Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

Dobbs

Dobbs

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás

Debbs; azt a 2 csavart nem kell kivenni. Félig kitekered, gumikalapáccsal beütöd, aztán veszed ki. És már le is jön a láb.

Hát elég sokat ütöttem csóri telót:) Valamit mentek be a csavarok, de csak nem jött le a láb. Na meg a menetek kezdenek szétjönni. Sala-val beszéltem privátba, azt mondja nem kell hozzá levenni a lábat, anélkül is kijön a rugó, felülrõl. Ha lesz idõm még próbálkozom, aztán majd kérdezek.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
:-x

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nem minden villánál van igy.
rst-hez kell a hosszú imbusz pl.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Debbs; azt a 2 csavart nem kell kivenni. Félig kitekered, gumikalapáccsal beütöd, aztán veszed ki. És már le is jön a láb.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás

XVII. kerület. De akkor jól gondolom hogy imbuszos lehet?!

Jól gondolod. Mondom. Vidd be Salához.
(remélem sala nem bánja hogy ennyire ajánlom :D)

Invi_08

Invi_08

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Helló srácok!
Szeretnék tanácsot kérni!Van egy Manitou stance static 2006-os villám, ami minden élethelyzetben másképp mozog....Van hogy szép puhán és van amikor egészen bekeményedik.A kérdés igazábol ez volna hogy mitõl lehet eza jelenség és mi rá a megoldás?(ja ez nem az idõjárástól függ).Esetleg egy olajcsere kéne neki?jah és a bal lábon néha kijön vmi fehér zsírszerû anyag...Ez normális?
plz adjatok pár jó tippet!
Üdv:Zoli

Dobbs

Dobbs

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás

Dobbs: Bár nem tudom merre laksz,de sala tud ebben segíteni. Neki van ilyenhez szerszáma. Pontosabban a hosszú imbuszra gondolok.

XVII. kerület. De akkor jól gondolom hogy imbuszos lehet?!

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
Dobbs: Bár nem tudom merre laksz,de sala tud ebben segíteni. Neki van ilyenhez szerszáma. Pontosabban a hosszú imbuszra gondolok.

Dobbs

Dobbs

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Ma próbáltam szétkapni a telót. Hát így elsõre nem jött össze. Lecsavartam az alsó két anyát ami a kerékcsavaroknál van. Gondolom az a rugókat rögzíti. De nem jött szét. Aztán rájötem hogy bele kéne nyúlni felülrõl a villába hogy ki tudjam csavarni a rugót. Kéne valami hosszú szerszám, nem tudtok valamit? Mintha imbusz kulcsnyílása lenne, esetleg veszek egy hosszú hatlapfejû csavart?!

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

szerinted a merevfarúmban miért nincs teló ?
na azért nem vettem meg
de Te ismerted azt is amirõl beszélek...:)

és hogy szerettem:D
tökéletes párja volt a váznak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

akkor miért nem vetted meg 2 hete az apróban 60-ért?:)
(bár az rlc volt)

szerinted a merevfarúmban miért nincs teló ?
na azért nem vettem meg
de Te ismerted azt is amirõl beszélek...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

mai napig sajnálom azt a telót..

akkor miért nem vetted meg 2 hete az apróban 60-ért?:)
(bár az rlc volt)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

de a pike-od nem levegõs ugye ? :)

bár öszintén szólva mikor a pike-om meg a 03-as f100RL-em volt párhuzamosan akkor határoztam el hogy ezentúl ha lehet csak foxom lesz..mai napig sajnálom azt a telót..

Természetesen rugós. :)

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás
de a pike-od nem levegõs ugye ? :)

bár öszintén szólva mikor a pike-om meg a 03-as f100RL-em volt párhuzamosan akkor határoztam el hogy ezentúl ha lehet csak foxom lesz..mai napig sajnálom azt a telót..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A Pike-ot nagyon jól lehet hangolni, de ha kicsit belenyúlnál a rókába, az se lenne rossz.:)
Nálam a 36-os VAN R "róka" az etalon - eddig.:D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ma is arra a megállapításra jutottam, hogy a pike-om agyonveri mozgásban az f100 rl-emet, még úgyis, hogy most a fox így kopott szimmeringekkel
mozog a legszebben.
Nem a foxot akarom lehúzni, csak a pike-om mozog nagyon szépen.

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás
semmi hamisítás nincs benne, egyszerûen rendel a deka a spinnertõl mondjuk 10000 db x tipusu villát, rockrider felirattal y színben .....és lehet a spinnernek van pl 8 féle aftermarket villája amit saját néven forgalmaznak meg van még mondjuk még 25 féle oem amit a vevõ igényei szerint matricáznak és szineznek...

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
A Spinner gyártja a Decának, saját névre matricázva.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Dobbs

Dobbs

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Köszi a hozzászólásokat a "telópuhítással" kapcsolatban. Esetleg tudtok mondani olyan helyet ahol tudnék vásárolni ilyet pl hogy rugó telóba?
Mert nyilván bármilyen bringás boltban ilyet hiába keresek. A XVII. kerületben lakom, de bármilyen Bp-i bolt szóba jöhet.
Néztem amúgy a Spinner oldalát, háát szerintem a rockrider ezeket úgymond hamisítja vagy én nem tudom...

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
vagy megnézni milyen rugó van benne és ha találsz a többi gyártónál olyat puhábba megveszed.