Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Please log in to reply
10976 replies to this topic

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

AValahol az is elmond vmit, h az R7-es a Torával meg a Reconnal van összehasonlítva. Egyfelõl, h drágák az RS-ek :D másrészt,
Persze, mindjárt itt az új SID meg az MRD R7, azok fordíthatnak a helyzeten.

Szvsz sztem Reconnal össze lehet hasonlítani.. az Új Sid meg nagyon is szimpi, bár sztem az ára már annyira nem lesz az.

fvili

fvili

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
hy vki segítsen nekem!Van egy 2007-es marzo dj 3-am 100mm-ert moccan és azt szeretném h 80mm-eres legyen hogy tudnám megcsinálni????:confused:

h0o2a7j6

h0o2a7j6

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 posts

sztem , ha nem legyilkolt abszolut az indiános a nyerõ

A Black lesz végülis, kíváncsi leszek rá, hogy egy levegõs villa után milyen!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Lehet hogy kinevettek, de melyiket lenne érdemesebb megvenni:

- Rock Shox J3, minimálisan használt

- 2005 ös Manitou Black Elit 80as használt, de nem legyilkolt, egy baja, hogy a rugóelõfeszítõs mûanyag kupak nem mûködik, Ezt lehet esetleg orvosolni?

A két telo azonos árban van.

Én A blackre gondolok, de a másikat sem írtam még le a minimál használat miatt.

sztem , ha nem legyilkolt abszolut az indiános a nyerõ
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

h0o2a7j6

h0o2a7j6

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 posts
Lehet hogy kinevettek, de melyiket lenne érdemesebb megvenni:

- Rock Shox J3, minimálisan használt

- 2005 ös Manitou Black Elit 80as használt, de nem legyilkolt, egy baja, hogy a rugóelõfeszítõs mûanyag kupak nem mûködik, Ezt lehet esetleg orvosolni?

A két telo azonos árban van.

Én A blackre gondolok, de a másikat sem írtam még le a minimál használat miatt.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Amikor pár éve a Shermant meg az X-vertet vettem, mindenki meg volt róla gyõzõdve, h sz@r, mert Manituo, most meg az a szél fúj, h ami Manitou, az jó. Valahol az is elmond vmit, h az R7-es a Torával meg a Reconnal van összehasonlítva. Egyfelõl, h drágák az RS-ek :D másrészt, sztem nincs olyan ember, aki ha választhat, Reba v Sid helyett R7-est tenne a gépébe.
Persze, mindjárt itt az új SID meg az MRD R7, azok fordíthatnak a helyzeten.

h0o2a7j6

h0o2a7j6

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 posts
Nem tudja valaki véletlenül, hogy a 2005-ös Black Elit FFD-s vagy TPC-s?

#Mod: megtaláltam, sajna FFD

Vélemény róla?

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

a kérdésemre nem válaszoltál.
egyikre sem.

igen volt rossz tapasztalatom manitou villával és több barátomnak is volt. illetve szervízben engem mindig lebeszéltek róla, pedig én is nézegettem magamnak.

az idei manitou villákat pedig még nem próbáltam. ha a versenyzõk nagy megelégedésre használják az r7-et, biztosan az is jó villa és nem is mondtam, hogy rossz...csak én jobbnak tartom a másik 2õt.

és nem ez volt az elsõ eset, hogy bármit jobbnak tartottál egy manitou villánál. (relic illetve slate kérdésben korábban)

az miért baj , hogy jobbnak tartottam egy másik villát egy manituo-nál? ettõl manitou gyûlölõ lettem? egyébként egy rossz szót sem írtam róluk...nekem ez a véleményem neked az, és ez nem baj. nem kell egyetértenünk.
jelenleg egy pike-om van, a következõ villám pedig valószínûleg egy marzo lesz, de amikor aktuális lesz, a manitoukat is meg fogom nézni.nem vagyok márkabuzi és se manitou se semilyen telómárkagyûlölõ, de nem is írtam olyat ami erre utalna...szóval nem értem mi a problémád

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

nem szándékosan írok akkor, ha manitou szóbakerül. nem akartam lefikázni, csak a másik 2 villát jobbnak tartom az r7-nél.

a kérdésemre nem válaszoltál.
egyikre sem.
de ha az nem elég neked, hogy van itt a fórumon is több elégedett R7 felhasználó, nézd meg a csömöri csapatot. a srácok 6 vagy 7 R7-be hajtottak egyenként 10.000 km-t. ha jól tudom, egyetlen garanciális probléma nem volt. persze jön a duma, hogy a szponzorált versenyzõ azzal megy amit adnak neki - nem ez a lényeg. hanem hogy egy év durva versenyhasználat sem fogott ki a villákon, se szimmering-csere, se olajköpés, se levegõ eleresztés. és azért a vélemények maradéktalanul pozitívak. (biztos én csak azt hallom....)

és nem ez volt az elsõ eset, hogy bármit jobbnak tartottál egy manitou villánál. (relic illetve slate kérdésben korábban)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

és reconba létezik ami nem poplockos?:D

létezik.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Igen. Sõt, még Pop Lock-os is van ! :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Atikaaa

Atikaaa

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
és reconba létezik ami nem poplockos?:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

pont ezért kérdeztem,mert sala emlegetett vmi másik kiegészitöt is,de akkor ha jol sejtem az a sima lockoutos telokra vonatkozik..remélem nem tévedek..

akkor rakd össze

ami erdetileg nem pop lockos ahhoz hiába veszel csak kart, disznek lesz jó a kormányra.....

Atikaaa

Atikaaa

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
pont ezért kérdeztem,mert sala emlegetett vmi másik kiegészitöt is,de akkor ha jol sejtem az a sima lockoutos telokra vonatkozik..remélem nem tévedek..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

hello!nekem olyan kérdésem lenne,hogy a poplock kar utolag bármelyik recon,reba teleszkóphoz vehetõ? és akkor csak a kar kell ugye?mármint semmilyen más kiegészítõ..

csak egy, azaz egy oldalt olvass vissza lécci....

Atikaaa

Atikaaa

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
hello!nekem olyan kérdésem lenne,hogy a poplock kar utolag bármelyik recon,reba teleszkóphoz vehetõ? és akkor csak a kar kell ugye?mármint semmilyen más kiegészítõ..

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nem vagyok egy pro rider [soooot...] de volt reconom, a legjobbik az osszes kozul, meg eleg sokat hasznaltam rebat is. most R7 van, es nem erzem ugy hogy vissza kellene sirnom a RS-okat. Persze jok, de igy kijelenteni hogy azok jobbak kicsit szamomra meredek.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

magoo látom ahol szóbakerül a manitou feltûnsz.
volt rossz tapasztalatod? próbáltad már az újakat?

nem szándékosan írok akkor, ha manitou szóbakerül. nem akartam lefikázni, csak a másik 2 villát jobbnak tartom az r7-nél.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
pontosan
uj mcd belsõ kell hozzá amiben van egy rugany ami alaphelyzetbe huzza vissza.

~ 18ezer jó magyar forint a karon tul....

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Fõleg, hogy kar nélkül nem lehet lockolni a telót csak akkor, ha olyan fajta, akkor viszont poplockkal nem lehet használni.

A sebesség mindent megold.