Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

trekergõ

trekergõ

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
szerintem ez a levegös tora tökéletes lesz, igazából annyira nem fontos a súly, 80kg vagyok,szal nem is az a pehelysulyu..a lényeg jó legyen :)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
80-ba már egy revelation is belefér bár az meg lehet hogy útügyileg kicsit sok lesz. de ha inkább olcsó legyen mint könnyû, akkor egyértelmûen tora.

trekergõ

trekergõ

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
köszi a segitséget,azt hiszem a tora lesz a gyöztes :)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
dart3at inkább felejtsd el. 50-80 közöttit irtál :) ennyiböl már simán kapsz egy megbízható jó villát. R7, recon, tora.... az elhangzottak közül sakkozz :D

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

ez a tora nem is rossz,a biker.hu-n egész jó áron is van, 67 körül. ez kormányról vezérelhetõ lock out-al van? nem nagyon értek hozzá :)

és a dart3ról vélemények?

Dart3 helyett inkább Tora... Igen a "pop lock" a kormányról zárást jelenti. Azon sem kell gondolkodnod, hogy 80 vagy 100mm verziót vegyél, mert a Tora (is) állítható rugóúttal rendelkezik.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.103 hozzászólás
RS ügyben érdemes benézni a zöld pontba is, most akciósan van sok villájuk.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

trekergõ

trekergõ

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
ez a tora nem is rossz,a biker.hu-n egész jó áron is van, 67 körül. ez kormányról vezérelhetõ lock out-al van? nem nagyon értek hozzá :)

és a dart3ról vélemények?

trekergõ

trekergõ

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
igen merev vázba kellene,egy trek 8500el szemezek épp. nem tudom hogy ehhez a 80 vagy 100 mm passzolna jobban.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

hello, 50-80 ezer körül milyen lockoutos villát éri meg megvenni,cc-re,maratonra.(nem vagyok gramm mániás,meg 20 kilos se)

Lehet ezt --> RS Tora vagy --> RS Revelation vagy --> Manitou R7 Super Lockout

Ezekrôl jókat olvashatsz itt a fórumon is. Rosszul nem jársz velük. Az árat Neked kell belôni, mennyi is szánsz rá, ahogy Rob is írja.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
50-80 az tág határ. 80-ba már majdnem beleférnek a felsõkategóriás villák, 50-ért pedig alig kapni valami tûrhetõt.
merev vázba kell? 80 vagy 100mm?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

trekergõ

trekergõ

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
hello, 50-80 ezer körül milyen lockoutos villát éri meg megvenni,cc-re,maratonra.(nem vagyok gramm mániás,meg 20 kilos se)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Faq, 120mm a polarx fejcsöve, kb 30mm a kormánycsapágy és 40-55mm a stucni, összesen 190-205mm hosszú nyakú telót érdemes nézned.

A sebesség mindent megold.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Nem lesz az nagy kunszt!:)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

Én reszelgetni szoktam ilyenkor.

Arra én is gondoltam, de nem tudom belevágjak-e, nehogy kárt tegyek benne....m :)
" A Cube el van vetve! "

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Azt vki megtudja mondani h 05 polarx vázba minimum mekkora nyakkal vegyek telót(használtban gondolkodok)?
Aki tudja köszi elõre a választ

magellán topikban esélyesebb hogy választ kapsz ;)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Én reszelgetni szoktam ilyenkor.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
bicajboltban :)
de nagyobb feladat a régit kivenni, nekem nem sikerült :o (szintén cápából)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Köszi, köszi. Sly! Nem tudod hollehet ilyen tüskét venni? Nem a hosszal van a gond, hanem a teló felé esõ résznél picit vastagabb....
" A Cube el van vetve! "

Faq

Faq

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Azt vki megtudja mondani h 05 polarx vázba minimum mekkora nyakkal vegyek telót(használtban gondolkodok)?
Aki tudja köszi elõre a választ

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
ha elég hosszú a csavar szerintem nem lesz gond. fõleg ha van rajta menetrögzítõ.