Sziasztok ! NAgyon nagyon szomoru lettem ma .... ongyilkossag kornyekez ... az 1 honapos Bomber Drop Off 4 hirtelen elkezdett mindenhol folyni . TEhat a bal oldali szar alul a csavarnal, folul a szimeringnel is folyik es egeszen folul a szelep kulso menetenel is folyik kicsit.:scared: Leginkabb a szimeringnel veszes. Ez igy kb 1 honap utan eleg gaz es nagyon fajdalmas. Durvulas keves volt vele, mar csak abbol is kifolyolag, hogy a vaz nem engedi meg, cserere szorul meg az is, ugyhogy ovatosan bantam vele. Es hogy ien hirtelen kezdte el meg hogy mitol folyik folul is a levego szelepnel ? :confused:nagyon nagy gaz. Lehet hogy total gyari selejtet fogtam ki ?:wtf::mad: Most egyelore nem a Marzocchit akarom hibaztatni, de e van ... visza kell vigyem, es ki kell varjam h mi lesz vele. De en ien hibarol , foleg enyi ido utan meg nem hallottam. Velemeny ?
hát sztem tuti selejt
próbáld meg gariban kicserélni
nekem is uyganolyan telóm van és 110%ig megvok vele elégedve!
demost nehogymár vki emiatt ne veygen marzot de ha mégse vesz vegyen boxxert az úgyis törik:D akkor meg már inkább kattogjon picit, bár nekem azt se teszi
mindenesetre ez eddig messze a legtutibb villám ( volt pike meg stance flow is elõtte)