka van? ha jól tudom nem . A kérdés lényege h miért csak ezzel az alsó "csészével" volt ilyen probléma? a kormány csapágy többi részébe tökéletesen passzol a teló nyak.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
sziasztok

ki a manitou magyarországi forgalmazoja? (jol tudom h a velotrade?) érdekelne engem az idei Manitou Relic Super telo ára. még semmi magyar oldalon nem láttam :chin:

R0b1

R0b1

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Köszönöm, meglesz... volt már psylo-m sajnos feladta a harcot... az 2001-es volt. megint kérdés: a 2004-esbe csak a porlehúzót lehet beletenni vagy az alsó olajlehúzót is? mert gyárilag csak a felsõ volt benne, és nem próbáltuk haverral, hogy alá befér-e másik. elvileg tök ugyanaz a láb, szal bele kéne mennie.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
megrendeled magyarországra ;)

R0b1

R0b1

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Sziasztok

folyamatban van egy 2004-es psylo xc, azt szeretném megkérdezni hogy lehet-e hozzá szimeringet kapni valahol. Láttam az enduro fork seals oldalán hogy van hozzá, csak ki tudja ezt behozni?
köszi

R0b1

R0b1

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Sziasztok!
MOst akarok venni 2004-es psylo xc-t, de szimeringet kell cserélnem benne. lehet ehhez a modellház gyárit kapni? láttam az enduro fork seals oldalán kit-et hozzá, ez Magyarországon hol beszerezhetõ?
köszi

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
háát, akkor még szedek össze vagy 20-25 ezret, és egy tora u-turn.azt mindenki dícséri meg úgy is olyat akartam volna, ez csak ideiglenes lett volna benne.köszönöm a segítséget srácok!!!

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
van persze.... de amit írt, az azonos kategória.
inkább a jobb villára spóroljon.
ne azonos szintû újra.