Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Please log in to reply
10976 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

csao!
Az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor télen nagy baj ha a teleszkóp nem rugózik?? Kint -15 fok van nappal -6 . Gondolom ez nem tesz jót neki. Vmi megoldas h mûködjön rendesen.

zsiros kenés hátránya.
szétszed, zsir kitakarit, kevés friss zsir olajjal összekever, és az visszatesz.
kicsit jobb lesz, de sokkal nem
olajjal nem lehet helyettesiteni (az lenne a tökéletes) mert a szimmeringek nem olajra, hanem zsirra vannak tervezve, az olajat 1 perc alatt elfosná
fogadjunk valami olcsó rst vagy suntour villa?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 posts
Köszi a válaszokat. Ha nem fontos nem szedetem szét, eddig is igy hasznaltam, csak ilyen hidegben+mandulagyulival, az ember unatkozik és ilyenekkel foglalkozik:p

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Hellotok!

A kérdésem: RS Recon 351, az elso fél centi olyan kotyogos erzesu, de kb a a bringa sulya lenyomja, szoval akkor erzem ha felemelem es utana lerakom, a masik, h gondolom az normalis, ha tobb hetet all es utana le van tapadva es eloszor fejre allitom, kis nyomkodas es utana mar jo puha (de ez mar a kezdett kezdeten is ilyen volt). Haver reconja mar kb 3 honapja all es neki igy is puha, ez erdekes, bar neki meg most is olajgyurus a becsuszo nem is kicsit, nekem mar ujonnan is csak egy picit volt...

ez a fel centi holtjatek nekem is volt. szet kellett szedni, de mar nem emlexem mit csinaltunk vele.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

Hellotok!

A kérdésem: RS Recon 351, az elso fél centi olyan kotyogos erzesu, de kb a a bringa sulya lenyomja, szoval akkor erzem ha felemelem es utana lerakom, a masik, h gondolom az normalis, ha tobb hetet all es utana le van tapadva es eloszor fejre allitom, kis nyomkodas es utana mar jo puha (de ez mar a kezdett kezdeten is ilyen volt). Haver reconja mar kb 3 honapja all es neki igy is puha, ez erdekes, bar neki meg most is olajgyurus a becsuszo nem is kicsit, nekem mar ujonnan is csak egy picit volt...

elofordul...semmi baja

elod

elod

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
csao!
Az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor télen nagy baj ha a teleszkóp nem rugózik?? Kint -15 fok van nappal -6 . Gondolom ez nem tesz jót neki. Vmi megoldas h mûködjön rendesen.

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 posts
Hellotok!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
en probaltam egyet ujan, meg aztan olyan 4-5honaposan is es teljesen mozgott. persze nem ugy mint a regi Z1-em, de relative jol.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,271 posts

Kellenne egy teleszkóp, ami felfele is, lefele is okés, és meg tud bírkózni az én súlyommal, ami 65 kg. Tehát ez valami kezdõ enduro vonal lenne.

Amit kinéztem, RST Launch, illetve Suntour Duro D .

Mindkettõvel szemben tele vagyok elõítéletekkel, de ez van olcsón, és szétugrált DJ-k nem érdekelnének.
Elfelejtettem, keret 25000.- :)
Ki mit mond?

(és a fél nyaram, ha mégis engednek majd bicózni, Bükkzsércen fogom tölteni.)

az RST lunch az én súlyom alatt sem igazán mozog...szal azt kilõheted
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

UMFbarney

UMFbarney

vendég

• fórumtag
  • 13 posts

Kellenne egy teleszkóp, ami felfele is, lefele is okés, és meg tud bírkózni az én súlyommal, ami 65 kg. Tehát ez valami kezdõ enduro vonal lenne.

Mindkettõvel szemben tele vagyok elõítéletekkel, de ez van olcsón, és szétugrált DJ-k nem érdekelnének.
Ki mit mond?

Na tehát... Duro D ilyen 120 v 130 as nem? ha dj 3 is érdekelt vna akkor ajánlom a Dirt Jam pro -t nekem a comp van és az is kva jó:D.. van 1 20e-ér.. ha érdekel irj és megadom a srác msn jét!
üdv
RST-Suntourt nem ajánlom...max valami csúcskategóriás suntourt RSt-t meg 1 általán nem!!

Ja és találtam ma 1 helyet itt pomázon... hnapra kész az MTX 4 kereszttel XD

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
pike

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts

Ki mit mond?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
jófej fickó, megbízhatónak tûnik.:)
én azt vettem volna, de inkább Tora, mert az olcsóbb...

Izomtéridõninja-geológus!

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

nem erted.....utolso ket centi olyan progressziv h hasznalhatatlan...

amuyg meg: http://piacter.bikem...=185992&cat=all

sajnos az kevés. azért kell 21 centi minimum, mert a váz+kcs+stucni alapból 20, és kell még kb egy centi, hogy a fékkar ne karcolja a vázat, ill fordítva, ha befordul a kormány, ami ezzel a csirke gumival elég gyakran megesik. letámasztom és összehajtja magát.

jaja.
van egy recon az apróban. amit én is néztem. Te láttad már?:)
ad hozzá telópumpát is, teljesen jó állapotban, 38 e.
http://piacter.bikem...=180541&cat=all

21,5 cm-es nyak.:D

láttam. eddig kb õ az egyetlen esélyes.

Lécci segitsetek melyik bringabolt tart nyitva holnap ahol be tudják fûzni a 24 es kerekemet?:D tudom hogy nem ide tartozik de fontos lenne..THX
üdv

ha holnap odaviszed, jó eséllyel senki nem fogja ott rögtön befûzni. probike talán, és õk még valószínû, hogy nyitva is vannak. azért sört vigyél, jópont :)

UMFbarney

UMFbarney

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Lécci segitsetek melyik bringabolt tart nyitva holnap ahol be tudják fûzni a 24 es kerekemet?:D tudom hogy nem ide tartozik de fontos lenne..THX
üdv

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

Jaaaa... itt meg csak 20cm-s a nyak:D

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
jaja.
van egy recon az apróban. amit én is néztem. Te láttad már?:)
ad hozzá telópumpát is, teljesen jó állapotban, 38 e.
http://piacter.bikem...=180541&cat=all

21,5 cm-es nyak.:D

Izomtéridõninja-geológus!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Akkor félregépelték? Azt írják, hogy 100mm út... na mindegy, akkor ahogy Tigger is írta: Recon.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

Szerintem...: http://piacter.bikem...=184620&cat=all

kösz, de volt már, kihagynám. igaz nekem a sima levegõs elite volt, de a lockouttal nem leszek sokkal beljebb. plusz ennek 80mm az útja, a 80asnak meg 60mm kb. két centi betonprogresszió van beleépítve ezekbe a villákba.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Szerintem...: http://piacter.bikem...=184620&cat=all