Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

doncsacsa

doncsacsa

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Hali!

Valaki tudna segíteni abban, hogy egy rock shox recon 351-esnél ami zsír új, beszerelés után az elsõ kb. 3mm utat kottyanva teszi meg, hogy ez normális vagy nem?Bringázás közben amikor márt rajt van a sújom a kormányon ezt a kis távolságot alapban lenyomom akorr márt nem veszem észre csak ha leszállva kézzel picit lenyomom a kormányt.
kössz!

xotom

xotom

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás

ha van esze a kereskedõnek egybõl hozzánk hozza, ugyis mi vagyunk az rst forgalmazók.
ezért kértem a képet, hogy lássam van-e értelme boltba küldeni a srácot, vagy a vargánya úgyis elutasítja. ha nagyon látszik a balesetbõl adódó törés, akkor nyilvén nem garanciális, de ha ezen a helyen eltört volna rendes használat mellett is, akkor van esély a cserére.

A fotók itt találhatók:

http://data.hu/get/8...8/telo.zip.html

Szegény biciklim is olyan lehangolt hogy nem használom.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Legyünk pontosak! A "manual" négy nyelvû (angol/olasz/francia/német), és a 14-15. oldalon egyértelmûen ott vannak a megfelelõ nyomásérték testsúlyhoz arányosan.

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 hozzászólás

Bár ez inkább szerviz manual, de talán tudod használni: http://www.endurofor...2marathon_s.pdf :)

Köszönet, bár sajna ebben sincsen benne a levegõ nyomás értékek :( de azért tudom használni:)

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 hozzászólás

Hi all!
Nem tudja valaki hogy honnan lelhetnék fel Marzocchi MARATHON S 2002-es villához emberi nyelven íródott használati útmutatót? Olasz van a gyártó honlapján, de inkább angol kellene, netalántán magyar.

Bár ez inkább szerviz manual, de talán tudod használni: http://www.endurofor...2marathon_s.pdf :)

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 hozzászólás
Hi all!
Nem tudja valaki hogy honnan lelhetnék fel Marzocchi MARATHON S 2002-es villához emberi nyelven íródott használati útmutatót? Olasz van a gyártó honlapján, de inkább angol kellene, netalántán magyar.

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

az a baj a kellys nem a gördülékeny és jó garis ügyintézésérõl híres.(még a teljesen 1értelmû jogos garis ügyintézés is elég nyögvenyelõs náluk) tehát lehet egy normális kereskedõ egy magellan bringánál simán legariztatná neked ezt a telót, tótóknál én nem sok esélyt látok rá. de azért remélem tévedek.

ha van esze a kereskedõnek egybõl hozzánk hozza, ugyis mi vagyunk az rst forgalmazók.
ezért kértem a képet, hogy lássam van-e értelme boltba küldeni a srácot, vagy a vargánya úgyis elutasítja. ha nagyon látszik a balesetbõl adódó törés, akkor nyilvén nem garanciális, de ha ezen a helyen eltört volna rendes használat mellett is, akkor van esély a cserére.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

Marzo 66-hoz ki milyen olajat ajánlana?

az elõírt 7.5ös miért nem jó? Típusból meg motorex. Nekem azzal "jó" volt:D

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Marzo 66-hoz ki milyen olajat ajánlana?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

Kerestem a törésnél anyaghibát, zárványszerû dolgot, de a tárolóban nagyon rosszak a látási körülmények. Holnap jobban felkészülök és viszem a fotóapparátot is, és utána tudok képet dobni. Elõször telefonon érdeklõdök a bolttól, mert nagyon messze lakom tõlük.

az a baj a kellys nem a gördülékeny és jó garis ügyintézésérõl híres.(még a teljesen 1értelmû jogos garis ügyintézés is elég nyögvenyelõs náluk) tehát lehet egy normális kereskedõ egy magellan bringánál simán legariztatná neked ezt a telót, tótóknál én nem sok esélyt látok rá. de azért remélem tévedek.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

xotom

xotom

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás

egy próbát megér (vidd vissza a boltba)
kép lehet jól jönne most hogy néz ki.

Kerestem a törésnél anyaghibát, zárványszerû dolgot, de a tárolóban nagyon rosszak a látási körülmények. Holnap jobban felkészülök és viszem a fotóapparátot is, és utána tudok képet dobni. Elõször telefonon érdeklõdök a bolttól, mert nagyon messze lakom tõlük.

xotom

xotom

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás

Most nem úgy érzed de neked nagy szerencséd volt. Sokkal komolyabb bajod is lehetett volna. A telóval ne foglalkozz, az egészséged a fontos.
Ez téged nem vígasztal de én csak a városban borúltam 1et Szept. végén és úgy néz ki, idén már nem ûlök bringára.

A körülményekhez képest szerencsésen valóban viszonylag egészben maradtam. Tört egy telóm, elveszett egy másik telóm (sonyericsson w660i). Az igazság az, hogy a csuklóm miatt eszembe sem jut a kerózás, és jön a rossz idõ is. Most azt bogarászom, hogy milyen telót vegyek a röcögébe. Gyüjtögetek télen, aztén tavasszal összerakatom a gépet.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Egy kb 2 méter mély meredek oldalú árok bolt, és beleszálltam rendes sebességgel. Az alján a keróval átbukfenceztem, spd miatt jött rám a bicaj. Alig tudtam kiszabadulni a bicajból, és kimászni az árokból. A bicajra "all muontain" van írva, igaz, hogy gyakorlatilag aszfaltonhajtok, de viccesnek találom, hogy egy mtb ennyitõl összetörik.

egy próbát megér (vidd vissza a boltba)
kép lehet jól jönne most hogy néz ki.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.674 hozzászólás
Most nem úgy érzed de neked nagy szerencséd volt. Sokkal komolyabb bajod is lehetett volna. A telóval ne foglalkozz, az egészséged a fontos.
Ez téged nem vígasztal de én csak a városban borúltam 1et Szept. végén és úgy néz ki, idén már nem ûlök bringára.
Marci

xotom

xotom

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás

figyu azért ha elkapsz bármivel egy meredek oldalú árkot ,( komoly sebességgel) akkor örülj, hogy egyben vagy...lehet, ha rosszabbul jön ki a dolog a karod törik vagy lábad..

Törés nem is, de jobb csukló és kisujj, valamint 2-es borda zúzódás, kisebb nagyobb horzsolások, sisak repedés. Ennek nem tudtam örülni, de amikor észrevettem a teló törést, na az betette a kaput rendesen.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Egy kb 2 méter mély meredek oldalú árok bolt, és beleszálltam rendes sebességgel. Az alján a keróval átbukfenceztem, spd miatt jött rám a bicaj. Alig tudtam kiszabadulni a bicajból, és kimászni az árokból. A bicajra "all muontain" van írva, igaz, hogy gyakorlatilag aszfaltonhajtok, de viccesnek találom, hogy egy mtb ennyitõl összetörik.

figyu azért ha elkapsz bármivel egy meredek oldalú árkot ,( komoly sebességgel) akkor örülj, hogy egyben vagy...lehet, ha rosszabbul jön ki a dolog a karod törik vagy lábad..

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás

A bicajra "all muontain" van írva, igaz, hogy gyakorlatilag aszfaltonhajtok, de viccesnek találom, hogy egy mtb ennyitõl összetörik.

POD szerintem... :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

xotom

xotom

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás

kifejtenéd kicsit bõvebben az árokba menekülés fogalmát?

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
Kösz Rob! Ma is okosabb lettem ;)
Ettõl függetlenül még mindig egyetértek az utolsó mondtatoddal. A motor olaj motorba.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Komolyabban idén áprilisban kezdtem kerózni, mikoris vettem egy Kellys Quartz bicajt. Egy hete nem vett észre egy autós és kénytelen voltam árokba "menekülni", eredménye a RST Gila TnL teló külsõ szárait összekötõ boltíves valami egyik ágának eltörése lett. Kicsit megdöbbentem, mert ennél többet vártam volna.
Azt nem tudom, hogy lehet-e garanciába reklamálni a törés miatt, vagy be kell nyelni az esemény következményeit.
Tudom, hogy van teló töréses topic, de mint látom 2003 óta nem nagyon van forgalom ott.
Elõre is köszönöm a segítséget ill. tanácsot.

kifejtenéd kicsit bõvebben az árokba menekülés fogalmát?