Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Nellások azt mondták fel kell küldenem a nagykernek, hogy õk csinálják meg mer csak akkor marad elvileg a gari :S
Most akkor hogy van ? :)

akkor pár hétre elbúcsúzhatsz a villádtól. a biker nem a gyorsaságáról híres. ha szakszervizben szétszedik és beleraknak egy gyári távtartót majd összerakják szerintem nem vész el a garancia, de ha szakszerûen csinálták amúgy se lesz észrevehetõ, hogy szét lett szedve....ez kb olyan mint egy olajcsere (amit a leírás szerint 100órás használatonként kell megcsinálni). szal én nem küldeném vissza.

a 2 év garancia meg arra vonatkozik, hogy a teló anyaghiba mentes és a gyártás szakszerûen történt, ezt meg azzal, hogy szétszeded és összerakod nem tudod megváltoztatni.

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás

:) kandós vagyok

Nellások azt mondták fel kell küldenem a nagykernek, hogy õk csinálják meg mer csak akkor marad elvileg a gari :S

Nekem is még a torát felkellett kuldenem egyszer(ride bike).
off:Kando I.évf? Fellegi Tibcsi, Hubi Gyuri hogy megy?:P

gabor89

gabor89

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
:) kandós vagyok

Ja és 1705 gr. vágott nyakkal. :)

Kimy: igen, elsõs vagyok, eljutottam a vizsgákig, most fogok majd ...ni ("koppanni") :D
"If all my friends were to jump off a bridge, I wouldn't jump with them, I'd be at the bottom to catch them."

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás

Hello !
Megvettem végül a villát a nellából /amit rbalint88 ajánlott,ezúton is köszönet! /
RS Recon 351 S.Air
Itthon elkezdtem fújni bele, és kiugrott 130-ra :D (telópumpával)
Azt mondták a boltosok nincs benne a távtartó :) (ez ott valahogy nem derült ki) Most valamelyik helyi boltossal megpróbálom felküldeni a biker-nek.
Ha nem megy, fel kell menjek pestre megint :D

Ha esetleg nem tudnak szerezni távtartót, sztem van nekem vhol (80mm-re ugysem rakom). Majd megnézem...
Csaknem a Neumannra jársz (mérnökinfó)?:)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
bemesz vmi kozeli boltba es sztem megcsinaljak....
sztem tudnak szerezni tavtartot....

gabor89

gabor89

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Hello !
Megvettem végül a villát a nellából /amit rbalint88 ajánlott,ezúton is köszönet! /
RS Recon 351 S.Air
Itthon elkezdtem fújni bele, és kiugrott 130-ra :D (telópumpával)
Azt mondták a boltosok nincs benne a távtartó :) (ez ott valahogy nem derült ki) Most valamelyik helyi boltossal megpróbálom felküldeni a biker-nek.
Ha nem megy, fel kell menjek pestre megint :D
"If all my friends were to jump off a bridge, I wouldn't jump with them, I'd be at the bottom to catch them."

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
igen ki lehet
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

wolfgabor

wolfgabor

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Sziasztok!

Tudja-e valaki,hogy a Recon SL 100-as villát ki lehet-e húzni 115-re??

Gondolkoztam u-turn-ös vásárlásán,de ha ez megoldható akkor jobb lenne.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.067 hozzászólás
köszke. :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
én csak vissza szoktam venni a csillapításból. hígabb olajat én akkor tennék be, ha nem állítható a csillapítás elég tág határok között vagy egyáltalán nem állítható.

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
rugostagrol nem tudok nyilatkozni, telonal pedig, ha jol be van love, akkor nem kell semmi extra, az eddigi teloim jol mukodtek hidegben is. Esetleg higabb olaj, de sztem tok folosleges (tavaly probaltam es nem volt nagy kulonmbseg)

----

FÁJVÓ

----

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.067 hozzászólás
a téli, minusz fokokban történõ tekeréshez szükséges a telót/rugóstagot vmilyen módon felkészíteni? mûködik rendesen, csak egy-két beállítást kellett kicsit igazítani, de megfordult a fejemben, hogy esetleg a nagy hideg nem árt-e a szimeringeknek, tömítéseknek, ami vmiféle elõzetes "kezeléssel" megelõzhetõ. vélemény?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

arpi most van az apróban egy ilyesmi Minute.

Köszi,láttam.csak CRC-rõl 70-ért ittvan.1-2 ezernél nem gondolkodnék de egy 20-as azért sok

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
arpi most van az apróban egy ilyesmi Minute.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ja de telleg. mindegy. mire nem jo a 20as reba amire RVL kell? a 20as maxle lajtos reba es a pike kozott ertem a kulonbseget. csak ott nincs akkora hezag hogy kelljen bele egy koztes. szerintem.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

hat perszehogy. kihozzak az atutos revelationt hogy legyen egy atmenet a 15-os reba meg a 20-as pike kozott. mert ott amugy hatalmas ur tatongott... :wtf:

neha en se birom felfogni, hogy mit miert csinalnak

van 15-ös reba? nem maxle-light?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
ez nekem meg mindig szimpatikusabb, mint egy manitou fele termekpaletta-leepites

----

FÁJVÓ

----

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Átütõs Rev van már. Én arra lennék kíváncsi, hogy azok közül, amik még nem kapták meg az új lábat, azok közül 2010-re mi marad meg
(Pike, Rev, Recon, Tora, Dart).

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hat perszehogy. kihozzak az atutos revelationt hogy legyen egy atmenet a 15-os reba meg a 20-as pike kozott. mert ott amugy hatalmas ur tatongott... :wtf:

neha en se birom felfogni, hogy mit miert csinalnak

RAUH-Welt
B E G R I F F

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
És nem ez az egyetlen, ami furcsa az RS-nél. Elég sok az átfedés a különbözõ modellek között. Kíváncsi vagyok, hogy egyszerûsítik e a modell palettát a jövõ évre.