Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 hozzászólás

És h h az is kattog? :lick:

mert ebben is beleer a rugo a becsuszoba, de nem veszes. csak akkos csinalja ha finoman banok vele. Ha elkezdek durvulni, kemenyen lejtozni nem csinalja.

Ha siman nyomkodom akkor is csak lassu mozgas mellet alig hallhatoan, szal nem para.

"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"

wolfgabor

wolfgabor

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Sziasztok!

Használ valaki pilot villát tárcsafékkel?Mennyire birja?csavarodik?

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

hát sztem tuti selejt
próbáld meg gariban kicserélni
nekem is uyganolyan telóm van és 110%ig megvok vele elégedve!
demost nehogymár vki emiatt ne veygen marzot de ha mégse vesz vegyen boxxert az úgyis törik:D akkor meg már inkább kattogjon picit, bár nekem azt se teszi
mindenesetre ez eddig messze a legtutibb villám ( volt pike meg stance flow is elõtte)

és a stance flow-ról vélemény? :D

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

Sziasztok ! NAgyon nagyon szomoru lettem ma .... ongyilkossag kornyekez ... az 1 honapos Bomber Drop Off 4 hirtelen elkezdett mindenhol folyni . TEhat a bal oldali szar alul a csavarnal, folul a szimeringnel is folyik es egeszen folul a szelep kulso menetenel is folyik kicsit.:scared: Leginkabb a szimeringnel veszes. Ez igy kb 1 honap utan eleg gaz es nagyon fajdalmas. Durvulas keves volt vele, mar csak abbol is kifolyolag, hogy a vaz nem engedi meg, cserere szorul meg az is, ugyhogy ovatosan bantam vele. Es hogy ien hirtelen kezdte el meg hogy mitol folyik folul is a levego szelepnel ? :confused:nagyon nagy gaz. Lehet hogy total gyari selejtet fogtam ki ?:wtf::mad: Most egyelore nem a Marzocchit akarom hibaztatni, de e van ... visza kell vigyem, es ki kell varjam h mi lesz vele. De en ien hibarol , foleg enyi ido utan meg nem hallottam. Velemeny ?

hát sztem tuti selejt
próbáld meg gariban kicserélni
nekem is uyganolyan telóm van és 110%ig megvok vele elégedve!
demost nehogymár vki emiatt ne veygen marzot de ha mégse vesz vegyen boxxert az úgyis törik:D akkor meg már inkább kattogjon picit, bár nekem azt se teszi
mindenesetre ez eddig messze a legtutibb villám ( volt pike meg stance flow is elõtte)

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

igen az :)

És h h az is kattog? :lick:

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 hozzászólás
igen az :)

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

nekem is marzoom van, van amikor kattog, van amikor nem.

Razosabb, technikasabb palyareszeken ha megyek utana nem csinalja, csak amikor "ellustul" :)

TripleEight? :D

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 hozzászólás
nekem is marzoom van, van amikor kattog, van amikor nem.

Razosabb, technikasabb palyareszeken ha megyek utana nem csinalja, csak amikor "ellustul" :)

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
a kattogás nemtudom,hogy mitõl van...:S;azt már megszoktam,hogy a rugó hozzáér a becsúszó belsõ falának,de a kattogásra nem jöttem még rá...boltban ahol vettem,ott se tudtak mit mondani rá,csak annyit,hogy használjam így...(én egy verseny után vettem észre ezt a kattogást...;más telóját is megnyomkodtam,akinek ilyen van,de nekik nem kattogott...:S)

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

hát hallod...lehet,hogy tényleg selejtet fogtál ki:( :confused: ...mennyi levegõt fujtál bele?neked nem volt 'kattogása'(mint amikor egy tollat kapcsolgatsz ki/be)?

Nem hinnem hogy tul fujtam volna, a gyari nyomasbol meg visza is engedtem egy keveset, hogy minel puhabb legyen. A kattogas az valoban megvolt neki, de ez mitol van ? Nekem azt mondtak, hogy az oszes ien. Ez is hibat jelenthet ?

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 hozzászólás

Sziasztok ! NAgyon nagyon szomoru lettem ma .... ongyilkossag kornyekez ... az 1 honapos Bomber Drop Off 4 hirtelen elkezdett mindenhol folyni . TEhat a bal oldali szar alul a csavarnal, folul a szimeringnel is folyik es egeszen folul a szelep kulso menetenel is folyik kicsit.:scared: Leginkabb a szimeringnel veszes. Ez igy kb 1 honap utan eleg gaz es nagyon fajdalmas. Durvulas keves volt vele, mar csak abbol is kifolyolag, hogy a vaz nem engedi meg, cserere szorul meg az is, ugyhogy ovatosan bantam vele. Es hogy ien hirtelen kezdte el meg hogy mitol folyik folul is a levego szelepnel ? :confused:nagyon nagy gaz. Lehet hogy total gyari selejtet fogtam ki ?:wtf::mad: Most egyelore nem a Marzocchit akarom hibaztatni, de e van ... visza kell vigyem, es ki kell varjam h mi lesz vele. De en ien hibarol , foleg enyi ido utan meg nem hallottam. Velemeny ?

nem fujtad tul a levegotartalyt? az ha szetnyomja a bejsejet attol folyhat.

Ismet egy pont ami miatt utalom a 21312425 helyen allithato, butykolheto telokat :(
888vf rlz, kemeny? olaj kifele, puha? olaj befele ( vagy ha nem eleg kemenyebb rugesz :) )

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Most nem mondod komolyan hogy tökegyszerre kezdett el három helyen folyni?
Ez elég valószínûtlen. Sok mindent nem tudsz kezdeni vele, gariba vissza.

Ez vagy gyári hibás ami 100% vagy otthon vmi nagyon ellett k**** rajta... :S

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
Most nem mondod komolyan hogy tökegyszerre kezdett el három helyen folyni?
Ez elég valószínûtlen. Sok mindent nem tudsz kezdeni vele, gariba vissza.

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Na azt hiszem akkor én leis mondok a 07-es Drop Off-ról... :wazuuup: :icon_evil

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás

hát hallod...lehet,hogy tényleg selejtet fogtál ki:( :confused: ...mennyi levegõt fujtál bele?neked nem volt 'kattogása'(mint amikor egy tollat kapcsolgatsz ki/be)?

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

miért akarja lecserélni? van vmi baja a Kingpinnek?

Sok neki a duplavállas... :D :)
Ennyit mondott...
De már ejtve az üzlet nem cserélek!

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 hozzászólás
hat nekem volt 2005 os, nah azert nem szabad penzt adni :(

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás
Hát én már probáltam egy haverom 2006os manitou utotunnigos kingpint és az nagyon szépen mozog, tehát nemtom hogy ez a csere a haverodnak miért jo, mert egy fasza villát cserélne egy elég közepesre...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
miért akarja lecserélni? van vmi baja a Kingpinnek?