Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.
Írta 2007. szeptember 23. - 14:07

Inkabb a vazhoz ragaszkodnek .
Mindig a sajat hibajabol tanul az ember. Most mar csak el kell valahogy adni.
koszi a valaszokat
Ha kesz a bico akkor dobok fel egy kepet ... ez lesz az elso ilyen .... nagyon varom.
Probalok nem tobb hulyeseget csinalni.
koszi sracok megegyszer
Zoli Scotland
Írta 2007. szeptember 23. - 13:58

The new XCPro2 is a thoroughbred race machine for 90-100mm travel forks, it has been developed and refined over 4 years of competition and race condition tested by our Kinesis UK race team producing some outstanding results.
ez egy XC versenyvaz. Reba, 32es 100mm-s fox, manitou R7, ilyesmi valo bele.
ha a villahoz ragaszkodsz, akkor meg ne ezt a vazat, hanem mondjuk ha mar Kinesis, akkor Pha5e.

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. szeptember 23. - 13:21

az úgy nem lesz jó összeállításSziasztok
Milyen ez az osszeallitas ???? Ehez a vazhoz lenne Marzocchi 2006 Drop Off 3
A vaz egy kinesis XCPro2-es.
Jo lenne ha valaki segitene mielott nagy baromsagot csinalok es hulyesegre koltom a nehezen megkeresett penzem.
A canga mindenes lenne varos , terep.
Koszontem
egy könnyû xc vázhoz egy 80-100 milit mozgó könnyû xc villa kell /rs reba, fox rlc, manitu r7, / nem egy átütõs enduro/fr teló.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. szeptember 23. - 11:52

A sebesség mindent megold.
Írta 2007. szeptember 23. - 11:06

segitsetek légyszi.
adott egy 1"-os villát fogadó cr-mo váz, amibe egy régebbi sid telót szeretnék berakni ami1 1/8-as .
megoldható egy nyak csere kissebbre normálisan vagy csak gányolás jöhet szóba? vagy van esetleg valami más megoldás?
köszi
Írta 2007. szeptember 23. - 09:16

Köszi! Akkor most kieresztem a szellemeket, mert most lett benne olaj cserélve. Én is vmi ilyesmire gondoltam.
Ja és hogy légtelenítsem? ELég ha kicsavarom, vagy nyomjam is össze a telót? Ha nyomajam, akkor mennyire nyomjam össze?
alaphejzetben terhelés nélkül kell kiengedni a levegõt
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2007. szeptember 23. - 01:11

Milyen ez az osszeallitas ???? Ehez a vazhoz lenne Marzocchi 2006 Drop Off 3
A vaz egy kinesis XCPro2-es.
Jo lenne ha valaki segitene mielott nagy baromsagot csinalok es hulyesegre koltom a nehezen megkeresett penzem.
A canga mindenes lenne varos , terep.
Koszontem

Írta 2007. szeptember 22. - 13:21

Ja és hogy légtelenítsem? ELég ha kicsavarom, vagy nyomjam is össze a telót? Ha nyomajam, akkor mennyire nyomjam össze?
Írta 2007. szeptember 22. - 13:19

Valaki meg tudná mondani, h a képen látható csavar mi célt szolgálna?
marzo villákon van a felgyülemlett levegõt ( ami miatt keményebb lesz a villa) kellemes sziszegés mellett ki tudod belõle engedni
asszem

legalábbis Shiveren igy volt
a szellemekkel vigyázz

fuck me, i'm famous!
Írta 2007. szeptember 22. - 09:58

Írta 2007. szeptember 21. - 22:47

Egy Asgard LX fully vázba 55kg-s hölgynek nézek vmi olcsó és alatt jól mozgó telót... (CC/AM-re, érzékeny legyen; nem árt ha nem dögnehéz)
Ócsóé' látok használtan Suntour XCR-t, 100mm+Lock; puhának elég puha; de 1-2 emberke azt írta rá hogy nehezen indul meg és nagyot 'üt' vissza (visszaút csilli hiánya). XCR75öt más alatt láttam, (75kg-s srác alatt) ott szépen mozgott.
J2/Dart2ben már van visszaútcsilli, de 55kg alatt nem nagyon fog megmoccani, az én 80kg-m alatt is so-so mozgott.
Gila-kban van amelyikben van asszem visszaút csilli, de nem tudom melyikben... (RA & TnL?)
Mit tudnátok még ajánlani; használt is jó... :prosze:
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. szeptember 13. - 13:53

2004-es Psylo XC villámhoz rugót keresek. Piros színû (70kg vagyok).
Elõre is köszi:
Csaba
20/204-2360
Írta 2007. szeptember 12. - 16:06

azért tûnik logikusnak az, hogy elõször a jobb oldalt húzod meg, mert így a lábat "ráhúzod" másik oldalra és így nem lötyög és nem kell nyomogatni sem a másik oldalról. de igazából szerintem teljesen mindegy, csak ne lötyögjön...

Írta 2007. szeptember 12. - 00:14

na most aztán öszezvaartatok

mindegy benne van...
kábelrögzítéssel vagyo kcak gondban és ki merem jelenteni hogy kész

travis tulaj egnap este óta

de lehet hogy elcsábulok egy viszonylag új Ti-Ni boxxerhez...
de nagyon szigorú lett a scott a feekte travissel

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. szeptember 11. - 22:55

irok egy oldalas postot oszt ez az össz reakció
ba**átok meg

modntam már hogy eladó a villám?

fuck me, i'm famous!
Írta 2007. szeptember 11. - 22:51

Írta 2007. szeptember 11. - 22:45

Melyik oldalról nézed a vellát, mert a manual tengely félig húz/bal oldal/tengely teljesen meghúz/jobb oldal sorrendet írt a rögzítésnél?
ez érdekes...
sala úr mondta a sorrendet és teljesen logikusnak is tûnik, ellenben a manuallal leírtakkal...
mindegy, a fene se tudja, de így mûködik

Írta 2007. szeptember 11. - 22:42

inkább nem okoskodom...
fáradt vagyok, majd holnap irok egy hosszabb szösszenetet
edit
erõt vettem magamon.
szóval
mindkét oldalon a 4 db rögzitõ csavarok lazák
kerék be
tengely be
bal oldali tengely végén lévõ csavar meghúz.
ezzel rögzitjük a kereket a bal szárhoz. Igen csak a balhoz. A jobb szár jobbra illetve az agyperemig el tud mozogni a tengelyen mivel a tengelyen lévõ peremmel huzod a baé szárhoz a kereket.
hasonlót képzelj el mint egy lefty
csavar felöli azaz bal 2 db rögzitõ meghuz
jobb szár az agyperemnek ütköztet tehát a két lábat egymás felé kell nyomni , közben 2db csavar meghuz
és örül
fuck me, i'm famous!
Írta 2007. szeptember 11. - 22:40