Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Please log in to reply
10976 replies to this topic

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

VV linkelte korabban ezt: http://smartbikepart....php?itm=FK4926
a dollar meg igen magas arfolyamon van.
se CRC-n, se bike-components.de-n nem talaltam. egyeb otlet esetleg?

edit: CRC-n van megis, beneztem. itt kulon van also-felso persely. nekem vajh mindketto kell? basszus ez meg igy is draga...

csak felsõk, alsó nem cserélhetõ és nem is sérül

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
VV linkelte korabban ezt: http://smartbikepart....php?itm=FK4926
a dollar meg igen magas arfolyamon van.
se CRC-n, se bike-components.de-n nem talaltam. egyeb otlet esetleg?

edit: CRC-n van megis, beneztem. itt kulon van also-felso persely. nekem vajh mindketto kell? basszus ez meg igy is draga...

----

FÁJVÓ

----

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
milyen arfolyamarak? 300ft-ert kapsz egy angol fontot. akinek van egy kis esze most vasarol a CRC-rol

[ha holnap meg lejjebb megy azt ugye nem tudhatom]
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
Nem tudja esetleg valaki, hogy pike-hoz itthon lehet-e valahol perselyt szerezni? a biker-nel nincs, kulfoldrol hozatni ilyen arfolyam mellett pedig draga, gondoltam hatha tud valaki elfekvo darabrol.
koszi

----

FÁJVÓ

----

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

150-é van az apróban egy 36RC2....

láttam... csak kellene még 3 centi nyak neki. egyébként már itthon lenne kb.

robnak: akkor valószínû kelleni fog, ha nem lesz elmebeteg ára. elmebetegen a olcsó azért lehet :D ezek az új manitouk mennyire megbízhatóak? ahova járni szoktam bringás boltokba, nem voltak elájulva tõle. bár lehet, hogy csak a régi rossz tapasztalatok beszélnek belõlük.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ja, az zavart meg, hogy hasonlo a taviranyito mint az IT-s villakhoz van. kozelrol nem figyeltem meg, azt felteteleztem hogy az is az.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,271 posts

hát,én nem találkoztam ezen a villán a rugóútállítás lehetõségével. ami ezen arany színû kis basszantyú, az a tpc kompresszió állítója.
de ha sala meg tudja hekkelni, nekem az is jó.

rs lyrik 2step ami jó lenne még, papíron még jobb is mint a fox 36,mert van rajta floodgate,úgyhogy elvileg le is lehetne zárni eléggé. ez a mission control jó dolognak tûnik. cask ne lenne ilyen rohadt drága az a villa... bár a foxnál még mindig 30cal olcsóbb.

150-é van az apróban egy 36RC2....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nincs IT-s nixon.
minute-bõl viszont lesz jövõre fekete, ha kell egy ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

nixonbol is van IT

http://www.tredz.co....-Fork_17194.htm

hát,én nem találkoztam ezen a villán a rugóútállítás lehetõségével. ami ezen arany színû kis basszantyú, az a tpc kompresszió állítója.
de ha sala meg tudja hekkelni, nekem az is jó.

rs lyrik 2step ami jó lenne még, papíron még jobb is mint a fox 36,mert van rajta floodgate,úgyhogy elvileg le is lehetne zárni eléggé. ez a mission control jó dolognak tûnik. cask ne lenne ilyen rohadt drága az a villa... bár a foxnál még mindig 30cal olcsóbb.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nixonbol is van IT

http://www.tredz.co....-Fork_17194.htm

RAUH-Welt
B E G R I F F

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

erre pike utan en is rajottem. ezen szempontok alapjan a nixon es a minute volt a legjobb valasztas, csak mindkettot kellett vetel utan tuningolni. viszont konnyuek, erosek, relative sokat mozognak a sulyukhoz kepest, atutotengely, es taviranyitoval leultetheto. ja 32mm es PM-es fek ofkorsz.

ha nixonból van ültethetõ, ugyan súgd már meg, hogy melyik az, mert akkor azt veszek. ami nagyon tetszik, az a magura thor illetve wotan, de annyi pénzbõl inkább foxot veszek, annak legalább félórás közelségben van rendes szervize, nem fényévnyire. ha minutebõl beszerezhetõ absolute csillapításos, IT-s, fekete verzió, akkor annak lehet, hogy eléggé tudnék örülni:) nixonnak meg még inkább.

gakos: a plusz egy-két centi csodát valóban nem fog tenni, de azért az is számít, hogy nem esik orra rögtön a bringa, így egy kicsit alacsonynak érzem az elejét.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

oszt aaa vízbû' veszi ki a zokszigént.

pike-kal egyenlõre tûrhetõ a speci, tegnap tanulás helyett kimentem egy körre. ez alatt a kör alatt két dolog derült ki. az egyik, hogy az útállítás _nagyon_ kell fölfele. a másik, hogy a 140mm kicsit kevés lefele. úgyhogy az ideális villa per pill így néz ki: 150-160mm út, 20mm-es átütõtengely, talas vagy it rendszerû rugóútállítás, jófajta csillapítás, esetleg lock, pm fékrögzítés, min 32-es becsúszók, max 2,5kg súly. megbízható mûködés mellett.
tudom, sok a bajom

erre pike utan en is rajottem. ezen szempontok alapjan a nixon es a minute volt a legjobb valasztas, csak mindkettot kellett vetel utan tuningolni. viszont konnyuek, erosek, relative sokat mozognak a sulyukhoz kepest, atutotengely, es taviranyitoval leultetheto. ja 32mm es PM-es fek ofkorsz.

RAUH-Welt
B E G R I F F

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

pike-kal egyenlõre tûrhetõ a speci, tegnap tanulás helyett kimentem egy körre. ez alatt a kör alatt két dolog derült ki. az egyik, hogy az útállítás _nagyon_ kell fölfele. a másik, hogy a 140mm kicsit kevés lefele. úgyhogy az ideális villa per pill így néz ki: 150-160mm út, 20mm-es átütõtengely, talas vagy it rendszerû rugóútállítás, jófajta csillapítás, esetleg lock, pm fékrögzítés, min 32-es becsúszók, max 2,5kg súly. megbízható mûködés mellett.
tudom, sok a bajom

azert lefele +10-20 mm rugout nem fog csodat tenni

----

FÁJVÓ

----

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

tudom, sok a bajom

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 posts
privi ment sala

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
nekem mondod ;)

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Beteg olaszok :D

Ride everywhere.

.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
hát :D

hol is kezdjem
adott egy pozitiv kamra és egy negativ
a kettõ közt lévõ dugattyú az aljához van rögzitve madzaggal.

elmondani könnyebb

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Egyébként mit csinálnak benne a kábelek?

Ride everywhere.

.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
mond mi a gond, elszakadt a madzag?