VéVé: rendicsek!

árban persze nemcsak relatív, hanem abszolút határ is van nálam, és kb az említett telók áránál húzódik

Szeretnék könnyíteni is a bicón, és a recon könnyebb, de tartok az alu becsúszóktól (nem kopnak nagyon? lehet hogy hülye kérdés..) , és a légrugózástól is...
szintén lehet, hogy hülyeség, de egy 30 ezres vázba csillagászati értékû telót amúgysem érdemes belerakni
szia! már nem lesz meg, mert megvettem, de a vaterán volt. persze gondolom másra gondoltatok, ez nem az idei xc700, hanem kb az elsõ szériás 50mm rugóúttal..de mivel nem dh/street/dirt-re kell nekem, bízom benne, hogy megteszi. azért csak egy marzocchi:)dobj egy linket légyszi, hogy hol láttál xc700-at elérhetõ áron.
biketigger:
nem, csak igazából ezeket láttam számomra elérhetõ áron...és egyikrõl sem tudok sokat, ezért kérdeztem. Kösz az infót az xc-rõl!
Amúgy könnyû embernek számít 67kg?
_daci_: kösz!
szerinted ez a 3 teló egy kategória ?sziasztok!
A kérdésem, hogy szerintetek egy marzocchi xc700-at, egy mozoz b200-at vagy egy mozo b500-at érdemes vennem? Estleg van-e valakinek tapasztalata valamelyikrõl?
Nekem igazából nem dirt/DH stb-re kellene, inkább kb 2/3 város 1/3 erdõs-hegyes vidékre..
köszi!
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Miert gaz egyebkent ha kicsit nagyobb elol a rugo ut ?ezesetben én hagynám a 150est benne.
"pont jó"
beatbox: milyen vázba lesz? az mennyit mozog?
Aha ... na kiraly, mert ettol feltem hogy az alu szar befolyasolhatja a mozgasat negativ iranyban. De ha nem ... jo kene legyen, elvileg ugyanaz kene legyen belulrol mint a drop off 4. Es nem kormanyporizek , hanem gurulok lefele meg ugralok lefele, meg ez azHát csak azért mert a szimplavállassal lehet kormánypörizni:P. De ha a több út miatt kéne akkor jó. Télleg nagy jól mozog, nem tûnik nála hátránynak az alu becsúszó.