Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere #2.
Posted 2008. November 08. - 21:52
Végy Launchot, ha tárcsás vagy. Olcsó, és masszív darab.
Én mást nem tudok mondani.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2008. November 08. - 21:43
Tanácsot szeretnék kérni. Komolyabban idén áprilisban kezdtem kerózni, mikoris vettem egy Kellys Quartz bicajt. Egy hete nem vett észre egy autós és kénytelen voltam árokba "menekülni", eredménye a RST Gila TnL teló külsõ szárait összekötõ boltíves valami egyik ágának eltörése lett. Kicsit megdöbbentem, mert ennél többet vártam volna.
Azt nem tudom, hogy lehet-e garanciába reklamálni a törés miatt, vagy be kell nyelni az esemény következményeit.
Tudom, hogy van teló töréses topic, de mint látom 2003 óta nem nagyon van forgalom ott.
Elõre is köszönöm a segítséget ill. tanácsot.
Posted 2008. November 08. - 15:36
Vargánya (ami amúgy egy gombafajta) polgári nevén Varga Zoltán többszörös válogatott országúti versenyzõ, és '94 óta a Velotrade (jelengel Paul Lange Hungary) QC managere. több villát szedett szét és rakott össze mint ahány kilicset megfogtál. csukott szemmel rak össze atomjaiból egy nyolcas agyváltót, és fejbõl mondja, hogy egy '96-os STX hátsóagyba jobb oldalra milyen cikkszámú kónusz kell. nem sok ember él kishazánkban, akinek úgy lehet adni a szavára, mint az övére shimanoval és manitou-val kapcsolatos technikai kérdésekben.Van ez így. Node, VV akkor kérlek javíts ki had tanuljak ebbõl.
mod.: Valóban nem tudom. Ezért is mondtam hogy kérlek világosíts fel. Sajnos még nem tudok mindent. Reméltem elárulod.
ennek ellenére sem hiszem azt, hogy jó választás motorolaj teleszkópba.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. November 07. - 22:58
Posted 2008. November 07. - 22:40
Posted 2008. November 07. - 22:24
és mik a tünetek?
nekem úgy rémlik hogy ilyenkor belassul a teló:chin:
annyi biztos, hogy ha túl koszos az olaj(mert gondolom nem patyolat tiszta másfél év után), akkor jobban koptatja a belsõ alkatrészeket és a becsúszót.
egy biztos, nem kell(szabad) tõle sajnálni az olajat, mert lételeme:D
Posted 2008. November 07. - 22:20
Durung forever!
Posted 2008. November 07. - 22:08
Posted 2008. November 07. - 22:08
másfél éve nem cseréltem a gáz?
Gondolom a z1-be. Abba annyira nem, de azér amint tudod cseréld ki.
Általában a Marzók tovább bírják egy adaggal.
Ja és motorexet tegyél bele(mocisboltba kapható)
Posted 2008. November 07. - 22:07
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
Posted 2008. November 07. - 22:03
Posted 2008. November 07. - 22:02
Posted 2008. November 07. - 21:59
Posted 2008. November 07. - 21:56
én a Manitouban 1-3 havonta cseréltem(mert ilyen idõközönkét kellett pucolni a becsúszó kopása miatt:D).
Posted 2008. November 07. - 21:46
Posted 2008. November 07. - 21:24
Egyébként lehet még telóolaj kerül bele, most találkoztam Robbal, és azt mondta nekem, benzinkúton van tán MOL telóolaj. Valamelyik nap megnézem.
Posted 2008. November 07. - 20:46
CJ-nek amúgyis tökmindegy
úgyis darabora töri azt a telót ugrálás közben...
R7-nel ugrálni, mivaaa?:wtf:
De biztos nem ugrálni használja:D
Posted 2008. November 07. - 20:42
Mennyi idõs az a R7?
Mer' gondolom a motorolaj károsító hatása nem úgy jelentkezik, hogy beletöltöd, másnapra meg szétrohad benne minden.A bajt már csak akkor veszed észre, amikor már tökmindegy.
)
CJ-nek amúgyis tökmindegy
úgyis darabora töri azt a telót ugrálás közben...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2008. November 07. - 20:29
Nálunk itthon van annyi motorolaj, hogy ne akarjak venni telóolajat.
R7-be meg motorolaj ment, més Vargánya is áldását adta rá.
Mennyi idõs az a R7?
Mer' gondolom a motorolaj károsító hatása nem úgy jelentkezik, hogy beletöltöd, másnapra meg szétrohad benne minden.A bajt már csak akkor veszed észre, amikor már tökmindegy.
Amikor én is nagy nyugalommal töltögettem a Blackbe, fingom nem volt róla, hogy ez nem a legjobb.Ugyanakkor nem vettem észre én sem semmit, hogy baja lenne...sõt, még most is mûködik:D
Ja, nekem a bicajboltosok ajánlották...
Tehát én hiszek Salá[ék]nak, és nem barmolok.
ez sose baj:)mindenkit ugy kezel mintha jo ismerõse lenne....ez CJ