Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere #2.
Posted 2008. September 28. - 21:21
Posted 2008. September 28. - 21:19
Posted 2008. September 28. - 21:04
Posted 2008. September 28. - 21:04
Na jó még gondolkodok rajta. Úgyse most veszek még. Amúgy az én telom na az közelit az ipari hulladékhoz. Csak még mást is veszek is igy már szüküs lesz a keret , de még ki tudja mit hozz a jövõ.en tovabbra is azt mondom hogy ha lehetoseg van ra akkor inkabb Tora, mert ahhoz kepest az axel ipari hulladek, de ugy tunik hiaba mondunk barmit mert mar eldontotted mit akarsz. csak akkor azt nem tudom minek kerdezel... :wtf:
Posted 2008. September 28. - 20:53
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. September 28. - 14:34
Nem szoktam ugrálni. Kátyus utakon meg enyhe földutón szoktam menni. És 30ezer feletti összeget arra értetem ha az alatt nem lehet kapni értelmes telot. Axel elite jó lesz nekem ugygondolom.FFD= fluid flow damping, tehát "folyadék áramlásos csillapítás". szóval egy tök egyszerû visszaút csillapítás, amit lehet állítani.
vegyél egy torát, az az ugrálást is jobban bírja.
amúgy abból is van nem állítható 80mm-es meg 100-as is
Posted 2008. September 27. - 22:09
FFD= fluid flow damping, tehát "folyadék áramlásos csillapítás". szóval egy tök egyszerû visszaút csillapítás, amit lehet állítani.FFD-s az mit jelent? Valami jó féle? Amúgy azt szeretném hogy lasaban jöjjön vissza mint mostani telom. Mostani lemegy azt 3-or gyorsabban jön vissza. Eddig aki látta mind szóvá tette és igaz is hogy elég gyengén teljesít én érzem. Próbáltam haver Dart 2-jét és az már egész jó volt. Szerintem Axel elitet veszek. Valamér eladó azt mondta 80-as elég lesz. Nem áltam le vele vitatkozni de lehet hogy megkérdem majd a 100-as miért tartja soknak. Manitout ajánlotta de típusról nem beszéltünk.
vegyél egy torát, az az ugrálást is jobban bírja.
amúgy abból is van nem állítható 80mm-es meg 100-as is
Posted 2008. September 27. - 21:39
FFD-s az mit jelent? Valami jó féle? Amúgy azt szeretném hogy lasaban jöjjön vissza mint mostani telom. Mostani lemegy azt 3-or gyorsabban jön vissza. Eddig aki látta mind szóvá tette és igaz is hogy elég gyengén teljesít én érzem. Próbáltam haver Dart 2-jét és az már egész jó volt. Szerintem Axel elitet veszek. Valamér eladó azt mondta 80-as elég lesz. Nem áltam le vele vitatkozni de lehet hogy megkérdem majd a 100-as miért tartja soknak. Manitout ajánlotta de típusról nem beszéltünk.Telescope: Axel Compban nincs visszaút csillapítás, Elitbe már van, méghozzá FFD-s.
Posted 2008. September 27. - 21:23
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2008. September 27. - 20:08
visszakaptam garanciális javításból az 55öt. ezúttal patronos csillapítás helyett beraktak nyílt olajfürdõs csilit, aszonták jobb az. én ennek eleinte örültem is, mivel gondoltam h a nyílt olajos csillapítás csak jobb lehet.
beraktam a bicóba,a kkor mûködött viszonylag rendesen egy ideig, viszont pályán egyszercsak elment belõle a csillapítás, majd ismét elkezd mûködni, és ez így megy végig, és engem meg qrvára idegesített már.
mi lehet ennek az oka? lehet ezzel vmit csinálni? esetleg több olaj?
több ismerõs mondta lehet azért van mert levegõ megy át a csillapítórendszeren és azért van ez, viszont akkor ha egy ideig állna a villa, akkor utána normálisan újra mûködnie kéne, de van amikor a pályán bekapcsol néha.
esetleg vissza kéne vinni megint gariba? az a baj nincs kedvem megint 1 hónapot várni mire megcsinálják.
Posted 2008. September 27. - 19:39
Posted 2008. September 27. - 18:59
Sajna elkezdett kotyogni a boxxerem ;-( még nem szétesés-filling, de ha behúzom a féket és mozgatom, érezhetõ... Így szezon végére ez nem is lenne baj, de itt most még van a kék+ dh, utána volna még 1 dh-edzés, azután meg tervbe van véve egy saujhelyi kiruccanás... Sztetek biorni fogja, vagy csak a versenyre menjek?
Esetleg tud vki szerezni SOS-be becsúszóperselyt?
Posted 2008. September 27. - 18:57
Azért kell egyszerû teleszkóp mert haveroknak sora esnek szét a kûlünféle dolgaik a telon, hiába nem használják.Pl RS Judy-n kiugrott a lockout meg leesett a poplock azt szegény csomot bütykölte amire jó lett. Másén meg letöröt a rúgóút állitó kar.jobban jarsz egy toraval mint egy axel-lel. es nem mind 130-as, van 100-as is. az meg hogy allithato vagy nem... hat maximum nem hasznalod az allitokat. kesz. viszont erosebb, tartosabb, es szebben mozog mint barmilyen axel vagy dart
Posted 2008. September 27. - 13:43
RS torával az a gond hogy nem akarok 130-as telót és olyat se akarok amin állitható a rúgóút. Nekem egyszerü teló kell. Nem kell lockout meg poplock max visszaút csillapitás de az se muszály hogy legyen.
jobban jarsz egy toraval mint egy axel-lel. es nem mind 130-as, van 100-as is. az meg hogy allithato vagy nem... hat maximum nem hasznalod az allitokat. kesz. viszont erosebb, tartosabb, es szebben mozog mint barmilyen axel vagy dart
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. September 27. - 11:16
Posted 2008. September 27. - 11:03
Posted 2008. September 27. - 10:57
RS torával az a gond hogy nem akarok 130-as telót és olyat se akarok amin állitható a rúgóút. Nekem egyszerü teló kell. Nem kell lockout meg poplock max visszaút csillapitás de az se muszály hogy legyen.de ha max 40, akkor annyiért van rock shox tora.
Posted 2008. September 27. - 10:49
Igen használtról is lehet szó.Axel elite-ba van álitható visszaút csilapitás? Comp-ba is van?Ezek közül akkor már az Axel Comp. Volt, és jó teló.
Használt jöhet szóba?
Posted 2008. September 26. - 21:53
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2008. September 26. - 20:13
Használt jöhet szóba?
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960