Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

Nem tudod véletlenül, h kb mennyibe fognak kerülni?

fu nem emléxem, pedig láttam árlistát

asszem a team lesz lényegesen drágább mint most
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
Nem tudod véletlenül, h kb mennyibe fognak kerülni?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

feher 100mm-s telot akar, mutattam parat :)

ez igaz

bár jövö évi reba biztos lesz fehér (piros csikkal, már feltéve hogy a váz piros)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
feher 100mm-s telot akar, mutattam parat :)

esetleg fekete Reba plusz a jo oreg radiatorzomanc :D

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

[]http://www.chainreactioncycles.com/Images/Models/Original/21346-1.jpg[/IMG]

minute elite 100mm

vagy

[://www.chainreactioncycles.com/Images/Models/Original/20166.jpg[/IMG]

Corsa SL WC

sztem 90 kg alá egyiket sem kéne eröltetni
a marzót semmiképp sem -ideik hulladék minõségérõl nem beszélve-

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Feltöltött kép

minute elite 100mm

vagy

Feltöltött kép

Corsa SL WC
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás
+ az RLC-nél tudod állítani hogy mennyire mozogjon lockolva (mint a RS-nál a floodgate) , az Rl nagyjából full kemény lock. illetve elvileg az RL oem villa azt hivatalosan nem nagyon lehetne kapni bolti kisker forgalomban (online sem)

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Köszi!

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

Köszi ! Már nézegettem mindkettõt, sõt, már a boltos sráccal is levelezgettem fox ügyben. :)
A SID alám vékonyka lenne, pedíg kinézetre nagyon bejövõs...

Foxnál mi a difi az RL és RLC között ?

http://forum.bikemag...4&postcount=436

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás

09' RS SID, poplockos
http://speed-way.hu/...D=232&katID=257

08' Fox F100 RL, nincs poplock, le kell nyúlnod a lockoláshoz :), de az legyen a legkisebb bajod...

Edit: Látom Tigger írt közben :) Érdemes a Te súlyodhoz megvárni az átütõs RS és FOX-okat.

Köszi ! Már nézegettem mindkettõt, sõt, már a boltos sráccal is levelezgettem fox ügyben. :)
A SID alám vékonyka lenne, pedíg kinézetre nagyon bejövõs...

Foxnál mi a difi az RL és RLC között ?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

Oksa, csak azok között nem nagyon találok kormányról lockolhatót. Ott nem divat, vagy ahhoz nem kell ? Bocsi, de nem értek hozzá.
Példának okáért ezt nézegettem, csak hát ez is fekete...

http://bike-componen...1922074a94a0202

foxból is van "távírányítós" csak sokkal drágább, annyit nem ér az a kormánykapcsoló

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

Hello!

A segítségeteket kérném. Ajánljatok légyszi valami telót a Specialized S-Works vázamba. Levegõst szeretnék, lehetõleg kormány lock is legyen hozzá, legyen fehér verziója, és 100 ezer körül legyen (vagy picivel felette).
Nézegettem Rock Shox Rebát, de nem igazán találok jó árban. Pedíg az idei eléggé bejönne.
Foxok között is nézelõdtem, de ott nem igazán találtam bele illõt, fõleg nem ennyi pénzért. Persze lehet, hogy lenne, nem igazán értek hozzá....
Ajánljatok légyszi valami jó vételt, lehetõleg webshop-ból.

Ja és még egy info. A fejcsõ szerint max 100mm-es villa illene bele...

Köszi elõre is a segítséget !

09' RS SID, poplockos

08' Fox F100 RL, nincs poplock, le kell nyúlnod a lockoláshoz :), de az legyen a legkisebb bajod...

Edit: Látom Tigger írt közben :) Érdemes a Te súlyodhoz megvárni az átütõs RS és FOX-okat.

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Oksa, csak azok között nem nagyon találok kormányról lockolhatót. Ott nem divat, vagy ahhoz nem kell ? Bocsi, de nem értek hozzá.
Példának okáért ezt nézegettem, csak hát ez is fekete...

http://bike-componen...1922074a94a0202

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

Azért nem teljesen. Rebát például találtam külföldi oldalakon, de sajna a nekem tetszõ (és megfizethetõ) változatok mind feketék egyelõre.
Foxot mostanában kezdtem nézegetni. Amúgy melyik a jobb teló, max 150 ezer magasságában ? Mivel 90 felett vagyok, nekem nem a súly, ami igazán számít. Lehet 1,6-1,8 kiló is , csak bírja a strapát ...

fox, de majdnem olyan jó a reba is, (kategóriában a legszebben mozgó és legmerevebb telók) meg lehetne még az új sid de azt ilyen súlyhoz már nem annyira kéne. ha igazán jót karsz akkor várj kicsit és vagy 09-es 20 milis átütõ tengelyes reba vagy 15 milis tengelyes fox.

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Azért nem teljesen. Rebát például találtam külföldi oldalakon, de sajna a nekem tetszõ (és megfizethetõ) változatok mind feketék egyelõre.
Foxot mostanában kezdtem nézegetni. Amúgy melyik a jobb teló, max 150 ezer magasságában ? Mivel 90 felett vagyok, nekem nem a súly, ami igazán számít. Lehet 1,6-1,8 kiló is , csak bírja a strapát ...

mivel a 2 legjobbat már kilõtted így nehéz lesz....

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

Hello!

A segítségeteket kérném. Ajánljatok légyszi valami telót a Specialized S-Works vázamba. Levegõst szeretnék, lehetõleg kormány lock is legyen hozzá, legyen fehér verziója, és 100 ezer körül legyen (vagy picivel felette).
Nézegettem Rock Shox Rebát, de nem igazán találok jó árban. Pedíg az idei eléggé bejönne.
Foxok között is nézelõdtem, de ott nem igazán találtam bele illõt, fõleg nem ennyi pénzért. Persze lehet, hogy lenne, nem igazán értek hozzá....

mivel a 2 legjobbat már kilõtted így nehéz lesz....

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Hello!

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
http://www.sram.com/...ID=1&subcatID=1
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Greg21

Greg21

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás
helló!
én is szeretnék olajat cserélni boxxer team telómba, milyen olyajat javasoltok bele, úgy értem milyen sûrûségût? És mennyi olajat öntsek bele lábanként?
A Dög!!
Az udvariasság annyit ér mint matekban a 0, de mindenhol értéket k]épvisel.

Dobbs

Dobbs

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Sziasztok,

Sikerült szétkapni a telómat. Most az lenne a kérdésem hogy milyen kenõanyagot ajánlotok az összerakáshoz? Ami van otthon az egy teflon spray
és van MOL Litium bázisú zsír. A teflon sprayt sokan dicsérik de nem hiszem hogy elég vastag lenne ide:( Meg gondolom gyárilag sem véletlenül lett zsírral összerakva. Talán csillapító szerepe is van?!